Dost mě zaskočilo i naštvalo, že mi začalo zlobit rok a půl starý auto. Při silnějším přidání plynu cukání, blikání kontrolky poruchy motoru, na volnoběh si to sedlo. Tak jsem se objednal na další den do servisu a říkal jsem si, jak to proběhne, jestli budu muset hodně tlačit, aby to bylo na záruku... Prostě jsem byl rovnou přednasranej, že servis bude určitě na houby.
Ráno jsem tam přijel, přijímací technik si mě poslechl a ještě než jsem to stačil dopovědět, tak už přišel s tím, že to vypadá asi na cívku, že hned udělá zakázkový list na záruční opravu a zjistí, jestli mají díl skladem. Prý jestli chvíli počkám, že s tím zajede na dílnu zjistit co a jak. Ani jsem se nestihl začíst do zpráv, když byl zpátky, že to mám opravený. Papírování trvalo pomalu dýl, než ta cesta na dílnu a zpět i s opravou. Prý to opravdu byla cívka na čtvrtém válci, že ho to mrzí, že se to stalo a že ať dám vědět, kdyby se cokoli dalšího dělo, že si každopádně udělá poznámku a ještě to zkontrolují při příští garančce. Jízda ze servisu plynulá, auto v pohodě.
Tohle potěšilo velmi, z ranní rozmrzelosti byl díky přístupu jednoho člověka velmi fajn den.