• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    Něco vás pobavilo nebo potěšilo a chcete se o to podělit? Chcete si pokecat o tom, co vás nebo další ID potěšilo nebo pobavilo? Pak máte ring volný!

Update 22.10.

To, že je to "bez cenzury" neznamená, že je tu někdo zvědavej na věci typu: pobavilo mě, že sousedovi chcipla koza, že má někdo raka, že někdo chcíp atd.

Cílem bylo vytvořit auditko, kde se sdílí hezký věci, kdo to nepochopí napoprvé, dostane RO4EVER.
    rozbalit záhlaví
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    GRANTORINO: pěkný komentář "právnička z Wishe" :))
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    Už jste viděli právní rozbor rozbor paní právničky XD?

PIKKMA
    PIKKMA --- ---
    PAN_SPRCHA: extáze 2002
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    PAN_SPRCHA: tohle bude Chvilka Pro Tebe
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    PIKKMA: ale hezky jsi jim to nandala 😏
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    PIKKMA: to je časopis Týden?
    PIKKMA
    PIKKMA --- ---
    Ty starý časopisy jsou bizar :D
    PIKKMA
    PIKKMA --- ---
    KAKIHARA
    KAKIHARA --- ---
    Potkal jsem teď v metru pána, strizlivym odhadem 75+, jak s nadsenym az detinskym usmevem sleduje na telefonu Toma a Jerryho, pekne vohuleny na celej vestibul. Vsimnul si me a naklonil telefon abych se moh koukat taky. Pak prijelo metro a pán s Tomem i Jerrym odjeli kamsi směr Kobylisy.
    NOFNAK
    NOFNAK --- ---
    NOFNAK
    NOFNAK --- ---
    ACIDQA: To už skoro nestálo za to.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    on je prostě fakt skvělej :)

We Gotta Save the Bees! | Greer Barnes | Stand Up Comedy
    https://www.youtube.com/watch?v=-vgA3_HgKBc&ab_channel=Don%27tTellComedy
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    TRISSIE: ten film jsem bohužel videl.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    EADENN: moje tehdy asi 80r babicka v pooperacnim rausi po operaci kolene zacala dost vyzyvave balit tricetiletyho doktora!
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    V souvislosti se vstupem do politiky za uskupení Motoristé zvažuje frontman J.A.R. i změnu jména na Oto Autoklempíř.
    EADENN
    EADENN --- ---
    LIMETA: promiň já vím že to není k smíchu ale velitel mě pobavil hodně. Můj otec se takhle pod léky snažil utéct z ARO, protože byl přesvědčen, že se ho chystají opékat na rožni. Dokonce prý viděl, jak si sestra chystá marinádu.
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Podařilo se mi na druhý telefonát dohledat slečnu, která si nechala v autobuse všechny doklady na Úřad práce - smlouvy za posledních x let, daňové přiznání, nějaké další formuláře... Těší mě to taky proto, že jsem nedávno podávala žádost, u které byl potřeba podobný stoh papírů, a vím, jak těžké je sehnat všechny dohromady.
    LIMETA
    LIMETA --- ---
    Táta znova volal, ve dvě ráno, že nemůze spát, kde má doklady, co auto, že je ve squatu, dostal injekci a že mu nechtěli říct, kdo je velitel??? Naštěstí ho sestra utla, že ruší. V pět se mi podařilo znovu usnout. V sedm další telefon, že by si potřeboval pár dnů odpočinout, že je tam vesnička...... A po spánku bylo definivně. To bude den. Na té psychiatrii skončím já.😂
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    Konecne jsem vymenil procak v PC @ home office na chalupe. Zbytek leta mam venkovskou rock-stable workstation a nemusim spechat zpatky do mesta.
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    Takový retro, to je hroznej pravěk:D
    You Know What’s BS!? Hotel TV's
    https://youtu.be/hdowZnCV-tc?si=jCCsjooZKu9p9bfo
    RAGNAROK
    RAGNAROK --- ---
    GRANTORINO:
    parada to jsem neslysel uz aspon 15 let.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam