• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    GRANTORINO: pěkný komentář "právnička z Wishe" :))
    DANII_DP
    DANII_DP --- ---
    potěšil návrat tady těch dvou veteránů
    teď už tři díly podcastu :)

Kam jsme zmizeli po Re-Play? || Poslední podcast #1
    https://youtu.be/_Mnv9gaC0O8?si=A_lEYfxrroH3xfR5
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    Už jste viděli právní rozbor rozbor paní právničky XD?

PIKKMA
    PIKKMA --- ---
    PAN_SPRCHA: extáze 2002
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    PAN_SPRCHA: tohle bude Chvilka Pro Tebe
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    PIKKMA: ale hezky jsi jim to nandala 😏
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    PIKKMA: to je časopis Týden?
    PIKKMA
    PIKKMA --- ---
    Ty starý časopisy jsou bizar :D
    PIKKMA
    PIKKMA --- ---
    KAKIHARA
    KAKIHARA --- ---
    Potkal jsem teď v metru pána, strizlivym odhadem 75+, jak s nadsenym az detinskym usmevem sleduje na telefonu Toma a Jerryho, pekne vohuleny na celej vestibul. Vsimnul si me a naklonil telefon abych se moh koukat taky. Pak prijelo metro a pán s Tomem i Jerrym odjeli kamsi směr Kobylisy.
    NOFNAK
    NOFNAK --- ---
    NOFNAK
    NOFNAK --- ---
    ACIDQA: To už skoro nestálo za to.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    on je prostě fakt skvělej :)

We Gotta Save the Bees! | Greer Barnes | Stand Up Comedy
    https://www.youtube.com/watch?v=-vgA3_HgKBc&ab_channel=Don%27tTellComedy
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    TRISSIE: ten film jsem bohužel videl.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    EADENN: moje tehdy asi 80r babicka v pooperacnim rausi po operaci kolene zacala dost vyzyvave balit tricetiletyho doktora!
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    V souvislosti se vstupem do politiky za uskupení Motoristé zvažuje frontman J.A.R. i změnu jména na Oto Autoklempíř.
    EADENN
    EADENN --- ---
    LIMETA: promiň já vím že to není k smíchu ale velitel mě pobavil hodně. Můj otec se takhle pod léky snažil utéct z ARO, protože byl přesvědčen, že se ho chystají opékat na rožni. Dokonce prý viděl, jak si sestra chystá marinádu.
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Podařilo se mi na druhý telefonát dohledat slečnu, která si nechala v autobuse všechny doklady na Úřad práce - smlouvy za posledních x let, daňové přiznání, nějaké další formuláře... Těší mě to taky proto, že jsem nedávno podávala žádost, u které byl potřeba podobný stoh papírů, a vím, jak těžké je sehnat všechny dohromady.
    LIMETA
    LIMETA --- ---
    Táta znova volal, ve dvě ráno, že nemůze spát, kde má doklady, co auto, že je ve squatu, dostal injekci a že mu nechtěli říct, kdo je velitel??? Naštěstí ho sestra utla, že ruší. V pět se mi podařilo znovu usnout. V sedm další telefon, že by si potřeboval pár dnů odpočinout, že je tam vesnička...... A po spánku bylo definivně. To bude den. Na té psychiatrii skončím já.😂
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    Konecne jsem vymenil procak v PC @ home office na chalupe. Zbytek leta mam venkovskou rock-stable workstation a nemusim spechat zpatky do mesta.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam