• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    PESTRYPAPOUSEK
    PESTRYPAPOUSEK --- ---
    EADENN: já jsem balila (významně mladšího) lékaře ještě před zákrokem, stačila mi premedikace. Jsem dost ráda, ze si pamatuju jen útržek svého chvalozpěvu na jeho fakt hezkou sálovou čepičku s letacimi balóny. Každopádně si jsem jista svym flirtovacim až balicim tónem a vybavuji si rovněž jeho chlacholivy profesionální úsměv. Snad se toho neodehrálo o moc víc :)
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    LODBROG: Wish ultralevnej lacinej čínskej eshop plnej jakoby hezkejch obrázků, kde si něco objednáš a obvykle ti přijde uplnej šmejd nebo hnusná napodobenina...

MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    EADENN: moje babička měla pocit, že umírající pán vedle na posteli, je teplouš a znásilní jí.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    LODBROG: tak pokud nekdo oblibuje blbou kvalitu, riziko zneuziti platebni karty a predat osobni udaje cinanum, tak to je wish oblibeny! :-)
    LODBROG
    LODBROG --- ---
    TRISSIE: Takže chápu správně, že je to nějaký - asi velmi věhlasný a oblíbený - eshop.
    Nikdy jsem si nebyl jist.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    ... to se pozná, že je někdo starý (i když teda i na nyxu se ta fráze používá už dlouhé roky).
    Objednali na zahraničním on-line tržišti a pak nevěřili, že je doručené zboží pravé - Metro.cz
    https://www.metro.cz/spolecnost/objednali-na-zahranicnim-on-line-trzisti-a-pak-neverili-ze-je-dorucene-zbozi-prave.A241009_163206_metro-spolecnost_mbena
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    LODBROG: tak treba

LODBROG
    LODBROG --- ---
    Co znamená "z Wishe"..?
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Našla jsem klíče. Akce "vyměňujeme sto let starý zámek na sto let starých dveřích" odvolána, uf. A jako klíčenku teď nově mám dceřina plyšáka. Vypadám jako debil a zabírá to místo, ale nehodlám absolvovat infarktové hledání podruhé.
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    GRANTORINO: pěkný komentář "právnička z Wishe" :))
    DANII_DP
    DANII_DP --- ---
    potěšil návrat tady těch dvou veteránů
    teď už tři díly podcastu :)

Kam jsme zmizeli po Re-Play? || Poslední podcast #1
    https://youtu.be/_Mnv9gaC0O8?si=A_lEYfxrroH3xfR5
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    Už jste viděli právní rozbor rozbor paní právničky XD?

PIKKMA
    PIKKMA --- ---
    PAN_SPRCHA: extáze 2002
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    PAN_SPRCHA: tohle bude Chvilka Pro Tebe
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    PIKKMA: ale hezky jsi jim to nandala 😏
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    PIKKMA: to je časopis Týden?
    PIKKMA
    PIKKMA --- ---
    Ty starý časopisy jsou bizar :D
    PIKKMA
    PIKKMA --- ---
    KAKIHARA
    KAKIHARA --- ---
    Potkal jsem teď v metru pána, strizlivym odhadem 75+, jak s nadsenym az detinskym usmevem sleduje na telefonu Toma a Jerryho, pekne vohuleny na celej vestibul. Vsimnul si me a naklonil telefon abych se moh koukat taky. Pak prijelo metro a pán s Tomem i Jerrym odjeli kamsi směr Kobylisy.
    NOFNAK
    NOFNAK --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam