• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    1MALALISTICKA
    1MALALISTICKA --- ---
    Narozeninový dárek jsem si musela nejdřív vyluštit v šifrovačkách, dojít si kus přes les a nakonec si pro něj dopádlovat doprostřed rybníka na nafukovacím zvířátku… A tam se vynořila kamarádka v potápěčském a dala mi do ruky poukaz na kurz potápění:) magoři, jsem obklopena magory. Ale neuvěřitelně hodnými magory:)
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    OCTOPUSS: potkám takovou mladou holku se psem, se kterou občas kecám: "Koukám, že vám přijela vnoučata." (!!!!)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    OCTOPUSS: jsou tu lidi, co dávaj fotky s VNOUČATAMA! :-)
    DOUPLE
    DOUPLE --- ---
    MARTINA00: jo, Janous je v tom predlouhym zastupu lidi, co porad zatvrzele nechapou, ze sex. preference nijak nedeterminuje dalsi nazory nebo postoje docela vyraznej
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    Lidi dávají na Nyx fotky se svýma dospělýma dětma? So it's come to that... :D Jsme starý :D
    MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    Screenshot-2025-08-04-09-55-46-873-edit-com-instagram-android
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    Potesilo me, ze po kratkem intermezzu v Italii smim zase byt v dilne a delat novy schodiste. Coz je namet k uvaze, co nas dela stastnymi: ten trip byl skvelej, nadherny misto, fantasticky jidlo, panoramata, brouzdani po Comu ktery je po dlouhy dobe jediny mesto ze kteryho nechci po dvou minutach utect - ale potom prijedu domu, podrbu kocku, zametu dilnu, dam do srovnavacky novy noze (sic!) a jsem po prvnim zrcadlove hladkym prknu proste jenom stastnej :)
    Life is good.
    LUCKYMARY
    LUCKYMARY --- ---
    Zpívací voda. Promoklá až na kost, ale šťastná. Tak úžasné, krásné a pohodové lidi jsem dlouho nepotkala.
    Cítit se někde přijmutě, bez studu a trémy, prostě jen opravdu být, taková jaká jsem a užít si to, to se mi snad nikdy nestalo.
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    LIMETA: Teď schválně, pod kterým ID to tady uvidíme od protagonisty. :)
    LIMETA
    LIMETA --- ---
    Když máte totální den blbec potěší vás, když potkáte cestujícího, který má ještě větší den blbec.
    Byl na párty v Rakovníku, pak střih. Je 5 ráno, probudil se venku asi 40 km od původního místa bez peněz, bez mobilu za 11k a se sportovkou plnou nealka, která ho dnes zachránila (pitný režim po kocovině).
    .. 3 hodiny někde na autobusové zastávce odchytával lidi, jestli ho nezaloží, že jim to pošle. Pak našel v tašce trávu, tak zkoušel uplatnit alespoň tu. Když oslovil mladého kluka, přišel tam jeho otec a kluka odtáhnul. Prý za chvilku i přijela policie, která si vyslechla příběh a sdělila mu, že dealovat tam nesmí.
    Pak potkal nějakého známého, ten mu půjčil na vlak, ale paní pokladní mu prodala lístek ne v PIDu, a tak dražší, tak mu to vystačilo jen do Kladna, kde potkal mne.
    "Slečno, svezla byste mne za 17 korun? kdybyste věděla, co já dnes vše zažil". Tak jsme si vyměnili zážitky, kterými mne naprosto trumfnul a dostala jsem s velkým díky i tři plechovky Redbullu a velkou Royal Crown colu
    PESTRYPAPOUSEK
    PESTRYPAPOUSEK --- ---
    EADENN: já jsem balila (významně mladšího) lékaře ještě před zákrokem, stačila mi premedikace. Jsem dost ráda, ze si pamatuju jen útržek svého chvalozpěvu na jeho fakt hezkou sálovou čepičku s letacimi balóny. Každopádně si jsem jista svym flirtovacim až balicim tónem a vybavuji si rovněž jeho chlacholivy profesionální úsměv. Snad se toho neodehrálo o moc víc :)
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    LODBROG: Wish ultralevnej lacinej čínskej eshop plnej jakoby hezkejch obrázků, kde si něco objednáš a obvykle ti přijde uplnej šmejd nebo hnusná napodobenina...

MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    EADENN: moje babička měla pocit, že umírající pán vedle na posteli, je teplouš a znásilní jí.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    LODBROG: tak pokud nekdo oblibuje blbou kvalitu, riziko zneuziti platebni karty a predat osobni udaje cinanum, tak to je wish oblibeny! :-)
    LODBROG
    LODBROG --- ---
    TRISSIE: Takže chápu správně, že je to nějaký - asi velmi věhlasný a oblíbený - eshop.
    Nikdy jsem si nebyl jist.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    ... to se pozná, že je někdo starý (i když teda i na nyxu se ta fráze používá už dlouhé roky).
    Objednali na zahraničním on-line tržišti a pak nevěřili, že je doručené zboží pravé - Metro.cz
    https://www.metro.cz/spolecnost/objednali-na-zahranicnim-on-line-trzisti-a-pak-neverili-ze-je-dorucene-zbozi-prave.A241009_163206_metro-spolecnost_mbena
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    LODBROG: tak treba

LODBROG
    LODBROG --- ---
    Co znamená "z Wishe"..?
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Našla jsem klíče. Akce "vyměňujeme sto let starý zámek na sto let starých dveřích" odvolána, uf. A jako klíčenku teď nově mám dceřina plyšáka. Vypadám jako debil a zabírá to místo, ale nehodlám absolvovat infarktové hledání podruhé.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam