• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    PREKOTKA
    PREKOTKA --- ---
    V září poletíme do Francie! Konečně poznám svoji šílenou švagrovou a její báječnou rodinu! Já se tak strašně těším! Po víc, než šesti letech opravdová dovolená.
    MLIKARNA
    MLIKARNA --- ---
    Čím sem starší, tím sem větší bydlenka, letos jsme zpracovali cca 25 kilo švestek (kompoty, marmelády, něco do mrazáku a ve sprchaci mi kvasí demižon švestkového vína), asi 10 kilo broskví, jablka, hrušky, jostu, černý rybíz a angrešt...
    XBAHNO
    XBAHNO --- ---
    NELLAS:
    Gin je definován jako lihovina s jalovcovou příchutí vyrobená ochucením neutrálního lihu zemědělského původu jalovcovými bobulemi. Musí mít minimální obsah alkoholu 37,5 % objemových. Převládající chuť musí být jalovec a destilát musí být vyroben s použitím přírodních nebo přírodně identických aromatických látek.
    Borovička tedy vyhovuje definici ginu, zatímco gin nevyhovuje definici borovičky, protože se v něm vyskytují i jiné chutě. A popravdě u některých "ginů" už mám pochyby o té dominantní chuti jalovce a myslím, že spíš by to měli být prostě jen průtahové destiláty.
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    Že jsem narazil na video kde dělá typek na 3d tiskárně kumiko board a rozhodl sem se že to taky zkusím
    So far jsem v tom asi deset hodin v onshape a pul kila filamentu ale základní tvar skoro mám :⁠-⁠)

KRALIK
    KRALIK --- ---
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    právě mě z čista jasna napadlo jak chci závěr mého budoucího a nevyhnutelného (jsem v pohodě, žadná diagnoza :D) pohřbu!
    začne hrát imperial march ze star wars. a přesně v momentě kdy spustí po intru to pápáápapááá pááápapááá pááápapááá se moje rakev nasvítí zespoda rudým světlem a začne pomalu odjíždet do prdele!

jestli je tu nějaký právník tak bych to sním rád oficialně sepsal.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    _ANT_
    _ANT_ --- ---
    Je to takovy detinsky, ale prave jsem poslala staryho Tomance do prdele, a cejtim se ted o mnoho let mladsi.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    ELSINOR: z fotky nemůžeš poznat chuť.
    Elsinor: hold my prosecco.
    :)
    ELSINOR
    ELSINOR --- ---
    Dnes u rodičů. :)

MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    Screenshot-2025-08-08-21-10-02-022-edit-com-instagram-android
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    Guy Pulls Out Sign on Gophers Kiss Cam
    https://youtu.be/MyfYodavAj8?si=zqgUBtK2mCF3Fiev
    SAAYURI
    SAAYURI --- ---
    Tim Burton hodil do 2. serie W mini animovanej pribeh. Miluju! <3
    PREKOTKA
    PREKOTKA --- ---
    MULTICAT: taky doufám :) Díky
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    PREKOTKA: to chápu! Snad budeš mít zase možnost..
    PREKOTKA
    PREKOTKA --- ---
    MULTICAT: to je skvělej nápad s těma tujema, taky je nesnáším. Mně hrabání v hlíně a péče o pozemek strašně moc chybí :(
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    PREKOTKA: děkuji. Ja tu zahrádku fakt miluju. Pořád se snažím ji zkrášlovat a dělat ji divočejší. Chystám se pokácet tuje, aby nebraly prostor něčemu užitečnějšímu.

:)
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    Zatimco hobluju prkna pro prostup schodiste stropem, napadlo me reseni jedny z mnoha doposud otevrenych zahad egytologie: jak vznikly specificky scoops u nedokoncenyho obelisku v Asuanu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam