• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    Pobavilo mne, jak mne usadil syn, kdyz přišel do kuchyně pomoct s vařením prej" Mami, proč to děláš!? "
    " Co?!" .." koukáš na to (Netflix dokument) s dabingem!? "
    " promiň, hned to přepnu... "
    Takhle mne hlídá, abych se pěkně učila pěkně anglicky... :)
    A to musím, protože mně ty děti v aj už začaly převyšovat těma certifikátama a vůbec, chjo :)
    PREKOTKA
    PREKOTKA --- ---
    NELLAS: teta je ročník 39 a nemá ani chytrej telefon ;)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    PREKOTKA: Teta je na nyxu.
    PREKOTKA
    PREKOTKA --- ---
    PREKOTKA: tak tohle uz je mega ulet! Tankie mi prave nabidla treti rostlinu, kterou jsem mela od tety 😁
    Co to ma jako znamenat?
    PREKOTKA
    PREKOTKA --- ---
    PREKOTKA: a jen jsem to dopsala, do posty mi pristala nabidka rizku kytky, kterou jsem taky pred lety dostala od tyhle skvely tety, ale rodina mi ji umucila. ❤️
    Nyx je laska!
    PREKOTKA
    PREKOTKA --- ---
    K tomu, abych padla na kolena mi stačí málo. Občas mi stačí málo i k tomu, abych se zas zvedla.
    Když jsem se stěhovala z baráku, bylo mi jasný, že kytky, který jsem si tam za deset let vymazlila prostě chcípnou, ale bohužel jsem je neměla kam dát. Pár jich skončilo u mámy a vede se jim dobře. Z některých jsem udělala řízky a dva z těch řízků dokonce zasadila a vzešly z nich pěkné rostliny. Jenže pak jsem se totálně sesypala a ty dvě vyřezaný kytky jsem nechala v kanclu, kde bohužel po dovolených, kdy je nikdo nezaléval, vypadly, že už dlouho žít nebudou. Omyl! První (si nevzpomenu, jak se jmenuje) to dala na pohodu, ale z ibišku zůstala jen přemokřená tyčka. Už jsem to chtěla vzdát, ale nakonec jsem se rozhodla, že to ještě zkusím. Tyčku jsem přesadila do nové hlíny a jen jemně zalévala. Uběhly cca tři týdny a dneska jsem objevila to, co vidíte na fotce. Mám z toho neskutečnou radost, jelikož původní rostlinu jsem měla od své milované tety ❤️

BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    To clovek uprostred noci vyjde pred barak na louku aby se podival na perseidy, a kdyz je v nejlepsim a cumi se zvracenou hlavou na nebe, naprosto neslysne se mu otre kozich o nahy nohy.
    Kocka ktera me chodi navstevovat a ktera vetsinou spi v kresilku na galerii me nejspis odtamtud zeshora uvidela a prisla za mnou doprostred louky vyjadrit mi svoji solidaritu. Nejsem lekavej, ale teda skoro jsem se posral, to clovek nejak fakt neceka.
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    😅

ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    VIDA: Dela. Skoda.
    DANII_DP
    DANII_DP --- ---
    navečer jsem viděl puštíka nahánět netopýry v parku :)
    VIDA
    VIDA --- ---
    ATUARFIK: Jako vtipný to je, ale nedělá obřízku mohel?
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Komentář pod příspěvkem o tom, jak AI špatně rozdělilo slovo na kmen a příponu: "You need intelligence to know where to cut and AI is not a rabbi."
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    BLOWUP: Naopak, praktičnost, ví jak to zařídit aby to vypadalo jako nehoda :)
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    kolegyne v praci dnes mezi reci zminila, ze jeji mama byla sestkrat vdana a ted uz patnact let zije spokojene sama.
    Profesi je vystudovana pravnicka ktera ted pracuje jako kriminalistka, takze nejaka naivita nejspis ve hre nebude.
    NICOLLETTE
    NICOLLETTE --- ---
    NICOLLETTE: těch nula stupňů tam někdo opravdu naměřil, byla teda v noci strašná mrznoucí kosa, a tam v údolí u potoka to prostě asi inverzně takhle spadlo. Muž se mi smál, že balím synkovi v srpnu na tábor palčáky, a hle! jak se hodily.
    NICOLLETTE
    NICOLLETTE --- ---
    Můj roční synek zvládl 4 dny spaní ve stanu s podsadou při skoro nula stupních, plazil se nadšeně v bahně, myl se v ledovém brodu, kde se se silným smíchem čvachtal, nechal se tahat celý den staršími dětmi/random dospěláky a ani jednou nehlesl, že nevidí mámu/tátu.
    Prostě byl celou dobu absolutně šťastnej, na jakém to jsme ohromném dobrodružství. Je to fakt borec a hroznej kámoš do nepohody.
    EADENN
    EADENN --- ---
    Potěšilo mě že na Oscary posílají Jarcovjákovou
    DR_NIKITA
    DR_NIKITA --- ---
    Jako kazdy rok pro mne jel na Brutal, dve hodky tam a dve zpet.. Sice se mi smeje, ze jsem Vyndalf 3000, kdyz po ceste rozklepana usrkavam kolcu a mineralku a kazda vetsi zatacka me boli.. naprosto to chapu a kdyby mi vzdycky nebylo tak blbe, smeju se taky. Tohle je laska))
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    BACCARA: soucítím! já si letos pořídila otřes mozku při stavění stanu.

(nejsem úplně nemožná, nešlo o fesťákový áčko, ale velkej party stan a couvala jsem s plachtou přes konstrukci, akorát že zbytek party byl moc rychlej a příčný tyče jinde, než jsem myslela, takže jsem to vzala jak prkno dozadu na hlavu - no ale efektové byli mnozí, to zas jo)
    VIDA
    VIDA --- ---
    BACCARA: Jako měla bych tě litovat, ale je to zábavné kuriózní sebezranění :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam