Vcera jsem si narychlo jel pro nejaky prkna do vedlejsi vesnice. Jede se tam kolem pole s kvetinama, kazdej tam muze zastavit, natrhat si co chce a do kasicky zaplatit. Jedu teda kolem, pomerne rychle, dejme tomu sedesat, prede mnou nejaky jiny auto a v tom vidim jak na kraji toho pole primo proti me, ozarena nizkym sluncem, s vetrem ve vlasech a rozesmatym oblicejem jde holka v krasnych hedvabnych satech s naruci gladiol. Ty saty byly hodne tenky, vitr ji je lepil na telo a krasny prsa ji pri tom veselym poskakovani taky vesele poskakovaly. Byl to tak ikonickej pohled, ta krasna holka pred tim polem plnym kvetin, ze jsem od nej fakt nedokazal odvratit pohled.
No a potom moje auto udelalo Vollbremsung, s jecicima gumama a s pritahnutim bezpecnostnich pasu, plnej program. Tak koukam tak trochu priblble co se deje a jak se zda, tomu autu prede mnou z toho pole nekdo vkrocil do cesty, ono prudce zabrzdilo a muj antikolizni asistent kdyz ziskal dojem ze nemam v umyslu reagovat to proste prevzal. Hm. Ja teda jsem tak trochu ten typ ridice jako ten doktor z vesnicky strediskovy: kdyz jedu hezkou krajinou tak mam potize se misto na ni divat na nudnou silnici, coz obzvlast pri jizde na motorce obcas bejva problem. Kazdopadne, well done, Volvo.