• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    NICOLLETTE
    NICOLLETTE --- ---
    NICOLLETTE: těch nula stupňů tam někdo opravdu naměřil, byla teda v noci strašná mrznoucí kosa, a tam v údolí u potoka to prostě asi inverzně takhle spadlo. Muž se mi smál, že balím synkovi v srpnu na tábor palčáky, a hle! jak se hodily.
    NICOLLETTE
    NICOLLETTE --- ---
    Můj roční synek zvládl 4 dny spaní ve stanu s podsadou při skoro nula stupních, plazil se nadšeně v bahně, myl se v ledovém brodu, kde se se silným smíchem čvachtal, nechal se tahat celý den staršími dětmi/random dospěláky a ani jednou nehlesl, že nevidí mámu/tátu.
    Prostě byl celou dobu absolutně šťastnej, na jakém to jsme ohromném dobrodružství. Je to fakt borec a hroznej kámoš do nepohody.
    EADENN
    EADENN --- ---
    Potěšilo mě že na Oscary posílají Jarcovjákovou
    DR_NIKITA
    DR_NIKITA --- ---
    Jako kazdy rok pro mne jel na Brutal, dve hodky tam a dve zpet.. Sice se mi smeje, ze jsem Vyndalf 3000, kdyz po ceste rozklepana usrkavam kolcu a mineralku a kazda vetsi zatacka me boli.. naprosto to chapu a kdyby mi vzdycky nebylo tak blbe, smeju se taky. Tohle je laska))
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    BACCARA: soucítím! já si letos pořídila otřes mozku při stavění stanu.

(nejsem úplně nemožná, nešlo o fesťákový áčko, ale velkej party stan a couvala jsem s plachtou přes konstrukci, akorát že zbytek party byl moc rychlej a příčný tyče jinde, než jsem myslela, takže jsem to vzala jak prkno dozadu na hlavu - no ale efektové byli mnozí, to zas jo)
    VIDA
    VIDA --- ---
    BACCARA: Jako měla bych tě litovat, ale je to zábavné kuriózní sebezranění :D
    BACCARA
    BACCARA --- ---
    Udělal jsem si díru do hlavy. Při snaze umýt čelní sklo zevnitř. Tak ti pěkně děkuji Oslíku.
    To dokáže pobavit, motá se mi škeble a jsem od krve:)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    DRABICZ
    DRABICZ --- ---
    Sem se docela pobavil, při hledání truhly v Paříži jsem našel na Seině chlapíka, který byl hrozně nešťastný a mlel si něco pro sebe, rozhazoval rukama a kroutil hlavou, protože měl loď plnou koček :D :D :D
    (nebo proto, že měl pod plachtou 3 mrtvoly?)

RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    Po 24 letech jsem se díky fotce DRABICZ rozhoupala a vydala se do Beaver City reprezentovat Marshallovic rodinu na 30. výročí založení města. Všichni se ptali po tátovi a bylo jim líto, že nepřijede, ale nakonec mu mám vyřídit, že jim ani moc nechyběl, protože jsem ho zdatně zastoupila a uhájila čest rodiny. Mladá Marshallová je zpátky v dalším ze svých doma a bude se sem vracet.
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    Vcera jsem si narychlo jel pro nejaky prkna do vedlejsi vesnice. Jede se tam kolem pole s kvetinama, kazdej tam muze zastavit, natrhat si co chce a do kasicky zaplatit. Jedu teda kolem, pomerne rychle, dejme tomu sedesat, prede mnou nejaky jiny auto a v tom vidim jak na kraji toho pole primo proti me, ozarena nizkym sluncem, s vetrem ve vlasech a rozesmatym oblicejem jde holka v krasnych hedvabnych satech s naruci gladiol. Ty saty byly hodne tenky, vitr ji je lepil na telo a krasny prsa ji pri tom veselym poskakovani taky vesele poskakovaly. Byl to tak ikonickej pohled, ta krasna holka pred tim polem plnym kvetin, ze jsem od nej fakt nedokazal odvratit pohled.

No a potom moje auto udelalo Vollbremsung, s jecicima gumama a s pritahnutim bezpecnostnich pasu, plnej program. Tak koukam tak trochu priblble co se deje a jak se zda, tomu autu prede mnou z toho pole nekdo vkrocil do cesty, ono prudce zabrzdilo a muj antikolizni asistent kdyz ziskal dojem ze nemam v umyslu reagovat to proste prevzal. Hm. Ja teda jsem tak trochu ten typ ridice jako ten doktor z vesnicky strediskovy: kdyz jedu hezkou krajinou tak mam potize se misto na ni divat na nudnou silnici, coz obzvlast pri jizde na motorce obcas bejva problem. Kazdopadne, well done, Volvo.
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    PREKOTKA
    PREKOTKA --- ---
    ZANKAZU: no jeje!
    ZANKAZU
    ZANKAZU --- ---
    PREKOTKA: Nene! Kozy stále ještě fungujou?
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Omáčky od ID DOCKINEZ. Jsou jen lehce pikantní a moc dobrý!
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Kvůli tomu jsem se na venkov nestěhoval, aby mi tady někdo na polích sklízel obilí, zatímco já chci u bazénu grilovat! :)

SITH
    SITH --- ---
    Přijdu na jednu historickou památku a zeptám se, zda se dá ještě na poslední chvíli přidat na komentovanou prohlídku.

A pán, že dneska nikdo nepřišel, že má čas a tak mě klidně provede sám a jenom mě.

Tak jsem dostal cca 2 a půl hodiny naprosto skvěle komentovanou a soukromou lekci historie od pana v důchodu, které ta historie tak trochu prý baví :-)

Jeden z mých nejlepších historických zážitků.
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    Tak to vypadá ze začalo léto, takže jsem napsal do prace ze si beru dovolenou, objednal si hezkej hotel s velkým bazénem a barem u toho bazénu abych to pro piti nemel daleko. Pařba a flink chtějí celýho člověka.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    "Home Alone 3: We don't give a fuck anymore!" :))

PREKOTKA
    PREKOTKA --- ---
    A taky! Po mnoha letech, kdy jsem o tom jen snila a vlastne jsem se citila vina, ze to vubec chci, jedu za chvili na kozi mejdan do Milkovic! Ja snad jeste zacnu mit zivot rada. Lidi, ja mela celej zivot krizi stredniho veku a ted zacinam zit!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam