• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    SITH
    SITH --- ---
    Jdu na chatě vynést popel z kamen, venku mě lízne krušnohoský větřík.... And it's gone

RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    PREKOTKA
    PREKOTKA --- ---
    PREKOTKA: takze vycurat, ubalit a spat.
    PREKOTKA
    PREKOTKA --- ---
    Jdu si balit jedny z poslednich par veci ze sveho stareho zivota, ktery trval sedmnact let. Je to smutna cinnost a tak me moc potesilo, ze jsem pod skrini nasla dve palicky z jedne z nasich poslednich sklizni. Asi rok 23. Nu coz, trochu zapraseny, ale to voberu.
    CERMI_FOX
    CERMI_FOX --- ---
    Prisla k nam na zahradku cizi kocka, nechala se podrbat, pak si zasla do rohu, ulovila mys a s hlavou vstycenou odesla stredem terasy s obedem v hube si tu mys sezrat nekam pryc.
    Doufam, ze bude chodit casteji, mysi tu mame dost.
    FIONOR
    FIONOR --- ---
    New York Times
    24. srpna 1896

ZANNA
    ZANNA --- ---
    BACCARA: Že jsem si představila divoký veselý příběh o získání této svítící cedule :-)
    BACCARA
    BACCARA --- ---
    Moje nová obří svíticí cedule.

PREKOTKA
    PREKOTKA --- ---
    Ja mam tak strasne sikovny dite! Foto sdilim se svolenim.

ANA
    ANA --- ---
    MAR_TINA: Tady si dovolim jeden lehce cunacky tip. Totiz nemecky Maggi je uplne jina liga nez to co se prodava tady. :D Tak ja zas jdu…
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    Posledni vecer v Parizi, vecere v Quartier latin, chlapik hrajici na harmoniku, romantika pro jednoho a budu z toho zase rok zit!
    OPERAHYPNO
    OPERAHYPNO --- ---
    [HANOUCH @ AntiFAšismus - #161]
    na úv dorazila stížnost domovní důvěrnice :D
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Rodiče balí na dovolenou do Německa. Ptám se mámy (ano, ta s melouny), co mi přivezou dobrýho.
    A ona: Z Německý sámošky. Mám ti něco koupit v Lidlu nebo v Kauflandu?
    LIMETA
    LIMETA --- ---
    EZECHIAS: Věřím. U nás to vše mizí spíš nanošené v baráku, ale tak i hlína něco pobere a to už na nějaký sukulent třeba poměrem stačí:).
    PREKOTKA
    PREKOTKA --- ---
    KOUDY: Ja to nechapu :(
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    Stephen Fry On God #religion #atheism
    https://youtu.be/v3GSuk8ZcwU
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    EZECHIAS
    EZECHIAS --- ---
    LIMETA: Ja bych to neprecenoval :] mel jsem toho na dlazbe podobne a tak nejak to vsechno v tech skvirach zmizelo :]
    LIMETA
    LIMETA --- ---
    Chodníček pro lepší jízdu na vozíčku s tátou byl firmou hotový za dva dny. Tedy nějak se jim utrhla ruka s pískem, tak podel chodníku můžeme zasadit sukulenty a palmy :D.

MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    Včera komedie se synem. Máme tam mouchy. Syn: "No to je tím debilním Kladnem. U táty žádné mouchy nejsou." Tak jsem koupila mucholapky a zavěsila ji na vhodné místo. A syn, že to je špatně, táta to věší na strop. Ptám se, proč táta věší muchalapku, když tam žádné mouchy nemá. No přece, protože má mucholapku na stropě. A leze na stůl s mucholapkou a připínáčkem. Říkám, že připínáčkem to tam nedá a myslím, že ani hřebík. Táta to tam prý dává v pohodě. Po deseti minutách nadávání leze dolů zamotaný v mucholapce a že si vlastně vzpomněl, že táta tam má dřevo a bylo to ještě u macechy🤣
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam