• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    Něco vás pobavilo nebo potěšilo a chcete se o to podělit? Chcete si pokecat o tom, co vás nebo další ID potěšilo nebo pobavilo? Pak máte ring volný!

Update 22.10.

To, že je to "bez cenzury" neznamená, že je tu někdo zvědavej na věci typu: pobavilo mě, že sousedovi chcipla koza, že má někdo raka, že někdo chcíp atd.

Cílem bylo vytvořit auditko, kde se sdílí hezký věci, kdo to nepochopí napoprvé, dostane RO4EVER.
    rozbalit záhlaví
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    PETER_PAN: Já myslím, že ten pán právě útočil na obsluhu stánku, vyjmenovaval, čím je ten jejich kandidát nanic.
    PETER_PAN
    PETER_PAN --- ---
    NELLAS: A mluvil o svem predsedovi, ze jo, ze jo ?
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    U volebního stánku se pan rozohňuje, že vedoucí té strany v životě nepracoval a on by ho poslal kopat brambory. Zvědavě koukám, čí je to stánek. Motoristů. Lol.
    KAKIHARA
    KAKIHARA --- ---
    umejt během sprchování sprchovej kout mi přišel nápad hodnej bydlenky 2.0 (mě)....do momentu, kdy dotyčná bydlenka 2.0 automaticky sáhla po paměti za sebe a začala tekutym pískem, kterej inteligentně postavila mezi ostatní sprchový flaštičky, drhnout sama sebe (-‸ლ).
    SABRIEL13
    SABRIEL13 --- ---
    NELLAS: Zapomněla jsem, že to existuje! Děkuju!
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    SABRIEL13: Pokud ještě neznáš tohle, tak tě to na chvilku zabaví :)
    https://jakobson.korpus.cz/prislovnik/
    SABRIEL13
    SABRIEL13 --- ---
    FIONOR: Love it!

Jeden o jabkách, druhej o hruškách.
    Mít všech pět za ušima.
    Hodit flintu do ringu.
    Hodit ručník do žita.

To je skvělý!
    FIONOR
    FIONOR --- ---
    SABRIEL13: maldiom zní jako věc, která by mohla existovat... v tom je kámen pudla

(vyprovodím se sám)
    SABRIEL13
    SABRIEL13 --- ---
    RANDOM_NIGHT: Přiznám se, musela jsem chvíli vzpomínat, protože jsem si pamatovala, jak to slovo funguje, ale ne přesně jak zní, takže jsem nejdřív vymysela termíny maldiom a malnymie, než jsem trefila ten správnej :D
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    SABRIEL13: Moje taky. A ty jsi moje oblíbená, že víš, co je to malafora!
    NOFNAK
    NOFNAK --- ---
    Také mne moc potěšilo, jak jsem s nějakou "rýmičkou" skončil na gauči s Elden Ringem a drahá vařila, prala, uklízela a já se sice docela styděl, ale zároveň mi ten den odpočinku neskutečně prospěl. Děkuju Děkuju Děkuju!
    NOFNAK
    NOFNAK --- ---
    Potěšilo mne, že jsme včera během chvilky došli k rozhodnutí, do jaké země pojedeme a pak našli (ehm Limeta našla) ubytování. Rezervováno, zaplaceno a dokonce i průvodce bude.
    Jupí!
    KURE
    KURE --- ---
    píše mi ČEZ a vyhrožuje, že na mě čeká Ewa Farna a chinasky.
    SABRIEL13
    SABRIEL13 --- ---
    RANDOM_NIGHT: Moje oblíbená malafora!
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    KURE: Viva la Italia!:))
    KURE
    KURE --- ---
    FRK_R23: angry italian noises :D
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    Můj muž právě při callu prohlásil něco ve smyslu "we'll burn that bridge when we get to it", a to jsem si myslela, že nemůžu být víc zamilovaná. :)
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    ENDER: "Kafe a mlíko od rakve víko."
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    ENDER: A byla to píčovina a je pořád :D
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    ENDER: Kafe s mlíkem je samozřejmě špatně. Ale z jinejch důvodů :))
    ENDER
    ENDER --- ---
    GRANTORINO: Tohle mi uz nekdo taky rikal, ze kdyz si dam kafe s mlikem, je to spatne, kdyz si to dam zvlast, bude to v poradku..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam