• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    NYKRUK
    NYKRUK --- ---
    BOBESH: tricko propaleny od svarecky nosim taky, ale jen doma, kdyz me nikdo nevidi.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    Dneska je vtipnej den. Ověřuje mně captcha na ebayi typu vyberte všechny věci, který has four legs. A je tam na výběr kachna, kachna, kachna, koi kapr, koi kapr, hejno sardinek, pavouk a kreslenej kruh :))
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    MELDA: no nebyl, ale byl mu velmi, velmi podobný. Vidím tu fotku ze školy + 35 let :)
    MELDA
    MELDA --- ---
    FIDA: Co ja vim, treba to byl on :-)
    FIDA
    FIDA --- ---
    MELDA: k tomu snad ale kvádro nepotřebuje (doufám!)
    MELDA
    MELDA --- ---
    MULTICAT: Nepsal nekde, ze zase zacal ucit... ;-)
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    ...pobavilo, že jsem v tramvaji viděla Raveboyova dvojníka v kvádru.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    Jdu s mamkou z nemocnice po ulici k autu po chirurgickym zákroku, je trochu mimo a jak jdeme, tak proti nám jde moc pěkná madam středního věku a máma na mně na plnej kotel "Míšo, koukni se na ní, ta má krásný kozy, co? A jak má krásně rovný záda!"

No co, stane se.. vždyť měla pravdu :)
    1MALALISTICKA
    1MALALISTICKA --- ---
    HAR4NT: Zamyslím se nad sebou.
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    1MALALISTICKA: musis umet brat uplatky
    1MALALISTICKA
    1MALALISTICKA --- ---
    HAR4NT: Chtěla jsem od Balenciaga celou soupravičku. Ale dělám pro tenhle stát, takže si na to nevydělám ani za rok:) Navíc to by tak hrálo, aby přišel chudák občan v úřední den na úřad a pinda úřednice by tam seděla v Balenciga.
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    1MALALISTICKA: supr, ale Balenciaga dela mnohem drazsi!
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    SALVATOR: taky taky. mam vicero. ale ty diry atd. jsou vzpominky. takovy pamatnicky :))
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    BOBESH: Takhle vypadá moje triko z F&F za pár fufníků, který tahám cca 17. rokem a který se pomalu ale jistě chystám se slzou v oku upcyklovat na hadr do dílny.
    1MALALISTICKA
    1MALALISTICKA --- ---
    MAR_TINA: https://www.holokolo.cz/cyklodresy/cyklo-obleceni/vesty/castelli-aria-lady-1

Jen teda Italky jsou zjevně fakt droboučký, protože já se svým nijakým hrudníkem potřebuju M.

MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    1MALALISTICKA: odkaz nám dáš? díky
    1MALALISTICKA
    1MALALISTICKA --- ---
    Šla jsem vyzvednout zásilku, ve které měla být moje nová, úchylná ultralight cyklovestička. Při převzetí jsem byla přesvědčena, že mě e-shop podvedl a poslal mi prázdný pytel. Ne, to jen dnešní materiály funkčního oblečení jsou tak obrovské WTF, že ta věc nic neváží, když ji zmuchlám tak v zavřené pěsti není vidět, ale při raním sjezdu v mlze a mraku jsem díky ní neprokřehla. Nechápu.
    Tímto děkuji všem nyxím ID, kteří mi tuhle věc poradili. Nevěřila jsem, ale fakt ji potřebuju.
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    SITH: Linkovana BLNCG je taky za trojku ;-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam