• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    OHONEY
    OHONEY --- ---
    SABRIEL13: klice na kole, penize das do postovni schranky a vsici jsou spojeni ne?;)
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Zahraniční kolegové mě často zásobují dotazy na místní zvyklosti a události. Například proč nejezdí ta a ta tramvaj, jestli má na státní svátek otevřeno Albert. Dnes na mě ráno vyskočil email s dotazem na komentované prohlídky od pražských kanalizací, bohužel už pozdě, místa už byla zaplněna. Kolegyně naši emailovou konverzaci ukončila slovy "I'm not surprised there is a waiting list. It is a beautiful sewer." a mě ta něžná náklonnost projevená kanalizační chodbě po ránu potěšila.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    Ani nie tak pobavilo, ako mi to príde bizarné - nejaký kolega z odboru z Banskej Bystrice má jednomužnú sročku a v maili sa podpisuje ako "CEO and founder".

Kto by to bol povedal, že v Banskej Bystrici majú koks.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    MATEEJ: Kdybys dával pozor ve správných klubech - např. [SPIKE411 @ přirozeně pěkný vobyč VOLIČKY a sokolky PICS.] - jsi obohacen již přes půl roku! :)
    MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    Potěšil mě YT algoritmus, který mi přihrál nejvíc cute Papagenu na světě.

Huw Montague Rendall & Elisabeth Boudreault sing "Pa-Pa-Pa-Papagena" (Mozart: Die Zauberflöte)
    https://www.youtube.com/watch?v=lP9V7_fevgQ
    SABRIEL13
    SABRIEL13 --- ---
    Servis poslal smsku, že je auto hotový. Jako slušňák jsem odepsala, že si přijedu kolem čtvrtý.

Přijdu tady do našeho ultra skečy servisního dvora v podzámčí, nikde nikdo, ticho jak po vymření, akorát pálí slunko, tak to má takovej ten westernovej vibe, chybí jenom oranžovej filtr.

Vrata dílny zavřený, tak volám servisákovi, co je, tak prý zrovna odtahuje nějaký auto, že bude za 10 minut zpátky.

Tak dojdu ke svýmu autu, neni kam si sednout, tak zkusím dveře kufru - a auto samozřejmě odemčený.

Žiju v totálním zapadákově 🖤
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    Poslední dva dny jsme tu na to pařily a teď mě naplňuje děsnou láskou a pýchou, když z pokoje několikrát za den slyším V.: „Hey Google, play She Got Arrested!“ <3

The Interrupters - "She Got Arrested" (Full Album Stream)
    https://youtu.be/Okad2AmxoNA
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    Koukám na vlog nějaký influencerky z Malediv a nejdřív mě pobavilo, že si myslí, že se vorvani musej vynořovat, "aby vypustili tu vodu". Pak mě pobavilo, že se prej strašně ráda potápí, ale štve jí, že ji ve dvou nebo ve třech metrech strašně bolej uši. Ty kráso, do tří metrů bez vyrovnávání tlaku ve středním uchu, to chce hodně odvahy. Přibližně 1,3 baru, me gusta!
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    Potěšilo!
    Jsem u nás v instituci zapojena do aktivit ohledně menstruační chudoby a po x měsících máme konečně první důstojný a vizuálně zdařilý box na menstruační pomůcky!

INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    PESTRYPAPOUSEK: Protože je to taková klasika u generace co zažila konec osmdestátek.

[INSEQUI @ Zjištění]
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    tahle reklama :-)
    Funny Smoking Kills Video | Best Short Comedy Advertisement
    https://www.youtube.com/watch?v=nTB2r4pjaD0
    PESTRYPAPOUSEK
    PESTRYPAPOUSEK --- ---
    MAR_TINA: kdepak vymalováno. Laxnost družinářek byla horší: tohle byly (kdovíjak dlouho) zavěšené růčo malované edukační plakátky. Nechápu. Ono jim bylo leccos zcela jedno. Ostatně taky jsem jim jednou úspěšně z tý družiny utekla a šla domů ke kamarádovi, kterej měl díky tátovi pracujícímu často v zahraničí doma hroudu čokolády o velikosti koňské hlavy (dodnes to vidím před očima, aaach), kterýžto zážitek mi bohatě kompenzoval i následný trest od vyděšených družinářek. Takže jo, děti mám sice dospělý, ale poválečný úrazy z nevybuchlé munice jsem věru osobně nezažila :)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    PESTRYPAPOUSEK: kolik ti je nebo jak dlouho nebylo vymalováno v družině, v době, kdy jsi tam chodila?
    KURE
    KURE --- ---
    PESTRYPAPOUSEK: já jsem se teda nebál, protože jsem věděl, že si vezmu pláštěnku, igelitovy pytlíky a kapesník přes pusu a budu v cajku :)
    PESTRYPAPOUSEK
    PESTRYPAPOUSEK --- ---
    jak v současné 7 dost lidí zmiňuje svůj dětský strach z atomovky, tak mně se vybavily dvě výchovné básničky z družiny. Krásně vymalované nad věšáčkama v šatně. Užijte si je:

Bomby, miny, výbušniny
    mnohým neštěstím jsou vinny.
    My to o nich dobře víme
    každý nález ohlásíme.

Čirá voda z potoka
    může kápnou do oka,
    Ale vápno? To je jiná!
    To je přece žíravina!
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    NYKRUK: já nedávno hrála s klukem šipky, a on měl fakt hroznou díru na triku... jsem si myslela, že je chudák, chudý.. a on evidentně má víc peněz než já!
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    V práci občas někdo dá do placu přebytky ze zahrádky, svazek petržele, třešně a podobě. Dnes jsme si mohli rozebrat čerstvě sklizenou skořici z rodinné farmy v Indii. Ještě teď jsem zelená závistí.
    NYKRUK
    NYKRUK --- ---
    BOBESH: tricko propaleny od svarecky nosim taky, ale jen doma, kdyz me nikdo nevidi.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    Dneska je vtipnej den. Ověřuje mně captcha na ebayi typu vyberte všechny věci, který has four legs. A je tam na výběr kachna, kachna, kachna, koi kapr, koi kapr, hejno sardinek, pavouk a kreslenej kruh :))
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam