• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    Něco vás pobavilo nebo potěšilo a chcete se o to podělit? Chcete si pokecat o tom, co vás nebo další ID potěšilo nebo pobavilo? Pak máte ring volný!

Update 22.10.

To, že je to "bez cenzury" neznamená, že je tu někdo zvědavej na věci typu: pobavilo mě, že sousedovi chcipla koza, že má někdo raka, že někdo chcíp atd.

Cílem bylo vytvořit auditko, kde se sdílí hezký věci, kdo to nepochopí napoprvé, dostane RO4EVER.
    rozbalit záhlaví
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    PAN_SPRCHA: vyrážím na letní dovolenou teď, tím prodloužím léto, a lyžování už je objednaný.
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    ZANKAZU: já si jako taktiku na dlouhou zimu objednal letní dovolenou už teď.
    ZANKAZU
    ZANKAZU --- ---
    LIQUID_SOUND: To je dost dobrá taktika na dlouhou zimu
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    Právě jsem si objednal tři lyžařský pobyty. Mám jasný body před sebou. A už teď se těšim.
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    HOWKING: jestli nepůjde táta/ods, tak máma/SPD taky nepůjde, vůbec to s nim nebudu řešit, ani s ní
    máma nepůjde, protože kolem můžou bejt známí a to by sama nedala :D já odvolím bez lístků, než tam k nim příjdu, i když mě může podplatit bábovkou.....hm, to jsem nedořešila, nějak to dopadne :D
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    MINERWA: Řekni tátovi, že proletáři/dezoláti oligarchy a agrobarony volit půjdou disciplonovaně. Ať už ty ve vedeních stran/"hnutí", nebo ty co si nyní nové strany/"hnutí" taky stvořili.
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    HOWKING: když jsem to viděla včera, přišlo mi to dobrý, ale asi jenom z nostalgie a faktu, že můj táta taky volit nejde
    A co se bojíš, říkala jsem, že baron Agrofert s SPD nepůjde, protože je už holt pohodlnej, takže vládu ZASE nesloží
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    MINERWA: Vhodné by bylo max "tak to je síla...".
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    MINERWA: Mě to přijde vtipný a dokonce i trefný.
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    Proč tam nedali třeba "borec jak prase" nebo "nářez", nebo něco takovýho
    Všechno se sere
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    HOWKING: au au cringe
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    Opava :)

MINERWA
    MINERWA --- ---
    v americe přestávaji kvůli Kennedymu očkovat proti obrně, jupí, to bude hodně obrněnejch američanů!
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    RANDOM_NIGHT: Má krásně udělanou pedikúru. Ale ty délky prstů, to je mazec, to příroda prohnala nějakým náhodným generátorem!
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    ATUARFIK: Nechtělo se mi čekat, stejně to tu nikdo mít nebude, tak jsem si to šla vygooglit a našla jsem jen pár dětských nohou a tadyhle slečnu. I když teda uznávám, že jsem zase tak dlouho nehledala, protože jsem přitom narazila na mnoho různých zajímavých deformit a jala jsem se studovat nepolohové vrozené vady nohou. Fascinující téma. Mnoho obrazového materiálu. Jo, ta slečna. Tady. Naprosto nudné nohy. Trapný počet prstů a vůbec.

ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Proklik pravděpodobně bude "jezte tři syrové žloutky každý den" nebo podobná ptákovina, ale wtf #5?
    (Jestli to tady takhle někdo máte, tak prosimvás hoďte fotku, protože to chci vidět.)

HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    ATUARFIK: Daisies to prej byly, říkal Džepetto
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    ANTICLOVEK: knihovny mají stejnou fyzikální zvláštnost jako datová pole.
    nemáš v ní už místo na nové knížky. koupíš novou větší, do které se vejde alespoň dvakrát tolik knih co do té stávající. dovezeš ji domů. začneš skládat. a než ji složíš tak už je zase malá! a potřebuješ větší.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    vždycky jsem tak nějak tušila, že maja-hí song (Dragostea Din Tei) bude mít nějakej hodně blbej text, ale nikdy jsem si to nevygooglila. ovšem že to trumfne i písničku o mé černé košili... :-)
    O-Zone - Dragostea Din Tei - text, překlad - KaraokeTexty.cz
    https://www.karaoketexty.cz/texty-pisni/o-zone/dragostea-din-tei-82322

(překlad do češtiny je blbě. ale ani ty anglické nevypadaly o moc inteligentněji)
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Chtěla jsem pomoct tady [BORENA @ Filmová pátračka - aneb jak se sakra jmenuje??] dotazem přes ChatGPT (jako by to nebylo to první, co autorka dotazu určitě udělala) a asi dvě minuty jsem toho chudáka uměle inteligentního pozorovala, jak se trápí, hází hlášky jako "searching for 'stuffed moose head'... thought for 23 seconds", a nakonec to vzdal.
    A jsem fakt zvědavá, co je to za film, protože ten popis zní, jako že si někdo nakombinoval fakt zajímavý drogy.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam