• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    Neskutečná kvalita
    Discovering the Strange and Unusual Creatures of the Deep Ocean | BBC Earth
    https://youtu.be/oaJIkGhAf7U?si=TzwPM6NsVs--I_r5
    SEKELLE
    SEKELLE --- ---
    Fakt mě teď potěšilo zjištění, že poslední díl druhý serie Sandmana se jmenuje The High Cost of Living. Ten komiks naprosto miluju a mohl bych ho číst pořád a moc se těšim až se k tomu prokoukám. :)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    Jak povznášející a krásné je pomyšlení, že předním průkopníkem civilizace, přední hlídkou civilizace není nikdy paroloď, nikdy železnice, nikdy tisk, nikdy nedělní škola, nikdy misionář – nýbrž vždycky whisky! Tak je to. Podívejte se do dějin a uvidíte. Misionář přichází za whisky – chci totiž říci, že přichází, teprve až už přišla whisky. Potom přijde chudý přistěhovalec se sekyrou, motykou a puškou; potom obchodník; potom smíšený dav; potom falešný hráč, psanec, silniční lupič a všichni jejich spolubratři v hříchu obojího pohlaví; a potom šikovný chlapík, který koupil nějakou starou koncesi vztahující se na celý kraj; to přiláká kmen advokátů; bezpečnostní výbor přivolá obstaravatele pohřbů. Všechny tyto zájmy pak přivedou na svět noviny; noviny začnou s politikou a se železnicí; všichni přiloží ruku k dílu a postaví kostel a věznici – a hle, civilizace je v zemi vybudována navždy. Avšak whisky, jak vidíte, byla při tomto záslužném díle přední hlídkou. Je jí vždycky.

Mark Twain, Život na Mississippi
    KAKIHARA
    KAKIHARA --- ---
    Vcerejsi koncert Dresden Dolls (po skoro dvaceti letech). velkej narez!
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    MART1NKA: a to je dobrý nápad
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    MAR_TINA: Odporúčam si zaplatiť nejakého pekného zajíčka, čo ti to bude jeden deň ukazovať :))
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    MARASAN: spíš doufám, že si půjčím lyže, stoupnu na ně a někde se zapne, co mám dělat. Si to nepamatuju :D

Poslední, co si pamatuju, je, že moderní lyže točí tak, že mi to jede samo. Učila jsem se v dětství na tradičních příliš dlouhých a rovných.
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    MAR_TINA: na placce kazdej pad vic boli, na prudkym kopci jsou pady v pohode ;-)
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    MAR_TINA: Ja som bola vzdy masochista :) kto by nechcel slapat do kopca s vybavou na chrbte v miernom kyslikovom deficite. Inak najnebezpecnejsi svah na ktorom som bola bol paradoxne v Tatrach cerna pod Lomnicakom uplne uhladena do sustavnej tvrdej ladovej plochy. Tohoto sa oproti tomu nebojim, bude tam len tolko ludi, kolko si to tam vynese = malo.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    MART1NKA: tvl a já tři dny v lednu na lipně, protože tam mi sjezdovka přišla dostatečně plochá pro člověka, který na tom 15 let nestál :D
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    LIQUID_SOUND: Si ma inspiroval, tak som si zajednala ladovcove skialpy v Tirolsku :)
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    RANDOM_NIGHT: This proves you are taking the same drugs as Brautigan when he was writing Watermelon Sugar, dude.
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    ZANKAZU: Přes léto se zas pokoušim alespoň o tři výpady k moři. Mně taková celoroční taktika funguje. :)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    PAN_SPRCHA: vyrážím na letní dovolenou teď, tím prodloužím léto, a lyžování už je objednaný.
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    ZANKAZU: já si jako taktiku na dlouhou zimu objednal letní dovolenou už teď.
    ZANKAZU
    ZANKAZU --- ---
    LIQUID_SOUND: To je dost dobrá taktika na dlouhou zimu
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    Právě jsem si objednal tři lyžařský pobyty. Mám jasný body před sebou. A už teď se těšim.
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    HOWKING: jestli nepůjde táta/ods, tak máma/SPD taky nepůjde, vůbec to s nim nebudu řešit, ani s ní
    máma nepůjde, protože kolem můžou bejt známí a to by sama nedala :D já odvolím bez lístků, než tam k nim příjdu, i když mě může podplatit bábovkou.....hm, to jsem nedořešila, nějak to dopadne :D
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    MINERWA: Řekni tátovi, že proletáři/dezoláti oligarchy a agrobarony volit půjdou disciplonovaně. Ať už ty ve vedeních stran/"hnutí", nebo ty co si nyní nové strany/"hnutí" taky stvořili.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam