• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    NOFNAK: No však se podívej na výsledek tam dole, lid internetový to vidí dost podobně :))
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    Zvysili mi plat
    NOFNAK
    NOFNAK --- ---
    NELLAS:
    NICOLLETTE: Přesně! Volba je jasná. A to ani nemám kočku.
    NICOLLETTE
    NICOLLETTE --- ---
    NELLAS: how is this even a question
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    ZANKAZU
    ZANKAZU --- ---
    LIQUID_SOUND: Jdu se také inspirovat!
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    pred dvema tydny mi pri nastupu omluvne vysvetlovali ze me po dobu zkusebky nesmeji nechat na nic sahnout, zadne ostre pristupy ani hesla...
    dneska jsem dostal tri servery na hrani a testovani, full access do vsech serveroven a tralala :)
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    JAMILLOS: presne v momente kdy v 0:37 zhasne posledni svetlo bych se tam posral tak ze by ten batiskaf vybuchl silou dvou kilotun...
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    Potápí se a miluje cestování :)
    NOFNAK
    NOFNAK --- ---
    Kluci měli rozřazovací testy na anglický jazyk pro přípravu na certifikované zkoušky. Oběma vychází B2, starší kdyby zabral, tak by to mohl dotáhnout i na C1.
    Jsem až dojatý, že něco z "Potřebujete se naučit anglicky a dobře česky a základní počty" se uchytilo.
    Nebo za to spíš mohou ta videa a hry.
    Kruci, taková zpráva se dnes fakt šikla!
    TOXICMAN
    TOXICMAN --- ---
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    Potešilo ma, že môj obľúbený montrealský outlet je ako obyčajne príčetný, aj keď všetkým ostatným prepína, a nebojí sa to povedať nahlas.

To Hell With Charlie Kirk
    https://cultmtl.com/2025/09/to-hell-with-charlie-kirk/
    SOLEI
    SOLEI --- ---
    Objevila jsem deafmetAL.... Proč mi to nikdo neřekl dřív to na to musím trefit náhodou?
    SITH
    SITH --- ---
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    Neskutečná kvalita
    Discovering the Strange and Unusual Creatures of the Deep Ocean | BBC Earth
    https://youtu.be/oaJIkGhAf7U?si=TzwPM6NsVs--I_r5
    SEKELLE
    SEKELLE --- ---
    Fakt mě teď potěšilo zjištění, že poslední díl druhý serie Sandmana se jmenuje The High Cost of Living. Ten komiks naprosto miluju a mohl bych ho číst pořád a moc se těšim až se k tomu prokoukám. :)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    Jak povznášející a krásné je pomyšlení, že předním průkopníkem civilizace, přední hlídkou civilizace není nikdy paroloď, nikdy železnice, nikdy tisk, nikdy nedělní škola, nikdy misionář – nýbrž vždycky whisky! Tak je to. Podívejte se do dějin a uvidíte. Misionář přichází za whisky – chci totiž říci, že přichází, teprve až už přišla whisky. Potom přijde chudý přistěhovalec se sekyrou, motykou a puškou; potom obchodník; potom smíšený dav; potom falešný hráč, psanec, silniční lupič a všichni jejich spolubratři v hříchu obojího pohlaví; a potom šikovný chlapík, který koupil nějakou starou koncesi vztahující se na celý kraj; to přiláká kmen advokátů; bezpečnostní výbor přivolá obstaravatele pohřbů. Všechny tyto zájmy pak přivedou na svět noviny; noviny začnou s politikou a se železnicí; všichni přiloží ruku k dílu a postaví kostel a věznici – a hle, civilizace je v zemi vybudována navždy. Avšak whisky, jak vidíte, byla při tomto záslužném díle přední hlídkou. Je jí vždycky.

Mark Twain, Život na Mississippi
    KAKIHARA
    KAKIHARA --- ---
    Vcerejsi koncert Dresden Dolls (po skoro dvaceti letech). velkej narez!
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    MART1NKA: a to je dobrý nápad
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    MAR_TINA: Odporúčam si zaplatiť nejakého pekného zajíčka, čo ti to bude jeden deň ukazovať :))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam