• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    EADENN
    EADENN --- ---
    Včera Cirque du Soleil. Bylo to přesně tak super jak jsem věřil že bude. Na dvě hodiny mi bylo zase pět a pusu jsem zavřel až doma.
    LIMETA
    LIMETA --- ---
    Včera jsem měla mimořádný štěstí schované za neštěstím jiných. Často se mi stalo, že jsem šla z nouze třeba pro pití do nádražního automatu, kdy zakopená věc buď nevypadla, nebo mi to spolklo peníze, nebo se kafe natočilo do kanálku. To se včera stalo asi i někomu jinému. Bez rozmyslu si s potřebou cukru kupuji brzy po ránunějakou čokoládovou tyčinku a vypadnou dvě, večer při další noční si jdu do toho samého pro žvýkačky, ale spletu se v čísle, vypadne mi ochucená minerálka, která bouchne do napůl vyjetého ledového čaje, spirála se roztočí a za ledovým čajem vypadne ještě jeden.

No, alespoň jsem se podělila, aby toho cukru nebylo moc, že jo.
    N_I
    N_I --- ---
    trošku jí mrzelo že musí s oddílem, protože by moc ráda šla na demošku proti extremismu
    dobře to dopadne!
    MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    Screenshot-2025-09-17-23-07-29-890-edit-com-instagram-android

Screenshot-2025-09-17-22-59-19-196-edit-com-instagram-android

Screenshot-2025-09-17-23-00-32-641-edit-com-instagram-android
    GUMBA
    GUMBA --- ---
    Prostřední synek dnes zase rozbil brýle, "zapomněl" si je sundat před fotbalem a trefa míčem ulomila pacičku. Naštěstí na jaře, když si nějak podobně rozbil ty předchozí brýle (také pacičku), tak byly v optice "pojištěné", takže nám tenkrát dali nové obroučky, jen přecvakli sklíčka a rozbitý kus jsme si odnesli domů. Naštěstí dnes ulomil jinou než na jaře, takže mi stačilo odmontovat tu zdravou pacičku ze starých obroučků a ze svou rozbitých brýlí jsem udělal jedny zánovní.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    !

ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    ADELHAIDA: Týjo, to je skoro jako děti!
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    ATUARFIK: Jj, jen upozorňuju, že když by na to přišlo, tak je ježka potřeba dopravit aspoň deset kilometrů daleko. Z menší než pětikilometrový vzdálenosti najdou cestu zpátky:-D
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    ATUARFIK: Zatím :p
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    ATUARFIK: Říkala jsem si, že ježek asi vzbudil v kočkách pocit konkurence, že začalo žrádlo mizet v nebývalém množství. Prdlajs. Ti ježci jsou TŘI!
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    Mám celý život jeden parfém. Hodně úspěšný u ostatních, krásně voní. Před pár lety ho přestali vyrábět. Viděl sem na netu, že ho ještě někde mají, tak sem vzal tři krabice. A tím sem se s tím pomalu loučil. A teď sem našel sprchový gel té samé značky a té samé řady. Tak sem na zkoušku vzal tři, mají ho tam za cenu totálního výprodeje. Okamžitě, jak to přijde, tak testuju a pokud to bude vonět fakt stejně, kupuju úplně všechno, co tam budou mít, do poslední láhve :)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    Jdu si takhle právě po Novodvorský a kouknu do zaparkovanýho auta a jako tam ho ženská normálně hulí týpkovi :) ok, každý den něco nového :)
    JARMIK
    JARMIK --- ---
    Pobavila mě reklama na mekáč v appce Kalorické tabulky:-)
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    _ANT_
    _ANT_ --- ---
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    ATUARFIK: A když teda jsem si tu environmentální karmu stejně už totálně pohnojila, tak tady máte z podobného soudku ještě jeden. ;)

SADY
    SADY --- ---
    FRK_R23: to souhlas
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    SADY: To taky, jenže navzájem se to nevylučuje.
    PANDA_JE_MRTVA
    PANDA_JE_MRTVA --- ---
    a potěšilo mě, že pani v obchodě nechala kočku odpočívat.

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam