• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    Něco vás pobavilo nebo potěšilo a chcete se o to podělit? Chcete si pokecat o tom, co vás nebo další ID potěšilo nebo pobavilo? Pak máte ring volný!

Update 22.10.

To, že je to "bez cenzury" neznamená, že je tu někdo zvědavej na věci typu: pobavilo mě, že sousedovi chcipla koza, že má někdo raka, že někdo chcíp atd.

Cílem bylo vytvořit auditko, kde se sdílí hezký věci, kdo to nepochopí napoprvé, dostane RO4EVER.
    rozbalit záhlaví
    JORGES
    JORGES --- ---
    NOFNAK: Ze zvědavosti, jakou máte smluvní reakční dobu? ;)
    NOFNAK
    NOFNAK --- ---
    Kolega nezareagoval včas na alarm a vysvětlením bylo že:

byl na záchodě a nedařilo se mu vykonat potřebu, proto na záchodě byl delší dobu, kterou si krátil tím, že sledoval videa na telefonu. Když se chtěl přemístit na pracoviště, tak mu zdřevěnely nohy a nebyl schopný se ze záchoda zvednout.
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    STARE_CASY
    STARE_CASY --- ---
    87HIGHFLYER: beru z Alzy už hodně dlouho a poměrně často, platím si doručování zdarma a od té doby vlastně neřeším, kolik toho najednou objednám, klidně to je jedno balení tužkových baterek, na který si vzpomenu v sobotu večer. V Praze a kolem Prahy je/bylo doručování v pohodě, jen kolem vánoc se mi párkrát stalo, že doručili něco o pár dnů později, většinou proto, že byl plný alzabox, který jsem si vybral (kvituju s povděkem, že to nikdy nedělali jako Zásilkovna, která byla schopná v tu chvíli zásilku uložit v místním květinářství, co má otevřeno v úterý, v lednu a na den rovnodennosti).

Ale dál od Prahy to je výrazně horší. Bydlím skoro rok u České Kanady a zpozdí mi tak jednu zásilku z pěti, většinou o dva, tři dny. Párkrát se ale stalo, že mi skoro dva týdny chodily zprávy "omlouváme se, vaše zásilka se zpozdila, zítra ji už určitě doručíme". Pokaždé to v takovém případě byly věci, které neměla na skladě přímo Alza, ale byly skladem u dodavatele. V tu chvíli to totiž vozí do alzaboxu PPL nebo jiná doručovací společnost a vůbec to přes Alzu nejde.

Nicméně i s touhle zkušeností je tady Alza zdaleka nejspolehlivější a nejrychlejší, takže primárně pořád vybírám tam. Jinde to je jednak pomalejší samo o sobě (do druhého dne? to neumíme, druhý den to teprve předáme do skladu, další den to vyexpedují, pak to musí dojet na centrálu rozvozu a pak to jede k vám - takhle mi to vysvětloval jeden obchodník, že přece takhle to bylo vždycky a nikdo to rychleji nechtěl), jednak řidiči doručovacích společností tady na venkově jsou kapitola sama o sobě. Dohadovat se s řidičkou, která remcá, že to je k nám daleko a že jí to prostě nevyšlo v den, kdy PPL poslala SMS, že přijede, a že jsem si hned nemusel stěžovat, to byl fajn zážitek.
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    OCTOPUSS: mě třeba nezklamalo nikdy PPL. Doručili.mi vpohode i nasadova vejce přes celou republiku 😂 ale ty boxy jsou víc fajn
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    LUSINDA: Lepší než aby ten balík ztratili. A pořád je to rychlejší než pošta.
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    87HIGHFLYER: mi Alza neco poslala o den pozdeji, ale dala mi za to mesicni dorucovani zdarma (AlzaPremium+ nebo jak tomu rikaji)
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    LUSINDA: by me zajimala nejaka jejich statisticka tech dob doruceni. Ja to mel obyvkle fakt do druhyho dne, ale lidi ktery to pozmrdilo je i treba tady jen na nyxu spousta.
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    OCTOPUSS: no nevím. Dnes objednáš, za týden v alzaboxu máš......mě odradilo natolik, že to radši nechám vyzkoušet někoho jiného 😄
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    Hele, konkurence zásilkovně!

BUBLINATOR
    BUBLINATOR --- ---
    Ach, potěšilo a dojalo promítání divadelní inscenace Má vlast v kině pilotů
    SAAYURI
    SAAYURI --- ---
    Novej Dexter. Uplne mam plne srdce :D
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    Samozřejmě gangu v uvozovkách:)
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    Že se stanu členem španělskýho moto gangu jsem teda v bingu pro rok 2025 skutečně neměl
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    Konečně jsem nějak dopižlal detekci opravdových návštěvníků mých stránek.
    1. každého návštěvníka jsem počítal jen jednou.
    2. z těch co jsem zaznamenal jsem vyloučil všechny ty, co na mých stránkách neklikli na jediný odkaz
    3. z nich jsem vyloučil všechny, kteří se identifikovali jako roboti
    A tisíců návštěv za čtyři dny je 500 unikátních a po pročištěni 12 skutečných (téměř skutečných - i robot může klamat, že není robot a také projít odkazy na webu, ale to už rozpoznat nedokážu)
    Ale proč to píšu. Zaujala a potěšila mě předposlední návštěva mého webu!

2025-09-25 11:16:06 | Country: Czechia       | City: Nýdek            | Referer: direct                 | (bho, astrobot, howto, aremasterer)
    2025-09-25 12:32:21 | Country: Czechia       | City: Prague           | Referer: direct                 | (bho)
    2025-09-25 15:46:44 | Country: Austria       | City: Vienna           | Referer: direct                 | (aremasterer)
    2025-09-26 11:04:17 | Country: Andorra       | City: Andorra la Vella | Referer: direct                 | (bho, astrobot, howto, aremasterer)
    2025-09-26 15:11:24 | Country: Czechia       | City: Prague           | Referer: https://astrofotky.cz/ | (bho)
    2025-09-26 19:07:38 | Country: United States | City: Dallas           | Referer: direct                 | (bho, aremasterer)
    2025-09-27 09:21:21 | Country: Andorra       | City: Andorra la Vella | Referer: direct                 | (bho, astrobot, howto, aremasterer)
    2025-09-27 09:36:44 | Country: Czechia       | City: Prague           | Referer: direct                 | (howto)
    2025-09-27 18:05:22 | Country: Czechia       | City: Prague           | Referer: direct                 | (astrobot, howto)
    2025-09-28 10:54:21 | Country: Japan         | City: Tokyo            | Referer: direct                 | (bho)
    2025-09-28 11:09:31 | Country: Antarctica    | City: Kunlun           | Referer: howking.cz             | (bho, astrobot, howto, aremasterer)
    2025-09-28 12:29:36 | Country: United States | City: Manassas         | Referer: direct                 | (bho, aremasterer)

Výzkumná laboratoř hluboko v srdci Antarktidy.
    SITH
    SITH --- ---
    Plusy od mých oblíbených místních id :)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    sem si nakoupil na vejkend, ze budu pect. vcera sem delal muffiny, ale moc sem jim nechtelo. tak sem naznal, ze mi asi topi trouba jen tak na pul. pobavilo me, ze je to presne 2 roky a jeden mesic od koupe. tak sem ji dnes vzal a konecne poradne umyl, nez ji predam kuryrovi, kterej mi doveze novou :) a ted ji zkousim a vona zas normalne topi pica! :))
    doufam, ze sem to ted radne zakriknul a jak do ni neco strcim, tak bude stavkovat!
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    ATUARFIK: a proč bych to nějaké kočičce měla dělat?
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam