• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    S_V_E_T_Y_L_K_O
    S_V_E_T_Y_L_K_O --- ---
    Dostala jsem merino, miluji merino od Devoltu. Dekuji :)
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    spolužačka naše, nevím, prostě mně to fakt pobavilo ... uznávám, to už je ujetý,,, asi profesní deformace pomalu :D

MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    Century eggs jsou vlastně hrozně hezký. Chuť je ok.

PIKKMA
    PIKKMA --- ---
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    PAN_SPRCHA: ani ne, tech vyrobcu je hodně, jen vyrobci to z imho dost pochopitelných důvodů nechtějí přímo implementovat. Nicméně například moje má možnost zkoseného nastavení pantů, které při určitém náklonu dveře v žádném úhlu nenechá otevřené, ale ja to nechci, mam to nastavené vyvážené, aby dveře zůstaly tam, kam je otevřu :)

SELF-CLOSING Series 200 - 94° opening - Application for fridge doors
    https://www.salice.com/us/en/products/hinges/self-close/series-200-94-opening-application-for-fridge-doors
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    DRAGON: hele to je docela díra na trhu. :)
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    :)))
    Guy Who Identifies as a cat gets Humbled... #shorts
    https://youtube.com/shorts/lDm3F3G0nHs?si=DgsqmziEqODzTHr4
    LUCKYMARY
    LUCKYMARY --- ---
    Že mě vzali k sobě do taneční skupiny. I s maličkým. Chápou, že to mám těžké a že nebudu chodit všechny tréninky a že na taneční soutěž to s nimi nevidím. I přesto tam můžeme být a za to jsem fakt vděčná ♥️
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    87HIGHFLYER: to je docela jednoduche proc nezavira lednice sama :) mechanika dveri by musela byt uplne jina, smart neznamena mechanical smart ;)
    NICOLLETTE
    NICOLLETTE --- ---
    Můj syn udělal první krok!
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Mám neobvyklé křestní jméno, které ovšem sdílím s dvěma nebo třemi celebritami. Dnes mi psala paní z realitky, se kterou jsem v ne úplně častém kontaktu, takže moje jméno zaregistrovala, ale nijak často ho nepoužívá. Takže sms místo "dobrý den, paní Atuarfiková", použijeme-li jako příklad v zájmu GDPR jméno jiné, zněla "dobrý den, paní Matragi".
    KUBIIK
    KUBIIK --- ---
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    DRAGON: to mi vždycky připomene

DRAGON
    DRAGON --- ---
    těší mě, že nová lednice mámy ma takovou funkci, že když jí zapomene zavřít, tak mi okamžitě přijde na mobil notifikace a já jí můžu zavolat, ať jí zavře :) ono se to totiž stává hodně často
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    NIKDAS: LOL

To je dobrý.
    NIKDAS
    NIKDAS --- ---
    HONZA09: Tipuju 1234
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    Ctyri z peti neprijemnych/stresujících zalezitosti tohoto tydne za mnou, a to ani neni utery ctyri odpoledne!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam