• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    :)))
    Guy Who Identifies as a cat gets Humbled... #shorts
    https://youtube.com/shorts/lDm3F3G0nHs?si=DgsqmziEqODzTHr4
    LUCKYMARY
    LUCKYMARY --- ---
    Že mě vzali k sobě do taneční skupiny. I s maličkým. Chápou, že to mám těžké a že nebudu chodit všechny tréninky a že na taneční soutěž to s nimi nevidím. I přesto tam můžeme být a za to jsem fakt vděčná ♥️
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    87HIGHFLYER: to je docela jednoduche proc nezavira lednice sama :) mechanika dveri by musela byt uplne jina, smart neznamena mechanical smart ;)
    NICOLLETTE
    NICOLLETTE --- ---
    Můj syn udělal první krok!
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Mám neobvyklé křestní jméno, které ovšem sdílím s dvěma nebo třemi celebritami. Dnes mi psala paní z realitky, se kterou jsem v ne úplně častém kontaktu, takže moje jméno zaregistrovala, ale nijak často ho nepoužívá. Takže sms místo "dobrý den, paní Atuarfiková", použijeme-li jako příklad v zájmu GDPR jméno jiné, zněla "dobrý den, paní Matragi".
    KUBIIK
    KUBIIK --- ---
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    DRAGON: to mi vždycky připomene

DRAGON
    DRAGON --- ---
    těší mě, že nová lednice mámy ma takovou funkci, že když jí zapomene zavřít, tak mi okamžitě přijde na mobil notifikace a já jí můžu zavolat, ať jí zavře :) ono se to totiž stává hodně často
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    NIKDAS: LOL

To je dobrý.
    NIKDAS
    NIKDAS --- ---
    HONZA09: Tipuju 1234
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    Ctyri z peti neprijemnych/stresujících zalezitosti tohoto tydne za mnou, a to ani neni utery ctyri odpoledne!
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    HOWKING: V jakým roce to bylo?
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    důkaz :D

HOWKING
    HOWKING --- ---
    HONZA09: Nemám rád vtipy, co musí samy sebe vysvětlovat jak pro retardy. Na třetím řádku bych skončil. Každý umí googlit a heureka efekt z vygooglení toho roku by pobavil násobně.
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Kolegyně shání pedagogický doprovod na školní akci, osoba musí být mužského pohlaví. Nějak se překlikla, a tak teď všichni víme, že urgentně "looking for a mate". Jsem zvědavá, kolik dostane odpovědí!
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    „Nechápu jak mohl někdo uhodnout můj PIN.“
    „Cos měl za PIN?“
    „Letopočet, kdy papež Řehoř svatořečil Domingo de Guzmána, zakladatele Dominikánského řádu.“
    „V kterém roce to bylo?“
    „V roce 1234.“
    EZOUN
    EZOUN --- ---
    Ze Petr je v plny sile a snad je vic takovych bublin, co ho budou volit a ne stbaka Babise, kterej to vezme po stbakovi Fialovi s dohlizenim od stbaka Pavka. Vsichni samozrejme agenti GRU a KGB.

Instagram
    https://www.instagram.com/reel/DMHtbyVMTRA/
    BRYZA
    BRYZA --- ---
    Bublina mého nejstaršího potomka, letošní prvovoliči, bude volit Piráty nebo Starosty.
    Doufám, že je takových bublin víc.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    Potešilo!

Moomintroll: Winter's Warmth | PC Gamer: Tokyo Direct Trailer
    https://youtu.be/DqsVMRtZIZU?si=xrd2cnkrKBY0CjN6
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam