• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    Něco vás pobavilo nebo potěšilo a chcete se o to podělit? Chcete si pokecat o tom, co vás nebo další ID potěšilo nebo pobavilo? Pak máte ring volný!

Update 22.10.

To, že je to "bez cenzury" neznamená, že je tu někdo zvědavej na věci typu: pobavilo mě, že sousedovi chcipla koza, že má někdo raka, že někdo chcíp atd.

Cílem bylo vytvořit auditko, kde se sdílí hezký věci, kdo to nepochopí napoprvé, dostane RO4EVER.
    rozbalit záhlaví
    ALESH
    ALESH --- ---
    SUBVERSION: ja si vzdycky hledal chytrejsi holky nez jsem ja. Sexy mozek je nejvic.
    SUBVERSION
    SUBVERSION --- ---
    Potěší, když to uzná) zlatíčko no

MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Bezručova Ostrava v lužický srbštině (nepoznám, jestli horní nebo dolní).

HOWKING
    HOWKING --- ---
    Víte proč KFC ještě nereagovalo na svou kauzu?
    ...protože je to zatím moc čerstvé.
    S_V_E_T_Y_L_K_O
    S_V_E_T_Y_L_K_O --- ---
    Dostala jsem merino, miluji merino od Devoltu. Dekuji :)
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    spolužačka naše, nevím, prostě mně to fakt pobavilo ... uznávám, to už je ujetý,,, asi profesní deformace pomalu :D

MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    Century eggs jsou vlastně hrozně hezký. Chuť je ok.

PIKKMA
    PIKKMA --- ---
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    PAN_SPRCHA: ani ne, tech vyrobcu je hodně, jen vyrobci to z imho dost pochopitelných důvodů nechtějí přímo implementovat. Nicméně například moje má možnost zkoseného nastavení pantů, které při určitém náklonu dveře v žádném úhlu nenechá otevřené, ale ja to nechci, mam to nastavené vyvážené, aby dveře zůstaly tam, kam je otevřu :)

SELF-CLOSING Series 200 - 94° opening - Application for fridge doors
    https://www.salice.com/us/en/products/hinges/self-close/series-200-94-opening-application-for-fridge-doors
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    DRAGON: hele to je docela díra na trhu. :)
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    :)))
    Guy Who Identifies as a cat gets Humbled... #shorts
    https://youtube.com/shorts/lDm3F3G0nHs?si=DgsqmziEqODzTHr4
    LUCKYMARY
    LUCKYMARY --- ---
    Že mě vzali k sobě do taneční skupiny. I s maličkým. Chápou, že to mám těžké a že nebudu chodit všechny tréninky a že na taneční soutěž to s nimi nevidím. I přesto tam můžeme být a za to jsem fakt vděčná ♥️
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    87HIGHFLYER: to je docela jednoduche proc nezavira lednice sama :) mechanika dveri by musela byt uplne jina, smart neznamena mechanical smart ;)
    NICOLLETTE
    NICOLLETTE --- ---
    Můj syn udělal první krok!
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Mám neobvyklé křestní jméno, které ovšem sdílím s dvěma nebo třemi celebritami. Dnes mi psala paní z realitky, se kterou jsem v ne úplně častém kontaktu, takže moje jméno zaregistrovala, ale nijak často ho nepoužívá. Takže sms místo "dobrý den, paní Atuarfiková", použijeme-li jako příklad v zájmu GDPR jméno jiné, zněla "dobrý den, paní Matragi".
    KUBIIK
    KUBIIK --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam