• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    EZOUN
    EZOUN --- ---
    SITH
    SITH --- ---
    Všude kam jedu tam ji vidím

SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    vždycky, když uklízím nejhornější poličku v knihovně, tu, kde jsou uložené staré (a možná ještě použitelné) vysokoškolské učebnice, vykouknou tam na mě strojírenské učebnice a sešity mého pradědečka Metoděje. Ty už teda použitelné nejsou, ale řeknu vám, ten chlap uměl psát!

a vždycky se mi úplně zavaří mozek, když se pokouším představit si stařečka (tak se mu říkalo), kterýho znám jen z fotek jako úctyhodného osmdesátiletého pána, jako patnáctiletý ucho, které v roce 1906 začíná v září prvním zápisem Dmychadla (dvakrát podtrženo)
    Jsou stroje, jimiž dopravuje se z jednoho místa na druhé vzduch nebo plyny vůbec.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    je tam! :))
    „Tak hezká, a tak blbá.“ Tři nové poslankyně líčí drsnou kampaň i své plány — Deník N
    https://denikn.cz/1850052/tak-hezka-a-tak-blba-co-prozivaji-mlade-zeny-ktere-kandiduji-do-snemovny/
    EZOUN
    EZOUN --- ---
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    SIR_PROMOE: zase jeden z mala nazoru, se kterym od Zemana souhlasim a myslim, ze to z nej vylezlo i bez vetsiho mnozstvi alka :))

OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    ATUARFIK: Ten dezolát v nějakým srdceryvným blogýsku fňukal, že nemá na živobytí a hodiny klavíru pro dceru 😂
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Jinak mě potěšilo, že dneškem skončila moje krátká kariéra bílého koně neboli ruky podepisovačky. Já z těch bambiliónů neuvidím ani korunu, ale kupec získal krásný byt a kamarádka za oceánem může slavit, že je tahle kapitola za ní (a výhledově budou peníze u ní). Mám radost.
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    FRANCINE: Co to mají s těmi hodinami klavíru?
    FRANCINE
    FRANCINE --- ---
    OCTOPUSS: pobavily i vzkazy, které mu chodí spolu s 0,01 Kč na transparentní účet
    Internetové bankovnictví | Fio banka
    https://ib.fio.cz/ib/transparent?a=2403016030
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    KAKIHARA
    KAKIHARA --- ---
    že je další kolo Knižního putování
    MELDA
    MELDA --- ---
    ACKO
    ACKO --- ---
    Bavej mě Španělé, jak na mě vytrvale mluvej španělsky i když jim říkám, že neumím. Tak máte štěstí, že vám celkem rozumím, za ten týden se možná i něco přiučim touhle vaší masáží, ale jen proto,že mám slabost pro románský jazyky.
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    ATUARFIK: to je pes bykohryzny,ten na lidi nejde!
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    jsou zprávy, co se neomrzí!
    Výbuchy po celém Krymu. Hoří ropný sklad - Novinky
    https://www.novinky.cz/clanek/valka-na-ukrajine-vybuchy-po-celem-krymu-hori-ropny-sklad-40542416
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    "Za bezprostředního předka boxerů se pokládá malý, takzvaný brabantský býkohryz."

Chtěla bych mít psa plemene býkohryz. "Toho se nebojte, to je náš býkohryz, ten vám nic neudělá..."
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam