• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    1MALALISTICKA
    1MALALISTICKA --- ---
    Cha! Otevřeli mi novou saunu. Na Aussig dost dobrá. Dnes jsem zahájila saunovou sezonu tím, že jsem ve dvanáct zatáhla práci a za dvě kila jsem byla dvě hodiny v poloprázdné sauně. Asi mě už v pátky nehledejte jinde.
    EZOUN
    EZOUN --- ---
    After two years of watching ignorant Free Palestine “activists” tear down hostage posters, it feels incredible to finally like and share a video of a former hostage taking down his own poster. 🙏

https://x.com/henmazzig/status/1981308795914473650?s=46&t=vFN873Bp6CeL0xkZdoNwpg
    PSILESIA
    PSILESIA --- ---
    Fiaskem skončila ojedinělá hostina pro posádku severokorejského torpédoborce Čche Hjon, který počátkem měsíce navštívil tamní vůdce Kim Čong-un. Zhruba dvacítku námořníků po banketu skolily bolesti břicha a průjem - podle ošetřujících zdravotníků se podvyživení námořníci přejedli tučného jídla, na které nebyli zvyklí.
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    Nejdriv jsem si znechucene v tramvaji presedla, protoze nekomu z diskutujicich prede mnou strasne smrdelo z pusy, ale pak me pobavila nova kapitola v knize, kterou jsem otevrela...

NIKDAS
    NIKDAS --- ---
    Někdy člověka dokáže totálně rozsekat takováhle peetchovina od terrible maps

LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    NELLAS: nedávno jsem na to koukala s dcerou. Byl třicetkrát tak dobrý? 🥲😁

Jak pejsek s kočičkou dělali dort | How the Cat and the Dog baked a cake
    https://www.youtube.com/watch?v=w0uJc8opEdE
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Upekla jsem si skvělý banánový chlebíček. Na to, že ten proces vypadal jak když pejsek s kočičkou pekli dort...
    MELDA
    MELDA --- ---
    The Witcher 3 dostal masivní modifikaci, přidává celou mapu a nové výzvy | Spite.cz
    https://spite.cz/article/the-witcher-3-dostal-masivni-modifikaci-pridava-celou-mapu-a-nove-vyzvy?
    EZOUN
    EZOUN --- ---
    STARE_CASY: Ta druha je taky skvela herecka, jen ze zacatku to nebylo uplne poznat.
    STARE_CASY
    STARE_CASY --- ---
    87HIGHFLYER: No jasně! Garbo! Skvělá herečka, jen ze začátku toho moc nenamluvila.
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    Jak poznate cloveka nad 30? Vi kdo je Greta.
    PSILESIA
    PSILESIA --- ---
    EZOUN: jojo Greta zažila těžké mučení. Na den ji vypnuli WiFi
    EZOUN
    EZOUN --- ---
    I kdyz starsi tak stejne pobavilo

BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    Potesilo me, ze na zatezovem EKG ktere delam kazdych par let mi opet sdelili, ze jsem na tom nadprumerne dobre. Jednoho dne umreme vsichni, samozrejme, ale to co se bude dit do ty doby muze mit ruznej prubeh.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    PSILESIA
    PSILESIA --- ---
    Lidé bez problémů nejsou lidé ale mimozemšťani.
    NEI
    NEI --- ---
    Dneska mě pobavil bráška (je mentálně na úrovni 5-7 let)
    "Tak už nechoď do práce, vždyť se tam znova nakazíš a zase budeš nemocná" ... 🤭
    EGERIS
    EGERIS --- ---
    Ha, silnice přes Mníšek a Oldřichov je konečně průjezdná! A pak dál nejhezčí úsek dnešní cesty.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Benedict Cumberbatch can't say "Penguins" - The Graham Norton Show: Series 16 Episode 5 - BBC
    https://www.youtube.com/watch?v=tlRpLGEwssA
    PSILESIA
    PSILESIA --- ---
    Tomahawky si může Trump strčit pod tu svoji debilní přehazovačku, Ukrajina je nepotřebuje!!
    Ukrajinci si vyvinuli a začali vyrábět svoje rakety s plochou dráhou letu FP-5 Flamingo a krásně s nimi likvidují ruské rafinérie, sklady a továrny. Kromě toho, že je Flamingo nesrovnatelně levnější (Tomahawk je čtyřikrát dražší), má delší dolet (3000 km vs 2500 km Tomahawk) a více než dvojnásobnou nosnost hlavice (cca 1150 kg vs 450 kg Tomahawk). Ukrajina je momentálně schopna vyrobit cca 7 raket Flamingo denně, USA cca 60 Tomahawků ročně.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam