• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    CERMI_FOX
    CERMI_FOX --- ---
    Ze pristi tyden nebudu muset jet do Prahy ani jednou!
    EZOUN
    EZOUN --- ---
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    CERMI_FOX
    CERMI_FOX --- ---
    NIKDAS: ve 2 letech jit bydlet sam za svoje? Jak to funguje?
    HOWKING
    HOWKING --- ---

Studenti překvapili učitele jejich fotkami z MySpace :D (co vytáhnou studenti na dnešní mladé? :D)
    PSILESIA
    PSILESIA --- ---
    Hrajeme ted s dcerou dalsi coop hru, Plate Up a je to sranda a dobry teambuilding:] Jsme lepsi nez nejaci borci co maji restauraci;]
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Soustavně mě těší, že synův učitel mu na koncerty ZUŠ dovoluje takovéhle opičárny.

1MALALISTICKA
    1MALALISTICKA --- ---
    Cha! Otevřeli mi novou saunu. Na Aussig dost dobrá. Dnes jsem zahájila saunovou sezonu tím, že jsem ve dvanáct zatáhla práci a za dvě kila jsem byla dvě hodiny v poloprázdné sauně. Asi mě už v pátky nehledejte jinde.
    EZOUN
    EZOUN --- ---
    After two years of watching ignorant Free Palestine “activists” tear down hostage posters, it feels incredible to finally like and share a video of a former hostage taking down his own poster. 🙏

https://x.com/henmazzig/status/1981308795914473650?s=46&t=vFN873Bp6CeL0xkZdoNwpg
    PSILESIA
    PSILESIA --- ---
    Fiaskem skončila ojedinělá hostina pro posádku severokorejského torpédoborce Čche Hjon, který počátkem měsíce navštívil tamní vůdce Kim Čong-un. Zhruba dvacítku námořníků po banketu skolily bolesti břicha a průjem - podle ošetřujících zdravotníků se podvyživení námořníci přejedli tučného jídla, na které nebyli zvyklí.
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    Nejdriv jsem si znechucene v tramvaji presedla, protoze nekomu z diskutujicich prede mnou strasne smrdelo z pusy, ale pak me pobavila nova kapitola v knize, kterou jsem otevrela...

NIKDAS
    NIKDAS --- ---
    Někdy člověka dokáže totálně rozsekat takováhle peetchovina od terrible maps

LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    NELLAS: nedávno jsem na to koukala s dcerou. Byl třicetkrát tak dobrý? 🥲😁

Jak pejsek s kočičkou dělali dort | How the Cat and the Dog baked a cake
    https://www.youtube.com/watch?v=w0uJc8opEdE
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Upekla jsem si skvělý banánový chlebíček. Na to, že ten proces vypadal jak když pejsek s kočičkou pekli dort...
    MELDA
    MELDA --- ---
    The Witcher 3 dostal masivní modifikaci, přidává celou mapu a nové výzvy | Spite.cz
    https://spite.cz/article/the-witcher-3-dostal-masivni-modifikaci-pridava-celou-mapu-a-nove-vyzvy?
    EZOUN
    EZOUN --- ---
    STARE_CASY: Ta druha je taky skvela herecka, jen ze zacatku to nebylo uplne poznat.
    STARE_CASY
    STARE_CASY --- ---
    87HIGHFLYER: No jasně! Garbo! Skvělá herečka, jen ze začátku toho moc nenamluvila.
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    Jak poznate cloveka nad 30? Vi kdo je Greta.
    PSILESIA
    PSILESIA --- ---
    EZOUN: jojo Greta zažila těžké mučení. Na den ji vypnuli WiFi
    EZOUN
    EZOUN --- ---
    I kdyz starsi tak stejne pobavilo

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam