• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    NEI: někdy jo, ale často ti taky napíše že dvoustovky nejsou
    NEI
    NEI --- ---
    ADELHAIDA: Je zajímavý, že v dnešní době ti lidé neví, že se v bankomatu dá vybrat přesná částka, takže 600 i 700.

(To se tebe samozřejmě netýká, tys měla 2k prostě už tak.)
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    MARKYSHA: má sexy hlasivky 🧑‍🎤
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    KAKIHARA: tak tomu říkám Miss! A ne nějaká prvoplánová blonďatá fádní Barbína.
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    Muj novej tycovej vysavac mi zmenil zivot!
    KAKIHARA
    KAKIHARA --- ---
    že tady ta diva nakonec Miss Chile vyhrála celý. Se snad podívám na to celosvětový finále jen kvůli ní.
    MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    Snimek-obrazovky-2025-11-11-101828
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    PESTRYPAPOUSEK: Ja som chodila roky s jeho synom a tieto parasociálne vzťahy ma celkom fascinujú :) keď toho človeka poznáš doma v teplákoch.
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    Včera jsem měla zaplatit výlet ve školce, posudek u lékaře a výlet ve škole. Všechny instituce to chtěly v hotovosti, částky v rozmezí 600 - 700 Kč. Hotovost skoro nepoužívám, ale doma jsem měla dvoutisícovku, což mělo všechny výdaje pokrýt.
    Předpokládala jsem, že rozměním ve školce, protože na výlet jede asi 40 dětí, a my chodíme skoro poslední. Ale ne, učitelky mi sdělila, že všichni rodiče platili tisícovkou, nebo dvoutisícovkou a tak už nemá drobné, zaplatím později.
    Když mou bankovku viděla sestřička u doktora, tak pravila, že posudek mám zadarmo, protože nemá na vrácení. OK, to potěšilo, přinesu jí ořechy, až tam příště půjdu.
    A ve škole samozřejmě taky neměli na vrácení, též všichni rodiče čerstvě vybírali z bankomatu, takže taky platím později.
    Ušetřila jsem 700 Kč za posudek a odložila platby za cca 1200 na neurčito. Připadám si trochu jak ve filmu Milionová bankovka. Ty jo, tak si nejsem v dnešní době schopnej založit účet a chci hotovost, taky by bylo dobrý se na to nějak připravit, nebo ne?
    PESTRYPAPOUSEK
    PESTRYPAPOUSEK --- ---
    Luboš Pospíšil v Balbínově poetické hospůdce byl mimořádnej. Znám ho před větším publikem a s kapelou, užiju si to i s tancem, ale tahle intimita v malým prostoru a on jen s doprovodem druhé kytary, to byl daleko silnější prožitek hudebně i lidsky. V civilu je to pán, na kterém je už tu a tam patrná určitá křehkost, a tvl když začne hrát a zpívat, je to furt totální enerdžajzr, chlap se sílou, citlivostí a moudrostí. A oči má laskavý a plný života. (Ještě že nehrál Pověst o zrození kosa, to by mi asi tekly slzy jak starý kurvě.)
    N_I
    N_I --- ---
    pochvala za dental hyg, dva roky jsem tam nebyl a prej dobrý,
    navíc och ta slečna, jak byla milá a vůbec och,
    NEI
    NEI --- ---
    Občas reaguje můj telefon na pokyny pro google home, ačkoliv není připojený k domácnosti.
    Teď jsem třeba řekla aby Google home všechno vypnul a telefon má o mně starost.
    "Hey Google, everything off."

HONZA09
    HONZA09 --- ---
    PETER_PAN
    PETER_PAN --- ---
    C’est comme ça que ça se passe sur la route #tesla #electriccar #memes #humour #teslamodel3
    https://www.youtube.com/shorts/TDaYX3kdXx8
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    LIMETA: jestli tě k tomu pan učitel vůbec pustí ☺️
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    Do want

LIMETA
    LIMETA --- ---
    Dnes se ve škole budu učit parkovat. :D

DRACONIK
    DRACONIK --- ---
    HONZA09: jsi mi pripomnel neco co jsem udelal pred par lety :)

MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Pobavilo mě to zejména proto, že jsem přežila celou jednu finskou zimu, pěkně od září do dubna :)

VRATENKA
    VRATENKA --- ---
    Dnes pobavila Ikea

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam