• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    ALLOPSYCHOSIS
    ALLOPSYCHOSIS --- ---
    Tak jsem tak švagrové ukazovala fotku na řidičáku a hele, já tam mám ještě příjmení za svobodna. Takže 5 let jezdím a půjčuju si auta v zahraničí s vlastně neplatným řidičákem. Lol.
    MARIOO
    MARIOO --- ---
    MARTINA00: Ted to sem jdu dat😆 V Rusku chlastaj i roboti.
    https://x.com/Gerashchenko_en/status/1988301955584897142?s=20
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    RENFRI: Vzhledem k formulaci
    BACCARA bych řekl, že tam tyhle výhody nenabízí.
    MARTINA00
    MARTINA00 --- ---
    CROSS
    CROSS --- ---
    MARKYSHA: O tomhle jsem slyšel legendární historku z Nestlé, někdy kolem r. 2000. Někomu se povedlo poslat vánoční přání samo s přílohou v Powerpointu na globální adresář a složilo to celej jejich systém (viník skončil okamžitě, nebylo to v Česku, myslim, že byl rád, že neskončil v řece přivázanej ke kusu betonu).
    BACCARA
    BACCARA --- ---
    KALIBAN: Tady nejde o mojí majičkost, ale o bežné zaměstnance kteří chudáci dřou od rána do noci. Já misto práce sedím u nyxu a svačím vlašský salát :)
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    BACCARA: Nejak se mi nezda ze nekdo, kd oto ma pochystany do spokojenosti jako ty by pracoval 12hod, nepocitas do toho jednou dvakrat za rok cestu do toho norimberka s tema holkama pro zlevneny kocarky? :)
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    ATUARFIK: to u nás půlka soudu o Vánocích píše na all-staf přání k Vánocům. Ani nevím, že tam ty lidi pracují. Nevím, jestli na ně HR řve, ale mám chuť řvát já.
    BACCARA
    BACCARA --- ---
    AXTHEB: Když jí nebudou dělat současný zaměstnanci najdou se jiní. Tak to bohužel je.
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    AXTHEB: Tak já si těch 12h vyfakturuju, místo 8, to je dost peněz navíc. Dokud jsem byla zaměstnanec, tak to zas znamenalo, že pokud je někdy potřeba makat přesčas, tak si pak dám zas jindy jen půlden práce, ale bez braní dovolené…
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    BACCARA: Jo tak, ne míň 12h směn, ale prostě kýbl neplacených přesčasů.
    Není to čas hledat jinou práci?
    SITH
    SITH --- ---
    AXTHEB: kolega ušetří za plat za toho druhého a občas i za toho třetího :)
    BACCARA
    BACCARA --- ---
    AXTHEB: Je to výhodné, děláš práci za dva, ale plat dostneš za jednoho. Je to jednoduché.
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    BACCARA: tomuhle moc nerozumím, proč chodíte na 12 hodin do práce? V čem je to výhodné?
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    ATUARFIK: :)) nafasoval sem mempry eraser hůlku z Men in Black :)
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    DRAGON: A nebylo to jak s Jiříkem a kouzelným hadem - přeposlat, ale nečíst?
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    ATUARFIK: to mi připomnělo, když sem pracoval v Dell, tak sem měl email, kterej pravděpodobně spousta lidí považovala za email CEO Michael Della (mam podobný jméno), občas mi chodily docela zajímavý emaily a já měl od HR povinnost jim je přeposílat, když se to stane. Jsme se tím párkrát dobře bavili s kolegama :)
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    CROSS: Jé, zákaz psát na all-staff máme taky! Ovšem mohu hrdě prohlásit, že k tomu jsem přispěla já a jeden můj email během covidu. Řvaní HR bylo taky, jak jsem navíc ženská a měřím metr padesát, tak to mělo ty správný silácký grády.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    MARASAN: Pokud už měl nějak souhrn odpovědí, tak po odeslání jednoho dotazníku navíc by to měl dost přesně. Navíc po takové reakci jsem se nějakým 20minutovým dotazníkem vážně nezabývala.
    BACCARA
    BACCARA --- ---
    Byl jsem minulý týden na malém sezení s velitelm depa. Klade velký důraz na BOZP. Tak jsem ho pochválil že to je hezké a mělo by se něco udělat s pracovní dobou. Chodit na dvanáct hodin do práce není to co bezpečnost práce zlepšuje. Tvářil se kysele a řekl že myslel nošení výstražné vesty a pracovní obuvy. Ten pán prostě umí pobavit. Ale co se divit když se někdo jmenuje Marcel :)))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam