• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    Něco vás pobavilo nebo potěšilo a chcete se o to podělit? Chcete si pokecat o tom, co vás nebo další ID potěšilo nebo pobavilo? Pak máte ring volný!

Update 22.10.

To, že je to "bez cenzury" neznamená, že je tu někdo zvědavej na věci typu: pobavilo mě, že sousedovi chcipla koza, že má někdo raka, že někdo chcíp atd.

Cílem bylo vytvořit auditko, kde se sdílí hezký věci, kdo to nepochopí napoprvé, dostane RO4EVER.
    rozbalit záhlaví
    AREDHEL
    AREDHEL --- ---
    ANA: já takhle narazil na výletě na Vznešený dům od Jamese Clavella co jsem jinak nemohl za rozumné peníze sehnat. Koukali na mě příbuzní a kamarádi jak na blázna, že se chci s takovou bichlí tahat, ale pro mě to byl highlight výletu :)
    ZANKAZU
    ZANKAZU --- ---
    ANA: to je úžasnej nález! K týhle knize mám podobnej vztah. Akorát jsem ji asi před 20 lety půjčila kamarádce, asi je to promlčený a je mi blbý si o ní teď říct. A sere mě to :/
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    ANA: jéé, tohle vydání mám. A nedám nikomu, žádný antikvariát ho nečeká :)
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    ANA: to první české vydání se prodává za docela slušnou cenu.....

Hobit aneb cesta tam a zase zpátky (1979) | EKVARIAT
    https://www.ekvariat.cz/hobit-aneb-cesta-tam-a-zase-zpatky--1979/?gad_source=1&gad_campaignid=22803453822&gbraid=0AAAAAodJfN15CosEPlGKqs7HPpfmTxMrf
    ANA
    ANA --- ---
    Pri ceste na ne uplne prijemne vysetreni jsem potkala knihobudku a v ni me cekal tento poklad v perfektnim stavu. Uplne mi vyhrkla slza. Pominu ze to je pomerne vzacny vytisk - prvni ceske vydani, ale hlavne presne tato verze me uvedla do Tolkiena nekdy v prepuberte, kdyz tata vyhmatl spravny cas a podstrcil mi to. Svuj vytisk si strezi jak oko v hlave a ja si to za ty penize v antikvariatech ne a ne koupit. A pak najednou vykoukne nekde v sidlistnich padousich, zrovna v ten spravny okamzik. Az mi bylo blby si takovou krasu zadarmo vzit, ale pak jsem si, bez falesny skromnosti, rekla ze u me ji bude nejlip. A bude!

VRATENKA
    VRATENKA --- ---
    Dnes po asi 12 letech a aspoň 15 kilech, ehm, na lezecké stěně. A překvapivě mi to docela šlo, sice jsem lezla nejjednodušší cesty a zitra nezvednu ruce, ale ten lezeckej pocit znovu naskočil. A navíc jsem asi udělala i dojem na spolulezce, co by to do mě moc neřekli :-)
    SAAYURI
    SAAYURI --- ---
    No, usnula jsem se sluchatkem a nemohla ho najit. Cely odpoledne patraci akce jak svina. Sluchatko vybity, takze telefon v mistnim hledani nic nenasel. No jeste, ze mi doslo, ze poslednich par dni spotrebovavam dost kapesniku, a ze jsem
    ho mohla vyhodit z kapsy i se sluchatkem. Jeste, ze mi to tak pali! Hrabala jsem se 5 minut v kosi a sluchatko mam, to by byl hodne drahej spas. :D
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    DEADSLUT: ja chci taky vedet, co se stalo se Severni Koreou!
    DEADSLUT
    DEADSLUT --- ---
    Těší tak trochu masochisticky. Velmi pečlivě se vyhýbám hororům a fakt mě nezajímaj zombies. Ale uplně neskutečně mě bavila World War Z a považovala jsem ji za skvělou politologickou a socio-kulturní studii. (knihu. Ten film je imho totální mrdka a zabil všechno, co na tý knize je zajímavý). Sice mě ta knížka děsila natolik, že když jsem ji četla, občas jsem večer šoupala nábytkem, abych zabarikádovala dveře (horory FAKT nedávám), a musela jsem ji nakonec rozdat, protože kdykoli jsem ji jen měla doma, i když zašouplou do rohu knihovničky a neotevřenou, vracely se mi zombifikovaný noční můry... Ale prostě mi přišla skvělá. A už dobře deset let mě čas od času napadne, what the fuck happened to North Korea. A kamarád mi právě poslal fan fiction, která prej je skvěle napsaná a otázku Severní Koreje dost hezky zodpovídá. Asi se poseru strachy, ale kurva mně se tak uleví, když na tohle dostanu nějakou uvěřitelnou odpověď a budu si to moct mentálně odškrtnout :D Asi jsem ochotná zaplatit pár týdny zombie nočních můr, prostě to potřebuju vědět :D
    NEI
    NEI --- ---
    WEWERKA: Tohle je hodně psycho i na mě a to už je co říct. :))
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    Mati si nahrava turecky telenovely a pak si je prehrava zrychlene. Zni to jako smoulove.
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    MARIOO: mne se vic libilo, jak se to marne snazili zakryt plachtou... tak asi jako vsechno :))
    NOFNAK
    NOFNAK --- ---
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    Potěšilo:
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    Koupily jsme si s kolegyni napul listky do tomboly, ze vyhrajeme vecu, at se pred spolecnou navstevou divadla pekne pomejeme… a co myslite. :)

NELLAS
    NELLAS --- ---
    PESTRYPAPOUSEK
    PESTRYPAPOUSEK --- ---
    potěšil mne náhodný nález útlé knížky Rudý mor od Jacka Londona. Husté postapo, proti kterému je Malevil docela romantická záležitost...
    A pobavilo mi zvědomění, jak mne Londonovy knihy potkávají v různých životních fázích (přiznávám, že v pubertě mne Vlk Larsen sice trochu děsil, ale současně hodně přitahoval).
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    BLOWUP: lol

BIG Reveals Updated Design for Vltava Philharmonic Hall in Prague | ArchDaily https://share.google/QPqPN9vNlUv1uSv8N

BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    Pobavilo.
    Ta druha stavba je opera pro Hamburg od te same kancelare.

_ANT_
    _ANT_ --- ---
    Uz se mi to hodnekrat vymstilo, tak uz si na to davam pozor. Ale o tyhle kolegyni musim rict, ze ji mam fakt kurva rada. Hanicko, jsi skvela 🖤
    RBIKER
    RBIKER --- ---
    dnešní dlouhá partička UNO s prckama
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Několik lidí po mně dnes v práci něco chtělo. Takže mi celý den mazali med kolem huby. Je mi jasné, že to bylo zcela zištné, ale i tak se to hezky poslouchalo.
    FIONOR
    FIONOR --- ---
    První epizoda Might Nein na Youtube! 40 minut neředěné radosti.
    The Mighty Nein S1E1 Full Episode “Mote of Possibility” | Prime Video
    https://www.youtube.com/watch?v=Mvht2clqats
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam