• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    Něco vás pobavilo nebo potěšilo a chcete se o to podělit? Chcete si pokecat o tom, co vás nebo další ID potěšilo nebo pobavilo? Pak máte ring volný!

Update 22.10.

To, že je to "bez cenzury" neznamená, že je tu někdo zvědavej na věci typu: pobavilo mě, že sousedovi chcipla koza, že má někdo raka, že někdo chcíp atd.

Cílem bylo vytvořit auditko, kde se sdílí hezký věci, kdo to nepochopí napoprvé, dostane RO4EVER.
    rozbalit záhlaví
    TOXICMAN
    TOXICMAN --- ---
    NEI: ano
    NEI
    NEI --- ---
    TOXICMAN: To je v šatně u Cimrmanů?
    TOXICMAN
    TOXICMAN --- ---
    potěšilo

BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    HAR4NT: U vas by si hlavne nikdo nevsiml, ze ty busy netopej (nebo v lete nechladej, tam to bude to samy v bledemodrym)

V Bernu vsechny trasy zacinaj u nadrazi nebo u nej stavej, a samozrejme si bernskej parlament respektive jeho bezmozkova cast naprosto vazne mysli, ze zachrani planetu. Ale to je v poradku, ja jsem zastancem demokracie obecne a te prime obzvlaste, a kdyz nekdo primo nese dusledky svych rozhodnuti, neni na tom nic spatne.
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Já kolegům furt říkám, učte se česky, bude se vám to hodit. A teď jsem v místnosti jediná, kdo se debilně pochichtává.

SOLEI
    SOLEI --- ---
    mile překvapilo, že jsem na soukromě pořízených fotografiích z významné akce, která kupodivu a bohužel unikla pozornosti tisku zahlédla političku, která se akce zůčastnila ačkoli se na to mohla zvysoka vykašlat. Aspoň někdo tam byl. A že zrovna ona? má u mne malé bezvýznamné plus.
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    BLOWUP: QED:-) akorat ti adjektivum 'tridni' uz ponekud odval cas. fyi dle kosmickeho radu snowflakes nikdy zima byt nemuze, do fyzikalnich zakonu se to iirc uz propsalo taky.

a uplne bych bernaky neobvinoval z pokusu o zachranu planety, obe ty trasy zacinaj u nadrazi, takze si imho jako spravny svycari hledej svyho a nechtej tam mit nasmrdino od vejfuku. v praze na smichaci bysme takovejch potrebovali 200.
    LADY_MYSKA
    LADY_MYSKA --- ---
    EGERIS: sehnal jsi?
    EGERIS
    EGERIS --- ---
    LADY_MYSKA: Chtěl jsem si půjčit Ztracené dívky.
    LADY_MYSKA
    LADY_MYSKA --- ---
    TRISSIE: tak dalo by se pokračovat
    EGERIS: tak co neni muze byt, kdyz přestává bavit jedno studium

BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    HAR4NT: V tom je prave ten problem syndromu "tridni klaun": to puzeni okomentovat cokoli o cem nic netusim pokud mozno "vtipne" protoze se diky tomu mohu "predhanet".

Ja si teda nemyslim, ze by tak elementarni zjisteni, jako ze elektromobily maj v zime kratsi dojezd, a ze tepelny cerpadlo pri hodne nizkejch teplotach ten problem jeste zhorsi byl pro ne prekvapenim. Spis je to tak, ze mesto Bern ma uz pres dvacet let rudozelenou vladu a pozadavek na zachranu planety pomoci elektrickejch autobusu nebyl pokladanej jako nejaka alternativa. O to vtipnejsi mi prijde kdyz ted volici ty rudozeleny vlady fnukaj ze jim je zima.
    MARIOO
    MARIOO --- ---
    Fakt se na to těším .
    All is Good in Heaven | Farma v jeskyni
    https://youtu.be/7YsnwzRp0Zw?si=z7m-gFtRWtnhOEZ4
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    AXTHEB: "u tech podlahovejch topeni doma"
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    MARASAN: V tom elektrobusu?
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    AXTHEB: ne kazdy tepelko je v zime primotop.
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    MARASAN: A to má s elektrobusem společného co?
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    program na večer jasnej <3

HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    BLOWUP: muzeme se klidne predhanet, kdo z nas ma na min;))
    kazdop skoda, ze se na ten problem s prirodnimi zakony neprislo behem tech 4 let, co to ten dopravni podnik testoval
    https://www.bernerzeitung.ch/der-neue-elektrobus-umweltschonend-aber-teuer-514271226673
    Elektrobusbetrieb Linie 19
    https://www.bernmobil.ch/de/elektrobusbetrieb-auf-der-linie-19
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    BLOWUP: nase cerpadlo ma na vstupu porad +6 stupnu Celsia, i kdyz bylo treba -16. Holt voda-voda.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam