• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    TOXICMAN
    TOXICMAN --- ---
    NEI: ano
    NEI
    NEI --- ---
    TOXICMAN: To je v šatně u Cimrmanů?
    TOXICMAN
    TOXICMAN --- ---
    potěšilo

BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    HAR4NT: U vas by si hlavne nikdo nevsiml, ze ty busy netopej (nebo v lete nechladej, tam to bude to samy v bledemodrym)

V Bernu vsechny trasy zacinaj u nadrazi nebo u nej stavej, a samozrejme si bernskej parlament respektive jeho bezmozkova cast naprosto vazne mysli, ze zachrani planetu. Ale to je v poradku, ja jsem zastancem demokracie obecne a te prime obzvlaste, a kdyz nekdo primo nese dusledky svych rozhodnuti, neni na tom nic spatne.
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Já kolegům furt říkám, učte se česky, bude se vám to hodit. A teď jsem v místnosti jediná, kdo se debilně pochichtává.

SOLEI
    SOLEI --- ---
    mile překvapilo, že jsem na soukromě pořízených fotografiích z významné akce, která kupodivu a bohužel unikla pozornosti tisku zahlédla političku, která se akce zůčastnila ačkoli se na to mohla zvysoka vykašlat. Aspoň někdo tam byl. A že zrovna ona? má u mne malé bezvýznamné plus.
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    BLOWUP: QED:-) akorat ti adjektivum 'tridni' uz ponekud odval cas. fyi dle kosmickeho radu snowflakes nikdy zima byt nemuze, do fyzikalnich zakonu se to iirc uz propsalo taky.

a uplne bych bernaky neobvinoval z pokusu o zachranu planety, obe ty trasy zacinaj u nadrazi, takze si imho jako spravny svycari hledej svyho a nechtej tam mit nasmrdino od vejfuku. v praze na smichaci bysme takovejch potrebovali 200.
    LADY_MYSKA
    LADY_MYSKA --- ---
    EGERIS: sehnal jsi?
    EGERIS
    EGERIS --- ---
    LADY_MYSKA: Chtěl jsem si půjčit Ztracené dívky.
    LADY_MYSKA
    LADY_MYSKA --- ---
    TRISSIE: tak dalo by se pokračovat
    EGERIS: tak co neni muze byt, kdyz přestává bavit jedno studium

BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    HAR4NT: V tom je prave ten problem syndromu "tridni klaun": to puzeni okomentovat cokoli o cem nic netusim pokud mozno "vtipne" protoze se diky tomu mohu "predhanet".

Ja si teda nemyslim, ze by tak elementarni zjisteni, jako ze elektromobily maj v zime kratsi dojezd, a ze tepelny cerpadlo pri hodne nizkejch teplotach ten problem jeste zhorsi byl pro ne prekvapenim. Spis je to tak, ze mesto Bern ma uz pres dvacet let rudozelenou vladu a pozadavek na zachranu planety pomoci elektrickejch autobusu nebyl pokladanej jako nejaka alternativa. O to vtipnejsi mi prijde kdyz ted volici ty rudozeleny vlady fnukaj ze jim je zima.
    MARIOO
    MARIOO --- ---
    Fakt se na to těším .
    All is Good in Heaven | Farma v jeskyni
    https://youtu.be/7YsnwzRp0Zw?si=z7m-gFtRWtnhOEZ4
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    AXTHEB: "u tech podlahovejch topeni doma"
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    MARASAN: V tom elektrobusu?
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    AXTHEB: ne kazdy tepelko je v zime primotop.
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    MARASAN: A to má s elektrobusem společného co?
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    program na večer jasnej <3

HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    BLOWUP: muzeme se klidne predhanet, kdo z nas ma na min;))
    kazdop skoda, ze se na ten problem s prirodnimi zakony neprislo behem tech 4 let, co to ten dopravni podnik testoval
    https://www.bernerzeitung.ch/der-neue-elektrobus-umweltschonend-aber-teuer-514271226673
    Elektrobusbetrieb Linie 19
    https://www.bernmobil.ch/de/elektrobusbetrieb-auf-der-linie-19
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam