• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    Všechny íránské státní televizní kanály byly napadeny hackery. Vysílá se projev prince Rezy Pahlavího k armádě, v němž vyzývá vojáky, aby se připojili k lidu, a také graffiti s nápisem „Ať žije šáh!

Z_RYBY_KOST
    Z_RYBY_KOST --- ---
    MAR_TINA: přesně! Zrovna nedávno jsem říkala, že moje nejoblíbenější jídlo je to, které nemusím sama vařit :)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    RENFRI: já bych i snědla všechny svačiny, i polívku...
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    ATUARFIK: Já jsem potomkovi školku taky záviděla. Vyjížďky na koních po parku, medici, co jim udělali plyšákovou nemocnici a učili je první pomoc, inženýři, co jim na hračkách vysvětlovali fungování solární energie... hned bych tam chodila. A poslušně spinkala po o, samozřejmě.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    pobavil plněnej croissant v Lidlu, nenapsali ale, že vzduchem :)

NELLAS
    NELLAS --- ---
    V Modřanech měli obecního kocoura. A když kocour umřel, postavili mu aspoň sochu. Časem si ji půjdu pohladit :)

Mikeš se vrátil na Sofijské náměstí: Praha 12
    https://www.praha12.cz/mikes-se-vratil-na-sofijske-namesti/d-116524
    N_I
    N_I --- ---
    bratři naděje, zase teń pocit, jak je české divadlo skvělé, jak jsou šikovní,

odpoledne s B, ten nejlepší pokec při procházce, B a její swag pro disko lekce.
    tu neděli i pátek zavařuju do sklenice, abych otevřel při horších časech,

úl, místo přesně pro takový žury a tuhle partu, léto se saboterem a vokurkou, leden s bradou a štěpánem, tance a ten pokec o ohně, o tanci, jee
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Dítě má v rámci školky furt něco, divadýlka, terapeutická zviřátka, tanečky... Minulý týden byly nahlášené nějaké hudební hrátky, tak si říkám super, chvilku si pohrají s dřívky a xylofonem. A ten chlap jim tam dotáhl theremin!
    Už jsem byla nalomená díky spaní po obědě, ale teď už dítěti fakt nepokrytě závidím.
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    D_B_M
    D_B_M --- ---
    kocky mi systematicky likvidovaly keramicke aromalampy na cajovou svicku, tak jsem prohrabal bednu se srotem na dilne a..

HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    Redakci se podařilo zjistit, že padly přísné tresty za brutální bití a týrání lidí bez domova ostrahou nákupní galerie v centru Prahy. Dva z obžalovaných jdou do vězení, třetí vyvázl s podmínkou. Muži mají mimo jiné zakázáno pracovat jako ostraha.

Dohra mučírny bezdomovců v centru Prahy. Soud rozdal sekuriťákům přísné tresty - CNN Prima NEWS
    https://cnn.iprima.cz/vybijeni-zubu-i-rezani-nozem-sekuritaci-v-centru-prahy-mucili-bezdomovce-soudce-byl-nekompromisni-501532?

Docela zázrak, že za ta jejich zvěrstva dostali po zásluze trest
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    Babišu octup!
    KRYSTOFK
    KRYSTOFK --- ---
    tohle
    bezne jsou chodniky na rozich zeblity nebo zesrany
    ale takovejhle barf makes you wonder, jestli treba nejaky koncipient s kazdou odebranou zalozkou ten listek ze stresu zbasti a pak to po preliceni vyhodi na ulici stejnym stylem jako chlapek vedle ze kteryho tryska pivo s gyrosem

TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    prohlášení o bezinfekčnosti na lyžák, kam zítra odjíždějí dvojčata, má v záhlaví školou předepsaný termín pobytu "19. 1. - 23. 2. 2026"

don't tempt me with a good time! :-)
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    Tahle výstava. Milju Dzurka.

MARIOO
    MARIOO --- ---
    Že sem konecne nasel krabice plny fotek co delal deda..

NANTHEI
    NANTHEI --- ---
    NELLAS: vzala jsem mu ji už v půlce.

ATUARFIK: :D
    tak zrovna tyhle skleničky jsou FAKT drahý, no. a tomu Francouzovi by se to asi fakt nelíbilo:)

ale vidíš, to mi s nimi připomnělo další věc, která mě pobavila. skleničky někdo z vedení koupil z nějaký komerční expozice na malým zámku.
    - jsme koupili krásný moserovky v aukci!!!
    - jsme.... si jistý, že je to Moser?
    - no oni to TAM PSALI!!!
    - ??? oni.... tam PSALI, že je to Moser, a... vy jste si to před přihazováním neověřili?
    - no...... oni to tak uváděli. to vypadá jako Lady Hamilton, ne?
    - to není Lady Hamilton.

samozřejmě to není Moser, byť jsou hodnotný, a zábavný historky tohohle typu (z různých míst) navždy změnily můj pohled na "odborníky" obecně :)
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    NANTHEI: Já bych na tvém místě být nemohla, nedoplatila bych se, protože bych každého takovéhleho zákazníka tím těžkým křišťálem jebla po hlavě.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    NANTHEI: Doufám, že tu skleničku vrátil ;))
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    LEGENDA

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam