• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    NANTHEI: Doufám, že tu skleničku vrátil ;))
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    LEGENDA

NANTHEI
    NANTHEI --- ---
    rozhovor v angličtině, zdánlivě příčetný pán chtěl vyndat sklenice z výlohy.
    než jsem mu jednu dala do ruky, řekla jsem dvakrát, že to je české - křišťálové - sklo, což je mezinárodně známý pojem a všichni cizinci, když se ptají na sklo, chtějí český křišťál.

- mhm, mhm... a to je sklo? (tu skleněnou sklenici drží v ruce)
    - .... no, ano... to je sklo.
    - a je to křišťál nebo sklo?
    - je to křišťálové sklo. je to sklo, typ skla křišťál, takže je to tzv. křišťálové sklo.
    - no a je to teda křišťál nebo sklo?
    - ?????? je to obojí, protože je to křišťál, což je typ skla. je to tedy tzv. křišťálové sklo.
    - no jo, ale KŘIŠŤÁL NEBO SKLO???
    - já se omlouvám, ale už opravdu nerozumím. už jsem vám zopakovala, že (.......) křišťálové sklo.
    - samozřejmě, ale JE TO TEDA TENHLE TYP SKLA?
    - ........................ ano. je to TENHLE typ skla.
    - (s uraženým výrazem, že jsem mu asi KONEČNĚ byla schopná odpovědět na jeho prostou otázku) no! děkuju!

a odkráčel středem. když jsem přestala nevěřícně zírat na jeho záda, ozvalo se do nastalýho ticha od kolegyně, která to celý poslouchala z mezipatra, jenom: what. the. FUCK?? :))
    highlight tohoto týdne.
    MARIOO
    MARIOO --- ---
    Jak nadávám na zimu 😃
    Ještěd bez svršků. Otužilci slaví zdraví, endorfiny i společné zimní zážitky - Liberecký deník
    https://liberecky.denik.cz/zpravy_region/kratasy-otuzovani-jested-mma-endorfiny-otuzilci.html#dop_ab_variant=1611001&;dop_source_zone_name=hpfeed.sznhp.box
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    LUSINDA: Dekuji mnohokrát, také jsem se chtěl zeptat.
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    87HIGHFLYER: Il Panzerotto v Mnichovicích. Fakt nevim proč se pan přestěhoval zrovna tam, ale je naprosto super. I lidsky.
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    LUSINDA: a jméno pizzerie?:)
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    Odpověď pana pizzare na recenzi. Pán tu za Prahou dělá výbornou pizzu, v Čechách nejlepší co jsem jedla....ale pro čechy to nebude asi nikdy dost italské.

Dobrý den, nejprve Vám chci poděkovat za recenzi, ještě jsem se Vás chtěl zeptat na pár věcí. Co myslíš pravou italskou pizzou? protože v Itálii máme minimálně 10 různých druhů pizzy v závislosti na regionu, dva hlavní druhy pizzy, nejznámější a nejpoužívanější, jsou neapolská pizza a římská pizza, ve své restauraci vařím římskou pizzu, která je větší, tenčí a s méně nafouknutými okraji, zvolil jsem tuto volbu z různých technických důvodů. Doba kynutí, kterou používám, je minimálně 12 hodin a používám pouze italské suroviny, počínaje moukou, kterou používám k výrobě těsta. můžete se přijít kdykoliv podívat, ráda vám ukážu všechny ingredience, které používám. samozřejmě budeš můj host a pizza je na mě. Zdravím Vás a čekám na Vás v mé restauraci.
    STINKY
    STINKY --- ---
    Last Christmas I gave you my Nobel peace price, the very next day you gave me away...
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    VIDLICKA: rada dát si ho do ignoru nebo požádat o ban pro něj ve svlečených tady moc nepomůže :D
    VIDLICKA
    VIDLICKA --- ---
    RENFRI: obojí. Přijde mi to hezký.
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    VIDLICKA: A to tě pobavilo nebo potěšilo?
    VIDLICKA
    VIDLICKA --- ---
    Chtěla jsem dát fotku do svlečených, ale přítel mi to zakázal. (:
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Tvl od úterka hledám zbytek houskového knedlíku od večeře! Musím ovšem ocenit, jak pečlivě a symetricky je Ludvík uložen.

MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    LUCIASHECK: to už si složila tu skříňku?
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    TOXICMAN: Proč je tam ten Zedníček?
    PAKOBYLKA_
    PAKOBYLKA_ --- ---
    To mas takhle vikend bez ditka, plany a rano se vzbudis a trochu citis mocak. A ze teda budes hodne a hodne pit. A pak je vecer, cevkujou te na pohotovosti a plany v prdeli. A tak se clovek vlastne jen bavi, jak ten zivot stejne neochcije (pun intended).
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam