• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    PREKOTKA
    PREKOTKA --- ---
    LORD_DE_SEIS: kdy to zkusime?
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    NELLAS: tak ně tak napadá, že kdyby někdo zapálil koš vedle a někdo kvůli tomi zavolal hasiče, tak ho odbydou ať nevotravuje :-)
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Every ADHD has an autistic sidekick.
    BACCARA
    BACCARA --- ---
    SALVATOR: Než byl Passat, Golf II byl gral nejenom na Balkáně, ale i v Polsku. 1,6 D je nesmrtelnost. :)
    NANTHEI
    NANTHEI --- ---
    dneska všechno. ráno jsem nedostala kafe, ale bylo to... dobré ráno :) pak jsem šla do galerie, naposled na Aleše Veselýho. vyzvedla jsem si stříbrnej náramek za absurdně nízkou cenu. koupila & snědla jsem tapas, pak jsem si ten náramek vyčistila a o dílek, kterej byl stejně zkřivenej, zkrátila. doperu, pustim si Bones, prohrabu se tím katalogem z výstavy, co jsem vyhrála, a bude tak akorát noc.
    miluju, když ty dny takhle vychází. na kráse tomu ubírá jenom to, že mam dneska neděli. ale takovou tu fakt dobrou ♡
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    BACCARA: To nevim, zlatej grál polskýho motoristy je přece VW Passat B5 1,9 TDI.
    BACCARA
    BACCARA --- ---
    R_U_SIRIOUS: Dvojkový Golf přežije všechny Toyoty. Golfa II žádný rozumný Polák recyklovat nebude.
    R_U_SIRIOUS
    R_U_SIRIOUS --- ---
    BACCARA:

Mno, i dvojkovej Golf může být surovina pro novou Toyotu. :)
    BACCARA
    BACCARA --- ---
    Dvojkovej Golf?
    R_U_SIRIOUS
    R_U_SIRIOUS --- ---
    Toyota yede...

HOWKING
    HOWKING --- ---
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    Potešilo ma 44.5 bodov z 50 v tomto

Color Game — How Well Can You Remember Colors? | Dialed
    https://dialed.gg/
    DRABICZ
    DRABICZ --- ---
    Ateh!
    SEKELLE
    SEKELLE --- ---
    Potěšilo, že když jsem dnes odcházel z Černého Rytíře, tak jsem se míjel s mým oblíbeným filmovým recenzentem Ondřejem Mrázkem. :)
    KOOTCHA
    KOOTCHA --- ---
    Po vcerejsim lezeni a koncertu dneska pokracuju bezkama na slunicku a doma to zakoncime prvni letosni grilovackou. Tak to by slo.

MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    Syn vnímá, že nejsem ok a tak mi z lega vyrobil antistresovou hračku. :)

HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    potěšila Athena Chlebová, po všech těch ufňukanejch sněhovejch vločkách konečně nějakej svěží vítr.

opravdu jsem právě pochválil rapovou záležitost? : )
    h h h h hip hap hop! ; )
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    ATUARFIK: některý věci se nemění, AI neAI
    ale ty oči zůstávají záhadou
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    BOBESH: Proč mají oči jako mrtvá zvířátka v komiksech? Proč mají levou ruku zastrčenou vepředu v kalhotech? Tolik otázek! :)
    PREKOTKA
    PREKOTKA --- ---
    KOUDY: zboznuju kdyz nekdo dokaze druhemu rict ze je kokot a ten mu za to jeste s usmevem podekuje. Miluju Kozuba.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam