• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    NICOLLETTE
    NICOLLETTE --- ---
    CLAVEN: 44.7. ♥️
    SABRIEL13
    SABRIEL13 --- ---
    CLAVEN: 45.32!

Som príjemne prekvapená.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    po dlouhy dobe sem nemel vylozene nocni mury, ale vlastne trochu jo.
    zdalo se mi o kockach. 🐈‍⬛ ale jedna se zatoulala, tak sem ji hledal jak magor a to uz zase byly trochu nervy
    _ANT_
    _ANT_ --- ---
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    Potěšilo i pobavilo dnešní návštěva divadla se staršími výrostky na premiéru Proměny od Publius Ovidius Naso, SKUTR, ve Státní opeře, divadlo na jedničku. Antické klasické příběhy v moderním kabátě a současným jazykem. Za mne dobrý! Občas je potřeba vzít sebe a děti na kulturu.

RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    Leonard Bernstein - Young People's Concerts: The Anatomy of a Symphony Orchestra
    https://www.youtube.com/watch?v=gigp9lvA5rc
    EZOUN
    EZOUN --- ---
    PREKOTKA
    PREKOTKA --- ---
    Kuře drag queen 😂
    Zo už z hlavy nedostanu 😁
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    LORD_DE_SEIS: To nemůžou.
    PREKOTKA
    PREKOTKA --- ---
    LORD_DE_SEIS: kdy to zkusime?
    LORD_DE_SEIS
    LORD_DE_SEIS --- ---
    NELLAS: tak ně tak napadá, že kdyby někdo zapálil koš vedle a někdo kvůli tomi zavolal hasiče, tak ho odbydou ať nevotravuje :-)
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Every ADHD has an autistic sidekick.
    BACCARA
    BACCARA --- ---
    SALVATOR: Než byl Passat, Golf II byl gral nejenom na Balkáně, ale i v Polsku. 1,6 D je nesmrtelnost. :)
    NANTHEI
    NANTHEI --- ---
    dneska všechno. ráno jsem nedostala kafe, ale bylo to... dobré ráno :) pak jsem šla do galerie, naposled na Aleše Veselýho. vyzvedla jsem si stříbrnej náramek za absurdně nízkou cenu. koupila & snědla jsem tapas, pak jsem si ten náramek vyčistila a o dílek, kterej byl stejně zkřivenej, zkrátila. doperu, pustim si Bones, prohrabu se tím katalogem z výstavy, co jsem vyhrála, a bude tak akorát noc.
    miluju, když ty dny takhle vychází. na kráse tomu ubírá jenom to, že mam dneska neděli. ale takovou tu fakt dobrou ♡
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    BACCARA: To nevim, zlatej grál polskýho motoristy je přece VW Passat B5 1,9 TDI.
    BACCARA
    BACCARA --- ---
    R_U_SIRIOUS: Dvojkový Golf přežije všechny Toyoty. Golfa II žádný rozumný Polák recyklovat nebude.
    R_U_SIRIOUS
    R_U_SIRIOUS --- ---
    BACCARA:

Mno, i dvojkovej Golf může být surovina pro novou Toyotu. :)
    BACCARA
    BACCARA --- ---
    Dvojkovej Golf?
    R_U_SIRIOUS
    R_U_SIRIOUS --- ---
    Toyota yede...

HOWKING
    HOWKING --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam