• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    Něco vás pobavilo nebo potěšilo a chcete se o to podělit? Chcete si pokecat o tom, co vás nebo další ID potěšilo nebo pobavilo? Pak máte ring volný!

Update 22.10.

To, že je to "bez cenzury" neznamená, že je tu někdo zvědavej na věci typu: pobavilo mě, že sousedovi chcipla koza, že má někdo raka, že někdo chcíp atd.

Cílem bylo vytvořit auditko, kde se sdílí hezký věci, kdo to nepochopí napoprvé, dostane RO4EVER.
    rozbalit záhlaví
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    NEI: [PTÁCI, ornitologie - FOTKY]
    PREDSEDA: žluvu akorát znám z Broučků
    PREDSEDA
    PREDSEDA --- ---
    Žlunu občas v lese vidím, žluvu jsem ale za celý život nezahlídl ani jednou. Krásní ptáci, oba dva.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    žluvu sem zahlidnul u nas na hradcansky, kdyz sem byl na cigaru! cumel sem jak pero z gauce, ze toe zluty! :)
    LISKAAUDREY
    LISKAAUDREY --- ---
    Takže žluva je žlutá jako vajco a žluna zelená jako žluč?
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    MAR_TINA: ne, já tvrdím, že když se žlutý pták jmenuje žluva, pak je ok na zlomek sekundy pochybovat, jestli je žloutek žloutek.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    A těší mě, že žluna se v naší zahradě objevuje pravidelně a dokonce občas žluva
    Odlišit jdou dobře, ale pamatovat si správné slovo, to je horší. Ach ti obrozenci.

MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    AXTHEB: ale ty se snažíš odlišit žluVU se žlutou od žluNY zelené
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    MAR_TINA: byl jsem to zkontrolovat, vajíčka jsou bílá nebo hnědá.
    Uvnitř sice žlutá, ale žluva zase převážně červená.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    AXTHEB: žluVA je žlutá jako VAjíčko
    MAARAB
    MAARAB --- ---
    Vyhrál jsem 2 lístky na dnešní koncert Nitzer Ebb!!!
    R_U_SIRIOUS
    R_U_SIRIOUS --- ---
    Točí se mi buhviproč hlava.
    Změřím ti tlak.
    Kdyby ti spadl koutek, nebo jsi začal mluvit nesouvisle z cesty, okamžitě volej záchranku
    Ok, no já mluvím z cesty ale celkem často..
    To nech laskavě na nás. :)
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    NEI: Ten žlutej pták se taky jmenuje Žluva a ne Žluta, pochybnosti se dají omluvit:)
    NEI
    NEI --- ---
    R_U_SIRIOUS: Nejsmutnější na tom je že jsem na zlomek chvíle opravdu zapochybovala nad tím, zda tu věc z vejce znám správně jako žloutek.
    R_U_SIRIOUS
    R_U_SIRIOUS --- ---
    Abyste nedostali z těch vtipů žloudenku (bolesti žaludku v důsledku excesivního smíchu)
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    RANDOM_NIGHT: no jo, no, jsem jen prostý chlapec z vesnice a speciálně takhle po ránu, tak to jsem úplně nežludější...
    NEI
    NEI --- ---
    NEI: ! :-D
    A u toho obrázek kaštanu. Geniální trolling, AI, geniální trolling.

NEI
    NEI --- ---
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    RIVEEK: Byl méně žludý?
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    Včera u nás skončilo 30 denní opatření zákazu vycházení slepic a jiné domácí drůbeže kvůli ptačí chřipce. Můžu zase pouštět slepice volně na zahradu! Jako stačil ten jeden blbej měsíc, kdy museli být jen v malym výběhu a i takhle v zimě to bylo znát na barvě žloudku jejich vajíček. A taky je to tam nebavilo...
    ALESH
    ALESH --- ---
    Mesic bez ig, fb a yt.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam