• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    HOWKING: NINE_OF_NINE: MELDA: MAR_TINA:
    To se dalo čekat, že na Nyxu se taková magořina setká s úspěchem. :)))
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    NINE_OF_NINE: Jo, tohle je mnohem kvalitnější. U toho zvuku jsou třeba i neporušené výšky a by ta pila i ten obdélník zněly dostatečně ostře.
    MELDA
    MELDA --- ---
    NINE_OF_NINE: To je bozi, sem si to tady pustil a zacal u toho zvuku okamzite usinat 😂😂 Roky na techni jsou znat 😂
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    NINE_OF_NINE: Trošku to kazí ten zvukový kompresor, který pak tiché pasáže postupně zesiluje. :) (hnidopich)
    NINE_OF_NINE
    NINE_OF_NINE --- ---
    Pomůže?
    8 Hours of MRI Scan Sounds (Every MRI Scan Machine from GE Healthcare)
    https://www.youtube.com/watch?v=lDHlaGrsIr0
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    MAR_TINA: Přesně. Nedávno jsem na tom byl podruhé, už jsem věděl, co mám čekat a tak jsem si u toho i cíleně zameditoval :D
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    ATUARFIK:
    HOWKING: a až to doma vygeneruje, ať mi pošle vzorek. Nikdy se mi tak nezrelaxoval mozek jako na hudbu v MR
    DIGITALIS
    DIGITALIS --- ---
    Poznala mne učitelka dcery...po čichu!
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    natahl jsem do kotelny 2 ethernetovy lajny, zapojil zasuvku, zapojil do patch panelu, zapojil do routeru a .... vsechno funguje na prvni dobrou!
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    ATUARFIK: Jo, mi to také přišlo, jako pěkný zvuk. Poraď mu, že jsou to většinou obdélníkové, nebo pilové vlny v několika oktávách na sobě. Může si to doma vygenerovat.
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Syn byl dnes na MRI hlavy. Bála jsem se, jak to bude snášet, je na hluk a stísněné prostory docela cíťa. Vyběhl po čtyřiceti minutách úplně nadšený, že rezonance dělá stejné zvuky jako syntezátory, co má doma, že načerpal mnoho inspirace a že by si to dal klidně znova, ale škoda, že v průběhu vyšetření není možno samplovat.
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    Vzpomnela jsem si na historku od tety, par let starou.
    Byli na chalupe-s morousoidnim strycem a uz dospelymi bratrancem a sestrenici (kolem 20 a 25 let tehdy). Sestrenice vymyslela, ze se z kramu na chalupe prevlecou za ruzny narodnosti (vyrobili Mexicana, Japonce, Americana a ctvrty si bohuzel nevzpomenu)-nejen ze k tomu vsechny primela, ale tim historka nekonci. Vymysleli, ze si budou hrat na plagiatory. A tak si u kuchynskyho stolu zacali malovat (zadny odflakly smuky, normalni obrazy temperama aspon na A3, jenom teta je ucitelka vytvarky, nikdo jinej se vytvarnicine nijak aktivne nevenoval) a kazdej namaloval kopii nejakyho obrazu, do ktery ale vlozil neco, aby bylo jasny, ze to je plagiat. Teta japonec napr. delala nejakou ladovskou krajinku, kde v povzdali na kopecku stal japonsky altanek mezi rozkvetlymi sakurami...

Cely mi to prijde desne kouzelny na mnoha urovnich a je mi lito, ze jsem u toho nemohla byt osobne.
    SEKELLE
    SEKELLE --- ---
    MICHELLEDANIELS: To mě moc těší, děkuji a nápodobně :) <3 a těšim se na další a delší setkání :)
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    SEKELLE: tvá radost je i má radost 🫶
    A také děkuji! Setkání s tebou jsou vždy nej :)
    SEKELLE
    SEKELLE --- ---
    Potěšily mě všechny dárečky, které jsem včera dostal od Míši, ale ten IceBong je prostě top <3 <3 <3
    DRABICZ
    DRABICZ --- ---
    DRAGON: krácení daní
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    DRAGON: Dekuji :) Prumerka 21 na 2 km prevyseni.
    [WEWERKA @ Strava photo, aneb co není na Stravě, jako by nebylo :)]
    Muzes se tam taky pridat.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    NAVARA: Al Capone byl myslim odsouzen za neplaceni dani z příjmů. Nebo se pletu?
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    NIKDAS: Však na to dostali Ala Capone :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam