• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    manik s hotdogama a larvy zlatohlavku (15 jedincu)

VANEK
    VANEK --- ---
    SALVATOR: Za mejch mladejch let se tlouklo do topení.
    NANTHEI
    NANTHEI --- ---
    ATUARFIK: nikoli, táta má na veškerý nákupy na aukru mě. občas si vyhlídne něco sám a volá mi, že mu to mám vydražit ;)
    a pak z domova sleduje, jak přihazuju :))
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    ATUARFIK: Není přece nutný vést celou diskuzi v novým jazyce, stačí nahradit pár výrazů, na který se kočka stala citlivou - carne, cena...
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    NANTHEI: A nestává se vám někdy, že nevědomky přihazujete navzájem proti sobě?
    NANTHEI
    NANTHEI --- ---
    sbíráme s tátou starožitný porcelánový splachovadla s reklamama. vždycky když se nějaký objeví, strhne se o něj bitva, a jedno už jsem vzdala ve chvíli, kdy přesáhlo 3 tisíce, 15 sledujících, 8 dražících.
    teď jsem koupila úplně netknutý a fakt pěkný, firma Josef Kocour z Železnýho Brodu, kde byl už jen jeden další sledující, a dražící... já. za litr. někdy to nechápu.

ale mam fakt radost, pošlu ho tátovi do zásilkovny jako překvapení, aby si ho rozbalil jak kinder vajíčko

ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    SALVATOR: Máš o polyglotních schopnostech mých rodičů velmi optimistické představy.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    ATUARFIK: Ono teda při odhadovaným počtu 7100 jazyků a bůh ví kolika dialektů by to teda musela bejt fest životaschopná mačka, aby jim došly jazyky dřív, než kočce životy.
    SH_PANDA
    SH_PANDA --- ---
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    ERRTU: Rodiče takhle kvůli kočce zavedli komunikaci v cizích jazycích. Když zjistili, že jim rozumí, přešaltovali při diskuzích o vaření na italštinu. Když začala reagovat na "carne" a "cena", přešli na francouzštinu, a tak dále. Naštěstí už to byla starší kočka, takže zemřela dřív, než jim došel výběr.
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    Já nebrečim, ty brečíš, je zpátky a budou se brát. :)
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    RANDOM_NIGHT: koukni na zem, měl by tam ležet v bezvědomí 😏
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    KALIBAN: Nevím, psala jsem tohle a pak už tu byla jenom ona.
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    RANDOM_NIGHT: moment.!! jak to pokracovalo???
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    Hehe, sedím v kavárně a u vedlejšího stolu probíhá rozhovor baristky a mladého muže.
    „Chceš vidět tajemství?“ ukazuje baristka něco na displeji.
    „Co to je?“
    „Tak zkus hádat.“
    „Nějakej ořech…“
    „To je naše dítě.“
    „… vypadá to jako burák… cože to je?“
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    ENDER: to nepochybne, ano je to vecny boj a vecny zavod ve kterem budeme vecne druzi, cinan v laborce soupne molekulu v levo = uplne novy produkt, plne legalni nez nekdo rekne jinak.
    ale nelze nad tim proste mavnout rukou s tim ze to nema cenu. touhle optikou muzeme rict ze lidi jsou shopny se zabiti kuchynskym nozem tak proc zakazovat civilni prodej kulometu m60?
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    ERRTU: Tohle máme kvůli vlkodláčeti a blonďatý feně samozřejmě taky. Před dítětem nesmíme říkat věci jako jako "lentilky", "hřiště", nebo "herna" a kvůli feně sme museli ze svých životů vyloučit například téměř všechny pozdravy, nebo zvuky klepání, protože to může znamenat, že k nám někdo jde, což může znamenat, že nás chce někdo zavraždit a před tím je potřeba varovat hlasitým, pronikavým a vytrvalým štěkotem. Jako zcela na rovinu, až ten pes buď vohluchne, nebo umře, tak mi to sice líto asi bude, ale zlepšení kvality života to taky bohužel bude představovat.
    ENDER
    ENDER --- ---
    ERRTU: Trosku se obavam, ze se bude prodavat akorat jinej sajrajt...
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    SALVATOR: diky letitemu vlastnictvi kocoura jsme se naucili nepouzivat v jeho pritomnosti slova jako "jidlo" nebo "vecere" a dosahli jsme pomerne solidniho mistrovstvi na poli opisu a jinotaju.
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    jako jsem hulic ale z tohohle mam fakt radost. tohle svinstvo nema vubec v normalnich kramech co delat. vubec si nechci predstavovat co se stane prumernym osmakum kteri se rozhodnou experimentovat s travou touto 'legalni' cestou... tyhle sracky jsou fakt o zivot a vsem co to chteji prodavat ve ksefte bych v prvnim kole naridil osobni testovaci konzumaci vzorku vseho co chteji dat na pult.

Vláda zařadila konopný HHC na seznam zakázaných látek | ČeskéNoviny.cz
    https://www.ceskenoviny.cz/zpravy/vlada-zaradila-konopny-hhc-na-seznam-zakazanych-latek/2799188
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam