• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    ERRTU: Tohle máme kvůli vlkodláčeti a blonďatý feně samozřejmě taky. Před dítětem nesmíme říkat věci jako jako "lentilky", "hřiště", nebo "herna" a kvůli feně sme museli ze svých životů vyloučit například téměř všechny pozdravy, nebo zvuky klepání, protože to může znamenat, že k nám někdo jde, což může znamenat, že nás chce někdo zavraždit a před tím je potřeba varovat hlasitým, pronikavým a vytrvalým štěkotem. Jako zcela na rovinu, až ten pes buď vohluchne, nebo umře, tak mi to sice líto asi bude, ale zlepšení kvality života to taky bohužel bude představovat.
    ENDER
    ENDER --- ---
    ERRTU: Trosku se obavam, ze se bude prodavat akorat jinej sajrajt...
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    SALVATOR: diky letitemu vlastnictvi kocoura jsme se naucili nepouzivat v jeho pritomnosti slova jako "jidlo" nebo "vecere" a dosahli jsme pomerne solidniho mistrovstvi na poli opisu a jinotaju.
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    jako jsem hulic ale z tohohle mam fakt radost. tohle svinstvo nema vubec v normalnich kramech co delat. vubec si nechci predstavovat co se stane prumernym osmakum kteri se rozhodnou experimentovat s travou touto 'legalni' cestou... tyhle sracky jsou fakt o zivot a vsem co to chteji prodavat ve ksefte bych v prvnim kole naridil osobni testovaci konzumaci vzorku vseho co chteji dat na pult.

Vláda zařadila konopný HHC na seznam zakázaných látek | ČeskéNoviny.cz
    https://www.ceskenoviny.cz/zpravy/vlada-zaradila-konopny-hhc-na-seznam-zakazanych-latek/2799188
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    v NZZ vychazeji pravidelne rady pro problematicke mezilidske situace. Tahle by mohla byt smerovana na mne:

"Při večeři jeden host vypráví, že právě renovoval svůj dům – a udělal přitom několik nákladných chybných rozhodnutí. Mám jako architekt mlčet a snášet jeho neštěstí, nebo mám povinnost mu poradit? – Anonymně, e-mailem"

Vážený Anonymní, záleželo by na tom, zda by Vaše rada mohla ještě něco zlepšit, nebo zda už vzhledem k aktuálnímu stavu plánování není vše stejně ztraceno. Pokud jsou chyby napravitelné, je Vaší povinností jakožto laskavého člověka a člena profesního cechu na ně alespoň jednou upozornit.

Měli byste však mít na paměti, že tento člověk buď již ignoruje rady jiných odborníků, nebo prostě nemá peníze na to, aby se jejich pokynů držel, i když ho to nakonec vyjde draho. Snažte se nezaplést do chaosu plánování, ale v případě potřeby jej delegujte na třetí osobu. Nechcete přece jen tak dát radu a najednou mít na krku vedlejší práci. Věta „Myslel jsem to dobře“ je většinou klíčem k bráně pekla mezilidských záměrů.

Coz je ostatne i muj pristup tady na nyxu: ja nanejvys napovim ;-)
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Vlkodlačí neteř má pokoj v patře a úplně na opačným konci baráku, než je kuchyň a kde se obvykle vyskytujeme my s paní Vlkodlakovou. Což zvlášť od doby, kdy jí tam soused udělal příčku a já vyrobil dveře, vytvářelo komunikační problém a například sdělení informace, že se podává večere, zahrnovalo mnohé halekání (Večeře! Co? VEČEŘE!! COŽE!? ŽRÁDLO!!! UŽ DU!!!) a v návaznosti na to i psí štěkání, protože blonďatá fena se k takovejm věcem musí vždycky přidat. I došla mi trpělivost a zakoupil jsem na Aukru dvě krátkovlnné vysílačky značky Baofeng BF-888S za celkových 185,- Kč + doprava. Zlepšení kvality života: aspoň 200 %.
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    tak tohle byla vylozene mimicka akrobacie :D

pristupuju do vytahu, v nem bujna petadvacitka bohateho vystrihu, kuceravych vlasu a vubec kocka.

prvni oblicejova promena (otravena): "jeeezis, dalsi co se bude vsemozne snazit zacit rozhovor aby me dostal do postele".

o dve patra pozdeji druha oblicejova promena (mile prekvapena): "... a vida, on se nesnazi vsemozne navazat konktakt a nesnazi se me dostat do postele, proste jen jedem vytahem, normalni chlapy jeste existuji."

vystupuju, treti oblicejova promena (znepokojena): "hergot proc se me nepokusil dostat do postele? je na me neco divne? nelibim se mu?? wtf???"

a jeste po me pro jistotu hodila ockem jako jestli si to nechci jeste rozmyslet :D
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    MAR_TINA: Takřka všechna jména jsou tam „mluvicí“. Barney Rubble (rubble = suť, hrubý štěrk, valoun), Pebbles Flintstone (pebble = oblázek), Mr. Nate Slate (slate = břidlice), Sam Slagheap (slag heap = strusková halda) atd.
    To se bohužel v českém překladu ztratilo.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Právě jsem zjistila, že pazourek se řekne flint, flintstone.
    Věci začínají dávat smysl :)
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    Že roste popenec, bršlice a divokej šnytlík, ale nikdo mi to nesbírá:-) A mladý kopřivy!
    STINKY
    STINKY --- ---
    A promise is just a lie that hasn’t happened yet.
    MLIKARNA
    MLIKARNA --- ---
    HAR4NT: jak to jen říct - ztratil se někde na cestě mezi pytlíkem a lžičkou..
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    MLIKARNA: mák gdě!?
    MLIKARNA
    MLIKARNA --- ---
    CLAVEN: odpovědí na tvou otázku je Thermomix 💪
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    MLIKARNA: teach me senpai
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Už roste medvědí česnek.
    MLIKARNA
    MLIKARNA --- ---
    Tvl 🤤

CHEVALIER
    CHEVALIER --- ---
    NEI: Prométheus měl, na důkaz přikování ke kavkazské skále, prsten s kamenem z Kavkazu.
    Paní Masako má řetízek s vltavínem...
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    HOWKING: NINE_OF_NINE: MELDA: MAR_TINA:
    To se dalo čekat, že na Nyxu se taková magořina setká s úspěchem. :)))
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    NINE_OF_NINE: Jo, tohle je mnohem kvalitnější. U toho zvuku jsou třeba i neporušené výšky a by ta pila i ten obdélník zněly dostatečně ostře.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam