• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    Něco vás pobavilo nebo potěšilo a chcete se o to podělit? Chcete si pokecat o tom, co vás nebo další ID potěšilo nebo pobavilo? Pak máte ring volný!

Update 22.10.

To, že je to "bez cenzury" neznamená, že je tu někdo zvědavej na věci typu: pobavilo mě, že sousedovi chcipla koza, že má někdo raka, že někdo chcíp atd.

Cílem bylo vytvořit auditko, kde se sdílí hezký věci, kdo to nepochopí napoprvé, dostane RO4EVER.
    rozbalit záhlaví
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    MARASAN: Hele, tohle může být překvapivě funkční. Při doušku do toho musíš strčit nos ta tedy i čicháš a 99% chuti je čich. Máme jen 5 chutí a zbytek nuancí je čich. Dobré víno z toho bude chutnat mnohem lépe.
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    Dětský hry holčiček.

NELLAS
    NELLAS --- ---
    Kolega vedle mě regulérně usnul.
    N_I
    N_I --- ---
    agnez velmi hezky krásně

DRAGON
    DRAGON --- ---
    máme
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    ebook ty knizky nekdo po ruce mate? :)
    ENDER
    ENDER --- ---
    Potesilo me, ze jsem tenhle tyden zafixoval plyn a elektřinu na 3 roky. Akorat teda dodavky zacinaji v lete u plynu a pristi rok u elektriny, tak mam trosku strach, aby mi to jeste nevypovedeli... :)
    SSTTAANNAA
    SSTTAANNAA --- ---
    KOUDY: paráda, knížku jsem taky zhltnul a v neděli to vidím na kino..díky za typ:-)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    "jediné ponaučení, které si z historie můžete vzít, je, že z historie si ještě nikdy nikdo ponaučení nevzal. je to pořád totéž, mění se jen jména a data."
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Knizku jsem cetl dvakrat a mam ji fakt rad. Film je prej misty az moc odlehcenej a komedialni, ale to se mu da asi odpustit vzhledem k dnesni debilni depresivni dobe. Recenze jsou zatim pozitivni. Jdete na to do Imaxu. Konec hlaseni.

Spasitel (2026) | Recenze | MovieZone.cz
    https://film.moviezone.cz/spasitel/recenze
    KURE
    KURE --- ---
    LIMETA: fanklub brýlí na nyxačkách :D
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    HRAFNAIN: no než stihnul dorazit kámoš, tak se ještě stihli pomlátit nějaký dvě holky, asi přítelkyně těch bitkařů ze začátku, týpek rozbil pulitr a došel místní houmlesák, co si vybral všechny vajgly z popelníků a odkvačil jinam. Na to, že v celým baru bylo tak osm lidí a já si dal jedno velký pivo, neuvěřitelnej luxus!
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    OMNIHASH: Hašek a Lada dobře věděli : D

atd.

njn, nikdy už to nebude takový
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    Čekám na kámoše v nahodný hospodě, a během deseti minut se tu zvládli porvat jak na Ladově obrázku o bundu, další frajer se pokusil odejít po anglicku, a spadnul z metrový zdi... ale vyšlo mu to a zdrhnul bez placení, barman ho akorát vyběhnul odchytit na zastávku. Tady by se z fleku mohla natáčet protialkoholová reklama, stačí webkamera.
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    reklama na ticho esperanto
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    LIMETA: Kuře má pro brýle jistou... slabost. No, slabost. Kdyby byl Achilles, vypadal by jako obří pata s malinkým zobáčkem:D
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    registrace
    18.3.2002
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    Pobavilo

Reddit - The heart of the internet
    https://www.reddit.com/r/okkamaraderetarde/s/9GUk7jYPVi
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam