• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    ALESH
    ALESH --- ---
    Jako hlavne Afroman, ale Trump na zacatkiu taky nezklamal.

Trump Pisses Off Japan with Pearl Harbor Joke & Afroman Cucks the Police in Court | The Daily Show
    https://www.youtube.com/watch?v=rIEGz9LtF3I
    SIR_PROMOE
    SIR_PROMOE --- ---
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    Potesilo me jak dopadaj umelecky dila ktery jedna malirka maluje ve vezeni ktery jsme prestavovali. Tehdy jsme ji jednomyslne vybrali v konkurzu kteryho se ucastnily spis dost neskutecny existence, jeji koncept byl jedinej kterej presvedcil a doted mi dela radost.

GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    GIRAFFKA: ona totiz je ten typ, co kdyz ti mezi reci u placeni napr. oznami, ze ji odpoledne pujdes umejt nadobi, tak pujdes a rada, protoze je to je proste dobrej napad.
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    MULTICAT: od tyhle pani jo. U ni to neni, ze ses blbecek..
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    GIRAFFKA: sikulku bych ale nechtela. Ja to nesnasim. Jinak naprostej souhlas. Dcera chodi i na ortodoncii a jsou nejvic.
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    Tesi me moderni zubarina. Jasne, radsi bych byla, aby byla hrazena pojistovnou a idealne abych ji vubec nepotrebovala, ale i tak. A asi jsem se behem dopoledne zabouchla do jedny ze sestricek. Je velka a vostra a zlata a zabavna a dava razitko "sikulka", tem, co byli behem vysetreni sikovny. Nehlede na vek.
    NEI
    NEI --- ---
    Mám radost sama ze sebe.
    Jak se hroutím už jen pár dní a nevzdávám se.
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    Dcera píše další knihu. Doufám, že tuto dokončí, protože název zní bohovsky.

NICOLLETTE
    NICOLLETTE --- ---
    DRAGON: já to zase prospala. 11.3.2007
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    EADENN
    EADENN --- ---
    Dneska jsem měl cestu kolem jediného českého naleziště opálů. Jsou to takové opály po česku, vypadají spíš jako pazourky. Ale nikdy jsem tam nebyl, tak jsem zastavil a chvíli se hrabal v poli. Doma to meju a když tu náhle na tom nejhnusnějším kamenu.. je tam!

PREKOTKA
    PREKOTKA --- ---
    ANDREJKA: Sbirka narodnich zlozvyku
    ANDREJKA
    ANDREJKA --- ---
    TRISSIE: řekněte jméno, prosím
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    NELLAS: ten musí bavit každýho! plus ty komentáře tam! :-)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    TRISSIE: Taky mě poslední dobou tenhle FB profil baví. Objevila jsem ho původně díky brněnským adventním trhům.
    SEKELLE
    SEKELLE --- ---
    Potěšilo mě to zadostiučinění, že i přes tříhodinovou depresi na počátku dne, jsem dokončil voliéru v kachním výběhu. A od zítra už budou všechny zvířata ve svym a jejich hovna taky.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    ENDER
    ENDER --- ---
    Nudil jsem se na meetingu, tak jsem udelal danovy priznani a prehledy ppro vzp a cssz... Tak zase za rok!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam