• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    Něco vás pobavilo nebo potěšilo a chcete se o to podělit? Chcete si pokecat o tom, co vás nebo další ID potěšilo nebo pobavilo? Pak máte ring volný!

Update 22.10.

To, že je to "bez cenzury" neznamená, že je tu někdo zvědavej na věci typu: pobavilo mě, že sousedovi chcipla koza, že má někdo raka, že někdo chcíp atd.

Cílem bylo vytvořit auditko, kde se sdílí hezký věci, kdo to nepochopí napoprvé, dostane RO4EVER.
    rozbalit záhlaví
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    LUCYA: Ty jsi Praděd?
    LUCYA
    LUCYA --- ---
    MULTICAT: mám styl Čendy?
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    Zdálo se mi, že jsem konečně jela do vymodlených lázní. Měla jsem výhled na Praděd. Ale Praděd se nejmenoval Praděd, nýbrž Čenda.
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    Právě jsem asi deset hodin téměř v kuse zpívala. Zítra možná nebudu mluvit, ale tohle byl nejúžasnější den za zatraceně dlouhou dobu.
    SITH
    SITH --- ---
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    "Microsoft should be praised for driving people to Linux"
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    V pražských Střešovicích sice neuklízejí hovna po psech, ale zato tam vládne vlastenecký duch.

IRINASH
    IRINASH --- ---
    KOUDY: dik za tip, sli jsme s muzem a je to fakt bozi :)
    NOFNAK
    NOFNAK --- ---
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    ALESH: Afroman for president! : )
    ALESH
    ALESH --- ---
    Jako hlavne Afroman, ale Trump na zacatkiu taky nezklamal.

Trump Pisses Off Japan with Pearl Harbor Joke & Afroman Cucks the Police in Court | The Daily Show
    https://www.youtube.com/watch?v=rIEGz9LtF3I
    SIR_PROMOE
    SIR_PROMOE --- ---
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    Potesilo me jak dopadaj umelecky dila ktery jedna malirka maluje ve vezeni ktery jsme prestavovali. Tehdy jsme ji jednomyslne vybrali v konkurzu kteryho se ucastnily spis dost neskutecny existence, jeji koncept byl jedinej kterej presvedcil a doted mi dela radost.

GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    GIRAFFKA: ona totiz je ten typ, co kdyz ti mezi reci u placeni napr. oznami, ze ji odpoledne pujdes umejt nadobi, tak pujdes a rada, protoze je to je proste dobrej napad.
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    MULTICAT: od tyhle pani jo. U ni to neni, ze ses blbecek..
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    GIRAFFKA: sikulku bych ale nechtela. Ja to nesnasim. Jinak naprostej souhlas. Dcera chodi i na ortodoncii a jsou nejvic.
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    Tesi me moderni zubarina. Jasne, radsi bych byla, aby byla hrazena pojistovnou a idealne abych ji vubec nepotrebovala, ale i tak. A asi jsem se behem dopoledne zabouchla do jedny ze sestricek. Je velka a vostra a zlata a zabavna a dava razitko "sikulka", tem, co byli behem vysetreni sikovny. Nehlede na vek.
    NEI
    NEI --- ---
    Mám radost sama ze sebe.
    Jak se hroutím už jen pár dní a nevzdávám se.
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    Dcera píše další knihu. Doufám, že tuto dokončí, protože název zní bohovsky.

NICOLLETTE
    NICOLLETTE --- ---
    DRAGON: já to zase prospala. 11.3.2007
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam