• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    Něco vás pobavilo nebo potěšilo a chcete se o to podělit? Chcete si pokecat o tom, co vás nebo další ID potěšilo nebo pobavilo? Pak máte ring volný!

Update 22.10.

To, že je to "bez cenzury" neznamená, že je tu někdo zvědavej na věci typu: pobavilo mě, že sousedovi chcipla koza, že má někdo raka, že někdo chcíp atd.

Cílem bylo vytvořit auditko, kde se sdílí hezký věci, kdo to nepochopí napoprvé, dostane RO4EVER.
    rozbalit záhlaví
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    ATUARFIK: to je jasný. Kamarád přezdívkou Dante. Datum jeho smrti a jedno příjmení. Všechno velkými písmeny..
    Nemáš zač 。⁠◕⁠‿⁠◕⁠。
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Dnes mě vůbec baví jedna věc za druhou. Vedle u vysvětlovačů vtipů tč. probíhá zuřivá debata o heslech na wi-fi, která mi připomněla chvíli, kdy jsem chtěla zaktivovat dlouho nepoužívanou kartu a v šanonu našla tohle. Přesně si pamatuju ten moment, kdy jsem to tam měla napsané konkrétněji, pak jsem si řekla, "to je blbost, to by každý zloděj na první dobrou uhodl," a takhle jsem to pro sichr přepsala. (Vyzkoušela jsem Giotta, Petrarcu a Boccaccia a nakonec jsem si dala vystavit novou kartu.)
    Tato zkušenost mě pobavila a od té doby si návodné otázky zaznamenávám jednoznačně a spoléhám na to, že případný zloděj nebude mít, řekněme, příliš dobrou znalost období islandské občanské války ve třináctém století a podobně.

FERRYH
    FERRYH --- ---
    HEJSEK23: take pro mne mile nedelni prekvapeni.

A propo - zajimalo by mne jestlipak nekdo ze statniku, krom poslani blahoprani Magyarovi, poslal take kondolenci pozustalym po Orbanovi? Hlavne teda Putinovi a Ficovi. Bylo by to prece hezke gesto soustrasti... 😋
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    V souvislosti s tímhle [ISCH @ Mozkové errory renewed] jsem si vzpomněla na žertovné dětské říkanky s neobvyklými zvířátky typu “surikata s kapybarou / čistí zašlé spáry parou” a uvědomila si, že některé rýmy jsou ještě nevytěžené.
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    Potěšil mě výsledek voleb v Maďarsku
    XAJA
    XAJA --- ---
    ze "moj" jazvec alfred [XAJA @ Lesní chundelatosti] uspesne prezil zimu. prave sa prechadza pred dverami.
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    Dnešní čaj & čtení v perštině z Ferdousího Šáhnáme, Manteq-o-Teir od Attára a Sádího Bústán s deseti Íránci v čajovně byl pro mne mimořádný zážitek.. ty tři hodiny utekly jako nic. Došlo i na Fal-e Háfez - věštění z Háfezovy poezie ze 14.století k aktuálnímu tématu války....

KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    KOUDY: ještě tu hlavu z odrazu a bude to skvělé..
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    Orbán jde do prdele! Potěšilo velice.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    To je asi prvně, co sleduju on-line volby v jiném státě.
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    CLAVEN:

21:11 • ÚSTAVNÍ VĚTŠINA PRO TISZU
    Opoziční strana Tisza má po sečtení 45 procent hlasů získat klíčovou dvoutřetinovou většinu v parlamentu. Tisza má aktuálně 135 křesel, pro dvoutřetinovou většinu jich je potřeba 133. Fidesz má získat 59 mandátů a strana Naše vlast sedm.

iROZHLAS - spolehlivé a rychlé zprávy
    https://irozhlas.cz/

//tak už 136
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    CLAVEN: Škoda té Mi Hazank, někde byly zpočátku odhady, že vůbec nepřekročí hranici.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    CLAVEN: já myslím, že i Tünde Bartha zažije ošklivé brzké ráno plné smsek a řevu na poradě. A pak půjde přeplánovat strategii komunikace.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    Dnes bude v Kremli, v Bielom dome, ale aj u Turka a Okamuru veľmi smutno

MARIOO
    MARIOO --- ---
    Nová trasa propojuje České a Saské Švýcarsko, turisté se díky ní vyhnou silnici - Ekolist.cz
    https://ekolist.cz/cz/zpravodajstvi/zpravy/nova-trasa-propojuje-ceske-a-saske-svycarsko-vyletnici-se-diky-ni-vyhnou-silnici
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    VERSONNENHEIT: "ofiko" vyrazy vetisnou znam :)
    proto me to trochu prekvapilo :D
    VERSONNENHEIT
    VERSONNENHEIT --- ---
    MAWERICK: biorobtik asi nic.

Jinak bio-robotika je obor kombinující kybernetiku a biomedicínu... Paní to asi myslela tak, že moje DNA je upravená vakcínou, tudíž jsem bio robot = biorobotík :)
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    VERSONNENHEIT: a co ma byt biorobtik? :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam