• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    Něco vás pobavilo nebo potěšilo a chcete se o to podělit? Chcete si pokecat o tom, co vás nebo další ID potěšilo nebo pobavilo? Pak máte ring volný!

Update 22.10.

To, že je to "bez cenzury" neznamená, že je tu někdo zvědavej na věci typu: pobavilo mě, že sousedovi chcipla koza, že má někdo raka, že někdo chcíp atd.

Cílem bylo vytvořit auditko, kde se sdílí hezký věci, kdo to nepochopí napoprvé, dostane RO4EVER.
    rozbalit záhlaví
    NEI
    NEI --- ---
    MARKYSHA: Díky, ale zrovna teď jsem byla několik dní v propadu.

Je teda fakt že jsem se dneska probudila s relativně normální náladou bez úzkosti, bez tísně, bez overthinking a říkala jsem si: Panebože to není možný, to je tak krásný.
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    NEI: já tě sleduju, udělala jsi velikej progres. Drž se, to dáš.
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    koupil jsem si los do tomboly, na kterej se da vyhrat gouache od Picassa. Dnes vecer se dozvim jestli jsem vyhral :)
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    Školka u oveček. :)
    EMAET
    EMAET --- ---
    Děkuji za podporu, které se mi dostává. Nemusíte kolem mě chodit jako kolem horké kaše. Nikomu neupírám právo napsat svůj názor, ale sama se k tomu veřejně vyjadřovat nebudu.
    RAVNOS
    RAVNOS --- ---
    chce to asi viac Cypru v mojom zivote 😊😍

STINKY
    STINKY --- ---
    Jediné čeho jsi touhle argumentací dosáhla je to, že spousta lidí, co dosud nevědělo, že tady má ženu, to teď ví a původní point, že je to id co je sexuální predátor je přerámována tím, že místo jasného a viditelného varování před tímo id je hlavním tématem id co je jeho žena. Blahopřeji.
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    Opouští diskuzi jak profesor Nejedlý...
    NICOLLETTE
    NICOLLETTE --- ---
    OCTOPUSS: ale vůbec ne. Snažím se říct, aby se o tom nevyjadřoval každej ocas, kterej jde kolem a má zrovna chuť si do něčeho kopnout.
    Proto říkám, mimo jiné, že tuhle diskuzi opouštím, protože se mě bezprostředně netýká.
    Vůbec vůbec vůbec nikde jsem neřekla to, že by o tom ti, kterých se to týká, neměli tady mluvit.
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    MAR_TINA: no, ale teď už to snad víš, tak bys mohla přestat. ......není to tak těžký, tak jsem to zvládl tak proč bys nemohla ty?
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    NICOLLETTE: Co to je za logiku? Jen protože sexuální predátor má partnerku, nebudeme o něm mluvit. Hlavně aby ona neměla mrzení, co na tom, že mlčením ten sráč potenciálně ublíží desítkám dalších.
    To se snažíš říct?
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    KOVOVAMINCE: To třeba člověk neví, že jsou speciální auditka.
    A jasně, až mi jednou někdo něco nepříjemného udělá, tak nejdřív zjistím, jestli náhodou nemá ženu, matku a tři dcery na nyxu a kde jsou vhodná auditka, kam ony nechodí, a pak teprve si dovolím postěžovat.
    NICOLLETTE
    NICOLLETTE --- ---
    MAR_TINA: asi i obětem i blízkým? Tak mějme na paměti, že tu je třeba jeho žena.
    KOVOVAMINCE
    KOVOVAMINCE --- ---
    MAR_TINA: Ale ten dopad z jeho blízkých dělá sekundární oběti a na ty je taky fajn brát ohled a nepitvat to v náhodnejch auditkách.
    Když nic jinýho, jsou tu tématicky zaměřený auditka, kterejm se ti blizcí můžou i vyhnout, pokud budou chtít. :)
    NICOLLETTE
    NICOLLETTE --- ---
    ADAMIRA: co to meleš kámo?
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    NICOLLETTE: Tybláho ty seš ztělesnění tý tlustý holky z meme "i dont consent" to tvoje běhání po nyxu a "uzavírání diskuzí" za druhý (který tyvole přišli na diskuzní forum a vono se tam, kdo by to čekal, diskutuje) je neuvěřitelně otravný.

Jasný, v každý partě adoslescentů se vždycky našla podobná otravná osoba, která od rána do večera poučovala všechny ostatní a ty se těšili až jí srazíá auto, but sis, není ti už náhodou kolem 40?
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    Já měl doteď za to, že právě kvůli tomuhle za ním tolik lidí chodilo - 15 let o to vím i já jako plešatej chlap, co u kadeřníka nebyl nikdy..
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    NICOLLETTE: Citlivost vůči obětem nebo blízkým? Protože oběti potřebují, aby se o tom mluvilo, aby věděly, že v tom nejsou sami. Jak vidíš, 10 + let nikdo moc neřekl, nikdo to nezastavil a teď je tu lavina. Za dopad na blízké může jen on.
    NICOLLETTE
    NICOLLETTE --- ---
    Ale vzhledem k citlivosti i vůči jiným ID, kterých se to týká, bych tuhle diskuzi taky opustila.

Mrzí mě to, E.
    NICOLLETTE
    NICOLLETTE --- ---
    SAAYURI: já jen u K párkrát byla, zvláštní byl, to jo, ale obtěžující ne.
    Spíš mě štvaly jiny věci - asi dvakrát mi zrušil termín (na kterej se čekalo třeba tři měsíce) asi den předem bez teda nějaké zvláštní omluvy s tím, že mi ten termín jakože nahradí ještě před oteviračkou (což byla fakt brzká hodina). No a já jsem nějak zaspala, vím, že jsem byla na cestě, psala mu zprávy že pardon, a on mě tam nechal dojet jenom aby mi řekl, že nemá čas a že si za to můžu sama.
    A pak mi psal, že pro oba bude lepší, když si najdu jiného kadeřníka.

V tom měl teda pravdu :))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam