• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    Něco vás pobavilo nebo potěšilo a chcete se o to podělit? Chcete si pokecat o tom, co vás nebo další ID potěšilo nebo pobavilo? Pak máte ring volný!

Update 22.10.

To, že je to "bez cenzury" neznamená, že je tu někdo zvědavej na věci typu: pobavilo mě, že sousedovi chcipla koza, že má někdo raka, že někdo chcíp atd.

Cílem bylo vytvořit auditko, kde se sdílí hezký věci, kdo to nepochopí napoprvé, dostane RO4EVER.
    rozbalit záhlaví
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    ERRTU: Cože, ty nesedíš na balíku peněz s kterým nevíš co by, a nečekáš na spásný telefonát, který ti ukáže cestu k dluhopisům do dřeva? :)
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    Viz Novinove titulky: Pacient psychiatricke lecebny se choval jako blazen, musela zasahnout policie.
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    ADAMBERNAU: mohli by tu fosilii udelat cestnym (lol) prezidentem SPD
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    BLOWUP: to uplne nefunguje, me ted nahani nejaka investicni skupina smejdu z plzne a uz tocej desaty telefoni cislo kterymu akorat o jedna zvysuji cislo na konci. tady musim zaklepat ze muj android u vsech techto hovoru rovnou varuje ze asi spam a zatim se nesekl.
    NEI
    NEI --- ---
    Na Karláku na příjmu zněl ten člověk jak fotbalovej trenér.
    Neumím si představit kdybych byla v ohrožení života.
    Pak nemají mít ostatní lidé z nemocnic strach a nevěřit doktorům.
    Ale zase to není úplně jeho chyba že je asi vyhořelej a neumí komunikovat, má prostě moc práce, personálu je málo, služby jsou dlouhý.
    NEI
    NEI --- ---
    Tak ve čtvrtek v 14:00 nastupuju do Bohnic. Jsem moc vděčná.
    Držte mi palce ať se dostanu do programu elektrošoků.

Dokonale bizarní co mi dokáže udělat radost.
    ENDER
    ENDER --- ---
    STINKY: Plkaci a bez cenzury... Nyx ma jeste druhe pobavilo auditko, kde je to asi blizsi tomu co hledas.
    STINKY
    STINKY --- ---
    HAR4NT: všiml jste si, že tohle je auditko co vás pobavilo a nikolik vysvětujeme poněkkud zavádějící bonmoty ani zneftipňujeme vtipné hlášky?
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    FINSON
    FINSON --- ---
    BLOWUP: Blokuju je poté, co ten hovor přijmu a zjistím, co jsou zač.
    ADAMBERNAU
    ADAMBERNAU --- ---
    Potesilo mne hlavne, kdo to nasel, a to je clovek, se kterym jsem v polovine devadesatych let chodil do geologickeho krouzku do DDM na Smichove a od te doby se s nim uz bohuzel nevidel. Z krouzku byl z nas zdaleka nejlepsi a o paleontologii mel nejvetsi zajem; stejne ale, kdo by rekl, ze jednou se bude po nem jmenovat fosilie.

Unikátní nález. Při ražbě metra D objevili fosilii neznámého členovce z prvohor – Aktuálně.cz
    https://zpravy.aktualne.cz/domaci/unikatni-nalez-pri-razbe-metra-d-objevili-fosilii-neznameho-clenovce-z-prvohor/r~aaa29e4a84a47f0d23686ea8b26e57b4/
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    FINSON: ja tim myslel zablokovat u sebe v telefonu, ja je taky nikde nehlasim.
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    Prší!!!
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    HAR4NT: Ale pobavilo, takže ontopic
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    STINKY: imho Borgiove byli z Benatek, kdezto Miki a Leo z Florencie (stejne jako rod Medici, nepomotalo se to nekde?)..

to teda semsi musel overit, nesypu z rukavu takovy detaily, ale nechtelo se mi verit, ze by delali pro takovy curaky, to by ta renesance byla mnohem vic do zlata a kozesin a zlatejch napisu BORGIA

a Italii urcite nevladli, ta vznikla az tak 350 let pozdejc
    STINKY
    STINKY --- ---
    V Itálii během třiceti let vlády Borgiů byly války, teror, vraždy, krveprolití. Ale dali světu Michelangela, Leonarda da Vinciho a renesanci. Ve Švýcarsku se k sobě chovali jako bratři. Měli pět set let demokracie a míru, a co vymysleli? Kukačkové hodiny.
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    Tady jsou obcas neuveritelne otresny veci

Gramohit 1963 - 1968
    https://youtu.be/aOu2Jf3I6Bc?si=Gjad89WPzEHX5D0T
    MARIOO
    MARIOO --- ---
    Ze to dnes dopadlo dobre a me spadl obrovskej kamen ze srdce....uff. Tak a ted se jdu oslavne zhulit na slunicko:-D
    LADY_MYSKA
    LADY_MYSKA --- ---
    Mi telefon tak nějak umlčuje neznáme čísla, vlastně skoro každé číslo je neznáme
    FINSON
    FINSON --- ---
    HAR4NT: Ach tak. No děkuji za snahu 😁
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam