• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    MARIOO
    MARIOO --- ---
    Prvni koupačka venku a ze je uz pocasi na kraťáky a košile.
    Jo a ze uz mlsam svoje sladky jahody.:-p

KOUDY
    KOUDY --- ---
    Amici konecne prestavaj bejt woke. Me gusta :)..Osmivalcovej RAM by se mi do truhlarny docela hodil. Skoda ze ma tak kratkou korbu.

Americký V8 hlásí velkolepý návrat! RAM představuje pick-upy s dynamikou supersportů - Garáž.cz
    https://www.garaz.cz/clanek/novinky-americky-v8-hlasi-velkolepy-navrat-ram-predstavuje-pick-upy-s-dynamikou-supersportu-21017034
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    DaggerHeart a jeho Fear mechanika v podání MM při jednom one-shotu :)

KOUDY
    KOUDY --- ---
    Vaclav na podiu na jehoz stavbe jsme se podileli...:)

OT_
    OT_ --- ---
    PETULA21
    PETULA21 --- ---
    ENDER
    ENDER --- ---
    Spadnul pevnej internet, tak jsem s tim chvili neco zkousel udelat, ale nepodarilo se. Nasledne se totalne zbrzdil i mobilni internet, jak pravdepodobne cely okoli preslo na mobily..
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    Sedíme na lavičce a posloucháme živej koncert Richarda Mullera přes zeď na soukromé akci :D " po schodoch, po schodoch. Co jsme to za ludia..."
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    SIR_PROMOE: Počkej až tam přihodí těch chybějících 106k a oni jim postahují 44k z karet :)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    IOM_NUKSO: jj. Jedná se o krásnou ukázku přírodního výběru na cca 15 generacích žab, kdy v místech se silnější radiací přežívají jen ty tmavé.
    IOM_NUKSO
    IOM_NUKSO --- ---
    MAR_TINA: ano, ale presna pricina se nevi a pravdepodobnejsi je, ze v case havarie chciplo vic tech zalenych a prezilo vic tech tmavych, cimz se vyselektovaly. Stavajici radiace spise nema na tu barvu vliv, ze by se ta zaba prebarvovala kvuli ochrane.
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    SALVATOR: To bejvavalo, jednu dobu jsem opravdu ty sestnactky jel, ponevadz me proste prace bavila vic nez cokoli jinyho ;-)

Dnes to ale spis zapichnu tak ve ctyri a pojedu se projet na motorce, cokoli jinyho v tomhle pocasi by byl hrich. Ty sestnactky uz za me jedou jini.
    SIR_PROMOE
    SIR_PROMOE --- ---
    SEKELLE
    SEKELLE --- ---
    Potěšilo mě, že jsem se zbavil FOMO :)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    BACCARA: Kuš :D
    BACCARA
    BACCARA --- ---
    NELLAS: Mám oheň, ukaž :)
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    BLOWUP: Hele moc se tady nevykecávej a koukej hákovat. Dneska si dáš tréninkovejch 12 hodin a zejtra už 16, když ti nejsou dost dobrý výdobytky, který si levičáci vydupávaj sami pro sebe.
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    MATEEJ: jako obvykle, meles hovna ;-) Tyhle modni trendy vetsinou zacnou v USA, po deseti letech to preskoci k nam a dalsich deseti az dvaceti k vam. Jak uz jsem psal, mohl bych tech prikladu klidne vyjmenovat treba padesat, ale ty to samozrejme vis nejlip. Toz tak, hezkej den preju :-)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Dneska mi už dva lidi pochválili boty. Když si vezmu, že za tyhle boty by mě na nyxu nejspíš upálili... :D
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    žáby v blízkosti černobylského reaktoru jsou tmavé až černé, protože mají maximum pigmentu, který odráží radiaci. A čím dál od reaktoru, tím jsou světlejší až po nějakých kilometrech mají normální žabí barvy

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam