• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    Něco vás pobavilo nebo potěšilo a chcete se o to podělit? Chcete si pokecat o tom, co vás nebo další ID potěšilo nebo pobavilo? Pak máte ring volný!

Update 22.10.

To, že je to "bez cenzury" neznamená, že je tu někdo zvědavej na věci typu: pobavilo mě, že sousedovi chcipla koza, že má někdo raka, že někdo chcíp atd.

Cílem bylo vytvořit auditko, kde se sdílí hezký věci, kdo to nepochopí napoprvé, dostane RO4EVER.
    rozbalit záhlaví
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    SALVATOR: To bejvavalo, jednu dobu jsem opravdu ty sestnactky jel, ponevadz me proste prace bavila vic nez cokoli jinyho ;-)

Dnes to ale spis zapichnu tak ve ctyri a pojedu se projet na motorce, cokoli jinyho v tomhle pocasi by byl hrich. Ty sestnactky uz za me jedou jini.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    BLOWUP: Hele moc se tady nevykecávej a koukej hákovat. Dneska si dáš tréninkovejch 12 hodin a zejtra už 16, když ti nejsou dost dobrý výdobytky, který si levičáci vydupávaj sami pro sebe.
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    MATEEJ: jako obvykle, meles hovna ;-) Tyhle modni trendy vetsinou zacnou v USA, po deseti letech to preskoci k nam a dalsich deseti az dvaceti k vam. Jak uz jsem psal, mohl bych tech prikladu klidne vyjmenovat treba padesat, ale ty to samozrejme vis nejlip. Toz tak, hezkej den preju :-)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Dneska mi už dva lidi pochválili boty. Když si vezmu, že za tyhle boty by mě na nyxu nejspíš upálili... :D
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    žáby v blízkosti černobylského reaktoru jsou tmavé až černé, protože mají maximum pigmentu, který odráží radiaci. A čím dál od reaktoru, tím jsou světlejší až po nějakých kilometrech mají normální žabí barvy

MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    BLOWUP: Díky, tohle mě pobavilo i potěšilo. Nyní jsem přesvědčený, že ve svém výzkumu účinnosti psychoterapie, který jsi prováděl na nebývale početném vzorku 2 osob, jsi byl naprosto objektivní a výsledky tohoto výzkumu lze bez problémů zobecnit na veškerou psychoterapeutickou praxi jako celek.

Lehoulince mě zneklidňuje to ne úplně reprezentativní zastoupení pohlaví ve vzorku, ale to je v pořádku, vlastně z toho lze dedukovat, že psychoterapii vyhledávají až na naprosté výjimky jenom ženy.

Tak, a máme hotovo, another scientific job well done.
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    TRISMEGISTOS: Vim to velmi dobre, moje exmanzelka - voli socany a zeleny, just sayin' :-) - ji absolvovala nekolikrat tydne nekolik let - bez nejakyho viditelnyho ucinku, nejspis ji provozuje dodnes. Stejne tak ten fenomen sleduju treba u deti mych znamych. A jednu dobu - na nalehani my exmanzelky - to absolvovala i moje dcera, neprineslo to vubec nic. To neni muj dojem, ale jeji vyjadreni - skoncila to pres obrovskej odpor my exmanzelky ("samozrejme musis delat terapii, i kdyz si myslis ze ji nepotrebujes a k nicemu neni, kazdy potrebuje terapii!!!") sama, a samozrejme se ji vede dobre.

Vsude to probiha stejne: naplanuje se urcitej pocet sezeni, po jejich absolvovani se konstatuje ze se s "problemy" nic nezmenilo a naplanuji se dalsi. A tak to jde roky a roky a roky. Jediny zlepseni prineslo, kdyz ten terapeut premluvil moji ex aby zacala brat nejaky psychofarmaka ("to nejde, preci nebudu polykat chemii!!"), to najednou byla asi pul roku normalni, nez je zase vysadila :-) Takze bez obav, krome toho ze jsem navrhoval jednu specialni kliniku a celej ten proces to detailne konzultoval s odbornikama mam bohuzel i dost detailni pohled na tu materii i diky zkusenostem z blizkyho okoli.

A jeden fenomen potvrzujou vsichni ucastnici toho procesu, i ti terapeuti samotni: uroven tech terapeutu je naprosto priserna. Nejakym zpusobem to povolani pritahuje lidi, ktery by sami tu terapii potrebovali, a nejakym zpusobem je mozny ze i lidi ktery absolutne nemaj schopnosti to delat nakonec to povolani provozujou. Dobrejch je maximalne tak deset procent a dostat se k nim je temer nemozny - vsichni pracujou tak na ctyricet procent a tim ze si udrzoujou par stamgastu absolutne nemaj potrebu prijimat dalsi pacienty. A v situaci kdy ty diagnozy explodujou o tisice procent se ma tim slendrianem sanci uzivit kazdej kdo umi rict dve souvisly vety.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Bozi :)

Česko čeká v následujících dnech slunečné počasí s jen výjimečnou oblačností. Do konce týdne se budou teploty zvyšovat. V neděli by se měly pohybovat většinou v intervalu od 25 do 29 °C. Meteorologové ale nevylučují i překonání tropické hranice 30 °C.

Předpověď počasí na víkend: Přijdou tropy - iDNES.cz
    https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/pocasi.A260521_055517_domaci_fohl
    FIDEL
    FIDEL --- ---
    Tomáš Sedláček oslavuje kreativní destrukci instituce, kterou sám vede.
    "Knihovna jede dál, knihovna nekončí. Naopak jsem rád, že tento proces kolapsu jak správní rady, tak toho týmu proběhl takhle rychle, protože teď máme volné ruce k tomu začít znova s novými partnery, které už máme přes půl rok domluvené."
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    SALVATOR: chápu. Ja to dohrál dneska. Pořídil jsem to v prosinci a je to jediná věc co jsem posledního půl roku hral
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    KARLOSK: Já včera začal STALKERa 2 a s tím, jak často se k tomu dostanu, mám vystaráno na tejdny, ne-li měsíce. Ale časem do toho určitě půjdu.
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    SALVATOR: Pořiď si ho, bude den dětí, tak proč se neobdarovat :)) Fajn dalších cca 15-20hodin herního času
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    87HIGHFLYER: Áha, ten nemám :/
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    SALVATOR: asi datadisk, jak je ta kovárna
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    87HIGHFLYER: Tvl kdy, kde? Mám dohráno, ale tohle si nevybavuju.
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    V kingdom come 2 je scéna inspirovaná nadáváním z opravoy laktoše:)
    BERRUNA
    BERRUNA --- ---
    To budou jahůdky ;)

SEJDA
    SEJDA --- ---
    TOXICMAN: Middle-earth x Middle-europe.
    TOXICMAN
    TOXICMAN --- ---
    @WarhorseStudios
    You might have heard the rumours, it's time to reveal what we are working on.
    🗺️ An open world Middle-earth RPG.
    ⚔️ A new Kingdom Come adventure.

HELL YES
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    BEHALA_LETEM: vzpomněla jsem si na dávno zmizelé ID zemřela s létem nebo tak nějak. Nejsi její reinkarnace?
    KRYSTOFK
    KRYSTOFK --- ---
    BEHALA_LETEM: tohle me potesilo a pobavilo :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam