• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    Něco vás pobavilo nebo potěšilo a chcete se o to podělit? Chcete si pokecat o tom, co vás nebo další ID potěšilo nebo pobavilo? Pak máte ring volný!

Update 22.10.

To, že je to "bez cenzury" neznamená, že je tu někdo zvědavej na věci typu: pobavilo mě, že sousedovi chcipla koza, že má někdo raka, že někdo chcíp atd.

Cílem bylo vytvořit auditko, kde se sdílí hezký věci, kdo to nepochopí napoprvé, dostane RO4EVER.
    rozbalit záhlaví
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    MARASAN: Windy žádný halucinace nikdy nemá protože nemá žádný svůj model. To je agregátor předpovědnich modelů.

nejlepší je meteorix, tam si můžeš dát běhy jednotlivých modelů vedle sebe a získáš daleko lepší představu o pravděpodobnosti a přesnosti modelu na x dní dopředu.

ECMWF 14-day ensemble weather forecast for Prague | Meteologix.com
    https://meteologix.com/cz/forecast/3067696-prague/ensemble/euro

SALVATOR: Norové žádná data nemají. Jejich populární yr.no má vlastní data pouze pro Skandinávii. Něco jako CHMI používá lokálně alladina.
    Pro předpověď mimo Skandinávii používají normálně stejné modely jako Windy, jen je míchají do jednoho čísla. Pokud má třeba ECMWF 30 stupňů, GFS 26 stupňů tak ti yr.no ukáže 28 stupňů. (Zjednodušeně)
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    MARASAN: Klara mi pro Berounsko na nadcházející víkend taky slibuje 39°. Data maj od Norů, jestli se nepletu.
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    PAN_SPRCHA: Windy ma v teplotach obcas trochu halucinace. Je tohle z Windy?
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    VERSONNENHEIT: jojo, nebojte ta zima nepotrvá dlouho, na víkend už bude zase příjemně teplo

1

i příjemný teplý večer nás čeká

2
    ELIZABETPACKARD
    ELIZABETPACKARD --- ---
    SEJDA: můj nejoblíbenější dinosaurus je slepice :)
    NEI
    NEI --- ---
    Myslím že mě holub Marcel začíná mít rád.

Naučil se mě chodit stalkovat na balkón - tudíž čumět do mého pokoje na to jak sleduju seriál Studio 30 Rock.
    A po jídle se včera jakoby nakrucoval a zase čuměl celou dobu jak vařím a uklízím kuchyň.

Doufám, že ho nenapadne zase vletět do pokoje a tam stalkovat gekončíka Carla Gustava Junga.

Musím se naučit jak vycvičit holuba.
    Kdyby nosil poštu, nemusela bych už nikdy čekat dlouhý fronty!
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    jsem osoba nenáročná - k potěšení mi stačí i takové drobnosti, jako svačinka sestávající z jogurtu s dobrou šťavnatou nektarinkou a trochu jahodového musli :-)
    a vůbec, člověk by měl vyhledávat a uvědomovat si všechna ta malá každodenní potěšení. koneckonců, těch velkých v životě není až tolik, ale když se nasčítají ta malá, tak je proč si ten svět užívat.
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    ...Clarkson teď potvrdil listu Sunday Times, že následné testy před dvěma měsíci neprokázaly žádné známky rakoviny a že je nyní oficiálně v remisi...
    VERSONNENHEIT
    VERSONNENHEIT --- ---
    SIR_PROMOE
    SIR_PROMOE --- ---
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    Jako ja nečekala nic extra ale tohle mne dost pobavilo.

Ptala jsem se tatínka (když už dva roky nic nedává) jestli by příhodil synovi na tábor.. tak prý mi dá 500,-..
    Kurník Navara ví kde mám 600,- což je víc, a furt mi to neřekl!
    MARIOO
    MARIOO --- ---
    Ze sem vylezl a ze v parku jede jazz a swing(pan Větrovec a spol.)..❤️

ELIZABETPACKARD
    ELIZABETPACKARD --- ---
    Vrátila jsem se k Duolingu a nechali mi moji 468 denní řadu.
    Nemáte někdo místo ve family?
    FROSTICZ
    FROSTICZ --- ---
    Už asi popáté za dnešek čtu AI = artificial intelligence (=umělá inteligence)..... Arabiya..... safra, Al Arabiya zase, to i je L.
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    ELIZABETPACKARD: ptaci jsou dinousauri, a vsichni maji radi dinosaury.
    ELIZABETPACKARD
    ELIZABETPACKARD --- ---
    švagrový přiletěla nazahradu mladá kavka. Byla úplně vyřízená (ta kavka), tak se o ni (švagrová) postarala a teď má nejspíš doživotní kámošku. Už mi poslala asi milion videí a já se těším na každý další. Naprosto boží a strašně chytrej pták! miluju ptáky a miluju svoji švagrovou. Jestli mi něco v poslední době udělalo fakt radost, tak tohle. Love it! Need more!
    SUURJA
    SUURJA --- ---
    40 bazénů a celou dobu dráha jen pro mě, krása
    ELIZABETPACKARD
    ELIZABETPACKARD --- ---
    Liquidy v kakadu :-D
    VELCORO
    VELCORO --- ---
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    vyrostl mi na terase zabijak! :))

GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    GRANTORINO: i když nepochybuji, že zítra Trump oznámí po 39, že válka skončila...
    (38 - počet Trumpových oznámení, že dohoda s Íránem je na dosah ruky)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam