• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    Něco vás pobavilo nebo potěšilo a chcete se o to podělit? Chcete si pokecat o tom, co vás nebo další ID potěšilo nebo pobavilo? Pak máte ring volný!

Update 22.10.

To, že je to "bez cenzury" neznamená, že je tu někdo zvědavej na věci typu: pobavilo mě, že sousedovi chcipla koza, že má někdo raka, že někdo chcíp atd.

Cílem bylo vytvořit auditko, kde se sdílí hezký věci, kdo to nepochopí napoprvé, dostane RO4EVER.
    rozbalit záhlaví
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    ELIZABETPACKARD: rano tam uz nebyly. Ani vino.
    ELIZABETPACKARD
    ELIZABETPACKARD --- ---
    GIRAFFKA: ty lodičky jsou boží! Jaka je to velikost a kde si je můžu vyzvednout? :)
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    CERMI_FOX: Tady kolega už to propálil.
    CERMI_FOX
    CERMI_FOX --- ---
    SALVATOR: toho podniku myslím samozřejmě
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    SALVATOR: Club Time Out (Čerstvé Pivo)
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    CERMI_FOX: Ale já se jí fakt neptal na jméno. Sem stydlivej.
    CERMI_FOX
    CERMI_FOX --- ---
    SALVATOR: nebuďte slušnej a řekněte jméno
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Poté, co sme vloni měli třídní sraz na Vyšhradě na Hradbách, protože nám zbourali hospodu, kde sme se scházeli, letos spolužák našel úplně skvělej podnik. Boží výhled od Smíchova až po Žižkovskou věž, asi dvacítka skvělejch piv a strašně hezká výčepní. Ráj na Zemi.
    _

_

Tu výčepní sem si teda nedovolil fotit.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    kočka, co adoptovala ke svým koťatům tři kachňata :-)
    The Cat Who Adopts Baby Ducklings | Animal Odd Couples | Real Wild
    https://www.youtube.com/watch?v=K83BKNxgg7w
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    GIRAFFKA: to skoro vypada,ze mam fetis na kontaky, ale i tady se tridi dle barev:

Btw neni to nakonec pozvanka? Vino bylo nenacaty...
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    PAN_SPRCHA: slovenskoOOOOOO, slovenskoOOOOO
    EZOUN
    EZOUN --- ---
    Ted výhra Ekvádoru, totální nasazení a celkově to byl super fotbal.
    #fckoffcuracihlavozhumenneho
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    If a bra is an "Over the shoulder Boulder holder" then what would you call men's underwear? Under the butt nut hut?
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    Kdo neskáče není Slovák hop hop hop
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    CLAVEN: no mýlíš se, klesá mi dost :-))) Střelila jsem vedla, já chtěla reagovat na to chudý duchem, ale už toho nechám, to je debata o hovně :-D
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    MARKYSHA: literally som k tomu napísal akurát "Futbal je naozaj debilná zábava,", ja viem, že v tomto teple ľuďom klesá efektívne IQ, ale zas takto zle by to na teba nemuselo vplývať.
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    CLAVEN: v generalizaci? A ty si to nemyslíš, ty to řveš do světa :-))) Ale máš právo na názor, OK.
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    EADENN: udajne toto - Callopistromyia annulipes, moucha
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    MARKYSHA: veď v poriadku. S toleranciou to nemá nič spoločné, ja tým ľuďom nejdem zakazovať futbal alebo ich posielať do plynu, akurát si o nich myslím svoje. To snáď môžem, alebo v čom je presne problém?
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    A strašně mě baví, kolik se vyrojí odborníků a milovníků fotbalu nebo hokeje, když je mistrovství:-))) Jako mám své oblíbené týmy, ale jsem divná, fandím vždycky v koutku duše těm, co hrají lépe a nekouskují to nebo neprasí.
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    CLAVEN: mně se tady líbí, jak jsou tady lidi tolerantní a otevření k ostatním:-) Mně je to úplně jedno, na co kdo kouká a ani je nijak nehodnotím. Ano, postižená husa kejhá. Přiznávám se, mám ráda fotbal, kouskování hry kvůli simulacím mě taky sere, ale jinak mě baví na to koukat, hlavně technicky. Podle mě je to lepší podívaná než hokej, upřímně. I když na něj koukám taky. A taky koukám na šipky. A krasobruslení. A biatlon. Nebaví mě formule, na to koukají jen Motoristé, stejná logika :-D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam