• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    CLAVEN: mně se tady líbí, jak jsou tady lidi tolerantní a otevření k ostatním:-) Mně je to úplně jedno, na co kdo kouká a ani je nijak nehodnotím. Ano, postižená husa kejhá. Přiznávám se, mám ráda fotbal, kouskování hry kvůli simulacím mě taky sere, ale jinak mě baví na to koukat, hlavně technicky. Podle mě je to lepší podívaná než hokej, upřímně. I když na něj koukám taky. A taky koukám na šipky. A krasobruslení. A biatlon. Nebaví mě formule, na to koukají jen Motoristé, stejná logika :-D
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    EZOUN: hraje Francie proti Francii?
    EADENN
    EADENN --- ---
    MICHELLEDANIELS: nemůžeš dohledat co to teda bylo za brouka?
    EZOUN
    EZOUN --- ---
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    Obcas sleduji ruzne skupiny o zviratech a tady se casto resi ruzny hmyzáci. Husty je, ze to lidi opravdu podle nakresu a popisu poznali :D

CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    NICOLLETTE: agree to disagree? :)
    NICOLLETTE
    NICOLLETTE --- ---
    CLAVEN: já fotbal nesnáším. Ale znamená to, že všichni co ho sledují, jsou kreténi? Asi ne, viď:)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Strasne me bavi jak si prezident maze vladu na chleba :))
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    NICOLLETTE: Neznám. Musel jsem si toho Gandalfa vygooglit. Nevidím ale jediný důvod, proč bych ho měl znát, popřípadě informaci o jeho existenci dále uchovat v hlavě. :)
    MELDA
    MELDA --- ---
    Ja se fakt musim uz jen smat :-)
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    NICOLLETTE: pre mňa je trebárs odpoveď na prvú otázku "Nie" a tým je vybavený aj zvyšok.
    Futbal je naozaj debilná zábava, to je čudný kopec, na ktorom chceš zomrieť.
    NICOLLETTE
    NICOLLETTE --- ---
    KARLOSK: hele znáš Miroslava Petříčka? Máš ho rád? Víš, že miluje fotbal? Jako absolutně? A rád k němu filosoficky glosuje? Take bys ho nazval chudým duchem?
    KROPUCHA
    KROPUCHA --- ---
    MARASAN: Ta ale zrovna neni moc veselá!
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    KROPUCHA: muj favorit

Drill Sergeant DePalo X The Kiffness - I Left My Home (Live Looping Cadence Remix)
    https://www.youtube.com/watch?v=n8q0Kd3AkO0
    KROPUCHA
    KROPUCHA --- ---
    The Kiffness

Dneska místo práce celej den koukám na ty jeho klipy a s každým se směju víc a víc, to jsem přesně potřebovala :)

Například

The Kiffness - Eating the Cats ft. Donald Trump (Debate Remix)
    https://www.youtube.com/watch?v=3BrCvZmSnKA
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    ERRTU: Neřekla bych, že to dělají schválně. Každý máme nějaký přízvuk a zbavit se ho nemusí být vůbec možné (a i když to trošku jde, vůbec to není lehké).
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    francouzi. oni si proste nemuzou ten akcent odpustit i kdyz mluvi anglicky.
    castecne dostavam zachvaty nepricetnosti a zachvaty smichu. peklo na zemi, tenhle meeting bude narocny na preziti...
    MELDA
    MELDA --- ---
    Tesi me, ze od patku do uterka, pres ty nejvetsi hice budu pekne na horach. Nejdriv Rokytnice, potom Janske lazne.
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    Russia invades, USA intervenes and Israel “crossed into”.
    Russia tortures, USA enhance interrogate.
    ENDER
    ENDER --- ---
    ANTICLOVEK: Jsem OSVC prodejna stetka :)

Nove budu teda zamestnanec...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam