• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    Něco vás pobavilo nebo potěšilo a chcete se o to podělit? Chcete si pokecat o tom, co vás nebo další ID potěšilo nebo pobavilo? Pak máte ring volný!

Update 22.10.

To, že je to "bez cenzury" neznamená, že je tu někdo zvědavej na věci typu: pobavilo mě, že sousedovi chcipla koza, že má někdo raka, že někdo chcíp atd.

Cílem bylo vytvořit auditko, kde se sdílí hezký věci, kdo to nepochopí napoprvé, dostane RO4EVER.
    rozbalit záhlaví
    SITH
    SITH --- ---
    CLAVEN: tohle už tak posledních 10 let neplatí :)
    ELIZABETPACKARD
    ELIZABETPACKARD --- ---
    CLAVEN: tak to už ale víme dávno, to není žádná novinka :)
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    ELIZABETPACKARD: ako hovorí kolega nižšie.

https://www.merriam-webster.com/slang/body-count

Má to ešte zaujímavý twist, že keď má vysoký bodycount muž, je to borec a player, ale ak žena, tak je to kurva.
    R_U_SIRIOUS
    R_U_SIRIOUS --- ---
    ELIZABETPACKARD:

Požadovaná stránka je dočasně nedostupná.
    https://www.mojepsychologie.cz/body-count-co-to-je

Co vlastně znamená body count?
    Původně vojenský termín pro počet padlých nepřátel našel své místo v moderním slangu. V kontextu vztahů body count označuje celkový počet lidí, se kterými měl daný člověk sex. Zdánlivě jednoduchá definice, že? Jenže co se vlastně počítá jako „sex“? Pro každého to může znamenat něco jiného, a právě tady začínají první zmatky a subjektivní výklady.
    ELIZABETPACKARD
    ELIZABETPACKARD --- ---
    KOUDY: mam rada tvůj humor, ale řeklo mi to asi tolik co odpověď od CLAVENa :)
    CLAVEN: no tak! Kluci, vysvětlete mi to :)
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    ERRTU: taky mě to překvapilo, vlastně se mi celkem pohodlně spí ve vedru a obecně se mi ty pařáky líbí. Ale taky mám možnost tomu vedru jednoduše utéct, to se pak mluví...
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    ELIZABETPACKARD: to je taká smiešna kokotina, ktorú si vymyslela manosféra, aby mala ďalší dôvod kontrolovať ženy. Podobne ako neironické používanie "woke" je to neklamná známka mdlého rozumu.
    KAKIHARA
    KAKIHARA --- ---
    tvl, to nepochopíš...Trump vydává národovecký americký pasy pro američany se vzkazem "Welcome, but be good!"

Trump unveils new US 'patriot passports' featuring his image
    https://www.bbc.com/news/articles/ce3ewkdgw9ro
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    jdu si pro hroznou bidu ale... teda jsem hodne teplomilny ale ze jsem takhle odolny to jsem fakt necekal.
    ty aktualni vedra nejsou ani zdaleka tak strasny jak jsem ocekaval.
    akorat teda ze vcerejska na dnesek se mi nespalo uplne komfortne ale na to co to dela s lidma kolem mne, zadna tragedie.
    nebojte, me zas naskakujou omrzliny po celem tele jeste kdyz je par stupnu nad nulou, neco za neco holt.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    ELIZABETPACKARD: Pocet zakopanych tel v lese.
    ELIZABETPACKARD
    ELIZABETPACKARD --- ---
    KOUDY: trošku se bojím zeptat, ale co je to bodycount?
    S_V_E_T_Y_L_K_O
    S_V_E_T_Y_L_K_O --- ---
    EZOUN: Rozvíjej se děťátko :))
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    A hurá ven pořádně zmoknout 😎
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Konecne sakra!..Vezmu si tam pul mega radsi.

ENDER
    ENDER --- ---
    Prsi!
    HELLENKA
    HELLENKA --- ---
    slejvák a ochlazení na 24°
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    ATUARFIK: ja musim rict ze za 10let u firmy, coz pokud dobre pocitam znamena obrat nejaky nizsi desitky milionu, jsem dostal poukaz na veceri v hodnote 1000kc ... a teda firemni tricko a ksilovku :)
    ELIZABETPACKARD
    ELIZABETPACKARD --- ---
    ERRTU: ona ta jeho odpověď dost souvisela s předpovědí počasí, takže good point :) a doufám, že má pravdu :)
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Za dvacet let věrné služby korporátu jsem dostala dárkový poukaz. Zarazilo mě, že je do obchodního centra na úplně opačném konci Prahy, kam se dostat je fakt na cílený výlet, ale usoudila jsem, že někdo z kanclu tam asi poblíž bydlí, tak to vzali po cestě, a to OC je velké, super, vyberu si. A teď koukám do té obálky pořádně a je tam průvodní dopis, že poukaz lze uplatnit v [lékárně], [obchodu s brýlemi] nebo [knihkupectví], v jiných obchodech bude částka zdaněna.
    Nevykládejte si to špatně, jsem vděčná, že si vůbec vzpomněli, ale fakt musí při svém obratu i u takovéhle částky koumat, jak to dát do nákladů výhodně?
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    ELIZABETPACKARD: z ty posledni vety mi na prvni dobrou vyslo ze ti psychiatr odpovedel na tvoji otazku jak bude zitra... coz teda posledni dva dny uplne chapu proc si to nechat radeji sdelit od odbornika.
    ELIZABETPACKARD
    ELIZABETPACKARD --- ---
    “Od čumáčku po ocásek”
    “Ale ovšem.”
    Baví mě tyhle interní vtipy, který dělá rádio s televizí a to docela často.
    Jo a taky předpověď na zítra a odpověď mýho psychiatra.
    EZOUN
    EZOUN --- ---
    Speciální jednotky PPF

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam