• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MLIKARNACo vás potěšilo nebo pobavilo? - Plkací a bez cenzury!
    Něco vás pobavilo nebo potěšilo a chcete se o to podělit? Chcete si pokecat o tom, co vás nebo další ID potěšilo nebo pobavilo? Pak máte ring volný!

Update 22.10.

To, že je to "bez cenzury" neznamená, že je tu někdo zvědavej na věci typu: pobavilo mě, že sousedovi chcipla koza, že má někdo raka, že někdo chcíp atd.

Cílem bylo vytvořit auditko, kde se sdílí hezký věci, kdo to nepochopí napoprvé, dostane RO4EVER.
    rozbalit záhlaví
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    NEI: Mně je fuk, kdo to byl. Koneckonců mi to pomohlo, už se tolik nebojím, že jsem špatná matka, takže bych mu mohla leda poděkovat. :)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    NEI: nebo Helenku, viz nedávná diskuze na nyxu, kde se podřekla.
    NEI
    NEI --- ---
    RANDOM_NIGHT: To je vážně skvělý že to dopadlo dobře.
    Zatím stále podezírám Lodbroga.
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    Právě u nás byla kontrola z OSPODu. Sociální pracovnice říkala, že V. vypadá zdravě a spokojeně a že kontakt na sebe máme, kdyby něco, tak se ozve, že když takhle někdo škodí, tak to dělává opakovaně. Když takhle někdo škodí. Vyhodnotila to jako snahu uškodit. In your face, ty dobrodinče.
    KAKIHARA
    KAKIHARA --- ---
    a major £430m energy project in Pembrokeshire, Wales, building an interconnector to carry solar and wind power between Ireland and the UK was rerouted – because Harry Potter fans complained the original plans would cut through the “grave” of the series’ fictional elf, Dobby.

"Master has given Dobby a planning veto."
    ELIZABETPACKARD
    ELIZABETPACKARD --- ---
    Mam přístupový údaje! Konečně. Pracovat teď bude o chlup snazší.
    RUTHER
    RUTHER --- ---
    RUTHER:
    To je super absurdní. Pouliční muzikant s Remingtonem Model 51 a neprůstřelnou vestou ¯\_(ツ)_/¯

RUTHER
    RUTHER --- ---
    RUTHER: A teď mám Remington Model 51

CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    Doufam, ze to bude ok - byla brutalne zanesena zebra chladice, zevnitr.
    ZANNA
    ZANNA --- ---
    Že mi to připomnělo nalezené umělecké dílo v jednom skalním baru :-)

MARIOO
    MARIOO --- ---
    Každonedělní jazz u řeky.❤️

MARASAN
    MARASAN --- ---
    RAGNAROK: Tchyni znam, to mi chutna, netusil jsem, ze je to Primatorova Tchyne!
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    RIVEEK: držím palce, nech to vydrží, mne to pomohlo tak na dva týždne a potom to zase znelo ako vysávač.
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    Ho-oo! Prave jsem komplet rozebral a vycistil svoje stary PS4pro + jsem mu dal pekne novou termopast na procesor.
    Misto zvuku startujiciho letadla si zas jen tise seveli.

Jako kvuli jednomu debilnimu sroubu jsem si na to musel koupit specialni TORX-security sroubovaky (kdyz uz, tak rovnou sadu, ze jo), ale porad levnejsi, nez to davat do servisu. Jenom nechapu, proc to konstrukteri Sony vymysleli tak blbe, ze se to musi kvuli pristupu fakt cely rozebrat a ma to asi milion sroubu - ale vysledek stoji za to 👍🤘😎
    RAGNAROK
    RAGNAROK --- ---
    MARASAN:
    zalezi jak asi kde a jak kdy asi. kolem nachoda to je dobré pivo. tocenou apu jsem jeste nemel.
    apa, thchyne alko/nealko nebo 10˚ jsou chutne lahev/tocenak. 12 ok, ipa nic moc.
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    KLATIC: nektery lahvace byvaji fajn, ale mainstream (=toceny) jakoze slabota.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    CAH s international randos ma fakt tešia. Vždy si hovorím, že to bol super nápad :)
    KLATIC
    KLATIC --- ---
    MARASAN: psenicnej primator byval dkonalej
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    DOUPLE: skoda jen, ze to pivo je nepitelny
    DOUPLE
    DOUPLE --- ---
    dobrej rebrand

NEI
    NEI --- ---
    Dáreček navíc jako pozornost za hlídání od majitelů Hestynky